ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Έχουμε νέους Αραπάκηδες και Μπονάνους.!! Πολλοί είναι οι κολαούζοι των ξένων πρεσβειών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σε σχέση με την χθεσινή ανάρτηση του κυρίου Αδαλή σχετικά με το πλοίο μας ΒΟΤΣΗΣ έχω να προσθέσω το εξής :

 Αυτοί που έψαχναν εναγωνίως στα λεξικά την λέξη "επακούμβιση " για να δικαιολογήσουν το ξέσκισμα της ναυαρχίδας του Kemal Reis από την φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ και να μη θιγούν οι " φίλοι " στα απέναντι παράλια, διόλου τυχαία δεν "επέλεξαν " να στέλνουν την πυραυλάκατο ΒΟΤΣΗ παρόλα τα προβλήματα του στο στόμα του λύκου ,με σκοπό να το βουλιάξουν .

Ας μην ξεχνάμε πως οι Τούρκοι δίνουν σημασία σε ονόματα και το ΒΟΤΣΗ τους φέρνει στον νου τον Κυβερνήτη του τορπιλοβόλου Τ-11 ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΟΤΣΗ ,που στις 17 Οκτωβρίου 1912 , βύθισε το τουρκικό θωρηκτό "Fetix Boulen" που στα τουρκικά σημαίνει 'Μεγάλη Νίκη " ...... ( Τι ειρωνεία για τους Τούρκους !!! ) μέσα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που ήταν κατεχόμενο τότε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία .
Κι αυτή η βύθιση του "Fetix Boulen" ο βετεράνος του ρωσοτουρκικού πολέμου , έμεινε ως πλήγμα στην ιστορία των Τούρκων (τότε Οθωμανών ) ,ενώ το τορπιλοβόλο Τ 11 με Κυβερνήτη τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΟΤΣΗ βγήκε άθικτο , κι έμελλε να γίνει η απαρχή της αναπτέρωσης των Ελλήνων για μία σειρά νίκες κατά των Τούρκων, κατά την διάρκεια του Α' Βαλκανικού πολέμου .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΤΣΗ ....και γι'αυτό προσπαθούν να το βουλιάξουν.
Όπως αποσύρανε και το μοναδικό πλοίο που πήρε μέρος στην προδοσία της Κύπρου ,το ΛΕΣΒΟΣ L 172 με τον πλοίαρχο Λευτέρη Χανδρινό ,για να μη θυμίζει το στραπάτσο των Τούρκων στην Πάφο της Κύπρου το 1974 με την βύθιση του αντιτορπιλικού " Kocatepe" και τις ζημιές στο "Adatepe " και "Fevzi Calmak " από τα δικά τους Τουρκικά αεροπλάνα .
 
Υ.Γ1 : Πάντα ο εχθρός της πατρίδας μας βρίσκεται εκ των έσω.
Υ.Γ 2: Όσο δεν ανοίγει ο φάκελος της Κύπρου, θα βρίσκουμε μπροστά μας πωλητικάντες, Αραπάκηδες ,Μπονάνους κι όλους αυτούς τους κολαούζους ξένων πρεσβειών

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


"Ο απρόσμενος θάνατος του αντιπροέδρου του γερμανικού κοινοβουλίου Τόμας Όπερμαν σε ηλικία 66 ετών έχει προκαλέσει σοκ στην Γερμανία."

Αυτός πήγε όπως ο ιμάμης στην Αγ.Σοφιά.
Λες να......αντε βρε με το καλό να μαθαίνουμε πως λιγοστεύουν με αυτό τον τρόπο
τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας.

Η Νέμεσις να τους κάνει παρέα από εδώ και στο εξής.

Ανώνυμος είπε...


"Η κ. Αγγελοπούλου είχε αποφασίσει να καλέσει στην Αθήνα τον Ρ. Τ. Ερντογάν, με το σκεπτικό ότι η πιθανή αποδοχή της πρόσκλησης από τον Τούρκο πρόεδρο θα ήταν μία ελληνοτουρκική πρωτοβουλία ειρήνης και φιλίας! Η ιδέα αυτή, δεν αποκλείστηκε από την Κυβέρνηση, αλλά δεν φαίνεται ότι συνάντησε την ανταπόκριση της Άγκυρας.»

Κοίτα χάλια να το ζόρι κολιγιές ....σωστά αφού οι Έλληνες καλά περνούσαν 400 χρόνια,άλλα και μετά συνωστίζονταν στις προκυμαίες και πέθαιναν από την πολυκοσμία
βάζοντας φωτιά στις περιουσίες του για να ανάψει το γλέντι στην προκυμαία.

Πάνω στο τσακίρ κέφι έσκυβαν το κεφάλι για να τους το κόψουν,"οι φίλοι",παραχωρούσαν τις γυναίκες πάνω στο γλέντι στον πιο επίδοξο βιαστή,τέτοια τρελά χρόνια και ατελείωτα γλέντια έκαναν.
Παρέα με τους χασάπηδες των αιώνων...
Λες και είμαστε ΙΔΙΟΙ.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια ζωή προδομένοι και ταπεινωμένοι αλλά ποτέ νικημένοι.
Κι αυτό είναι που εξοργίζει τους επικυρίαρχους: Το ότι έχομε μια ισόθεο
ψυχή που δεν παραιτείται και δεν παραδίδεται ποτέ.
Και ακόμα το ότι περιφρονούμε μια χοιροειδή ζωή υποτέλειας και βαρβαρότητος
όπως η δική τους προτιμώντες αντ' αυτής ένα τιμημένο και ένδοξο τέλος.
Ένα τέλος που εμείς δεν βλέπομε μοιρολατρικά ως αφανισμό και θάνατο όπως αυτοί
αλλά ως το τελικό νικηφόρο άλμα προς την αθανασία της ελευθερίας.
Γι αυτό και αυτοί, οι εχθροί του ανθρώπου και πλαστογράφοι του θεού,
δεν θα κοιμώνται ποτέ ήσυχοι όσο υπάρχουν Έλληνες. Ξέρουν ότι στους ίδιους αυτούς ανήκουν ίσως οι θνητές μας ημέρες αλλά σ' εμάς οι ατέλειωτοι αξημέρωτοι αιώνες.