ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Τι πρέπει να κάνουμε για να τους την σπάσουμε στο Love Boat (Ορούκ Ρέις).

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από την στιγμή που το Ορούκ πέρασε τα στενά της μέσης γραμμής των εγχωρίων υδάτων μας με την Τουρκία και κινείται σε διεθνή ύδατα της υφαλοκρηπίδας μας χωρίς τρυπάνι να τρυπήσει βυθό, (ΑΟΖ δεν υπάρχει αφού δεν έχει ανακηρυχθεί, άρα δεν υπάρχει παραβίαση της ) αρχίζει πάλι το τρίτο επεισόδιο του Love Boat - κρουαζιέρα στο Αιγαίο για να έχουμε να ασχολούμαστε. 

Αν θέλουμε να τους την σπάσουμε στον ηχοβολισμό που θα κάνουν, εκτός από την κοντινή παρακολούθηση του με πολεμικά πλοία, μπορούμε να κάνουμε όσο πιο πολύ θόρυβο με τις μηχανές αυτών και να τους σπάσουμε τα αυτιά με ενεργητικό σόναρ (pings) δήθεν ότι κάνουμε ανθυποβρυχιακές έρευνες.

Αν όμως εισέλθουν στα εγχώρια ύδατα επεμβαίνει το λιμενικό αφού δεν είναι στρατιωτικός στόχος και τους μπουζουριάζει αν όμως μπουν και πολεμικά μέσα τότε αρχίζει το πανηγύρι. 

Η απάντηση στις προκλήσεις των τούρκων γίνεται με αποτροπή και αν θεωρούμε εαυτούς ικανούς - που είμαστε - με αντιπρόκληση στην πρόκληση. Αυτοί πρώτα - πρώτα χέζονται στο αιγαίο γιατί δεν ξέρουν που είναι ατ δικά μας 214 και δεν μπορούν ν τα εντοπίσουν Μόνο αυτό μας δίνει τεράστιο αβαντάζ να τους χορεύουμε. Το παιχνίδι του τούρκου άλλαξε το ορουκ είναι στάχτη τώρα η πραγματική πρόκληση και ο κίνδυνος είναι στα βαρώσια και εκεί την σκυτάλη δεν την έχουμε εμείς άλλα η Κύπρος Εκεί απλά ακολουθούμε αν τηρήσουμε βεβαίως την συμφωνία και ο κύπριος αποφασίσει αν κινηθεί δυναμικά. Μετά την αποτυχία του στην Λιβύη ο τούρκος δημιουργεί προβλήματα σε 3 νέα μέτωπα Καραμπάχ με υποστήριξη (ηθική και εξοπλιστική μόνο ) στους Αζέρους, Κασμίρ με υποστήριξη στο Πακιστάν και β. Κύπρο με πιο πολύ εμπλοκή στους Τουρκοκύπριους.

Να είστε σίγουροι ότι από εδώ και μετά δεν θα...πλήξουμε.!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή διασκέδαση

https://www.youtube.com/watch?v=Qksz72Xtpwc



Μάριος -.-

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

χα χα φίλε Μάριε μου θύμισες το περσινό καλοκαίρι.!! Αν μου δώσουν την άδεια οι άλλοι δύο τις παρέας..θα σου ανεβάσω ένα βίντεο που θα είναι ακριβώς αυτό...το Πλοίο της Αγάπης.!! χα χα χα
Είχαμε κάνει μια κρουαζιέρα φοβερή.....μέχρι που σουρώσαμε τον καπετάνιο.!

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Απλά τα πράγματα, στέλνεις μια μικρή ομάδα να του ανοίξουν μια καλή τρύπα. Είπαμε υπήρξε ξαφνικό ρήγμα, άγνωστο το γιατί αλλά κατέληξε στον πάτο, τα αίτια θα διερευνήσουν τα υπεύθυνα κλιμάκια. Επόμενος......

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ατμέ....την τρύπα να την ανοίξουμε με το τιρμπουσόν η προτιμάς κάτι άλλο;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ εντάξει ένα αστειάκι έκανα.