ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Γιατί η θάλασσα γύρω απο το Καστελόριζο αποτελεί διπλωματικό ναρκοπέδιο.!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ερώτηση : Γιατί η θάλασσα γύρω από το Καστελόριζο αποτελεί διπλωματικό ναρκοπέδιο;;

Απάντηση : Γιατί η μικρή απόσταση του από τις ακτές της Τουρκίας δημιουργεί οριοθέτηση δια της μέσης γραμμής όχι σε ύδατα επί ΑΟΖ ή υφαλοκρηπίδας αλλά σε εγχώρια. Αν το ερευνητικό παραβιάσει αυτά τα όρια και εισέλθει σε εγχώρια ύδατα τότε το πράγμα αλλάζει .Για να δούμε λοιπόν τι πορεία θα διαλέξει και που θα κινηθεί.

Όλο αυτό είναι Μέγα στρατηγικό λάθος του Μητσοτάκη και θα το πληρώσει σύντομα!

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Ξένη δημοσίευσις.

----------------------------------------------------


Αναρωτήθηκε κανείς "Γιατί η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό το, προκλητικά τουρκόφιλο και ελληνομειοδοτικό, ευρωπαϊκό παιχνίδι."

Απαντά ο Jörg Michael Kutschenreuter, αυτός που κρατούσε τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Κατέθεσε λοιπόν ενόρκως το 2005 στην Εισαγγελία του Μονάχου, στη γερμανική Δικαιοσύνη, ότι η Siemens Ελλάς δίνει μίζες σε τρία κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, το 25% του ετήσιου τζίρου της.

Όπως ...φημολογείται ότι κάνουν και όλες οι άλλες γερμανικές εταιρίες. Αφού πουλάνε στην Ελλάδα κατά 25% πιο ακριβά από ότι πουλάνε σε όλες τις άλλες δυτικές χώρες.
Τις κατηγορίες αυτές μπορεί να τις ελέγξει εύκολα όποιος δεν έχει στη διάθεσή του τα τιμολόγια αγοράς, εάν συγκρίνει τις τιμές πώλησης στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, με τις τιμές πώλησης στα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

Που σημαίνει ότι το πολιτικό μας σύστημα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τους φανερώσουν οι Γερμανοί με ...τη γίδα στην πλάτη.

Και δεν αναφέρομαι στις ...δεκάδες λίστες Λαγκάρντ, τις οποίες ...ξεχνάνε στα συρτάρια τους, αλλά στις μίζες εκ Γερμανίας μιας και όπως ανέφερα "αγοράζουμε" όλα τα γερμανικά εμπορεύματα κατά 25% πιο ακριβά από ότι αγοράζουν ακριβώς τα ίδια όλοι οι άλλοι πολιτισμένοι λαοί.

Θα κάνω και μια ερώτηση. Τα ...αδιάβλητα ΜΜΕ μας, μας ενημέρωσαν για την κατάθεση Kutschenreuter; 15 χρόνια πέρασαν.
Και για όσους δεν το γνωρίζουν, η Siemens πήγε τον Kutschenreuter στα γερμανικά Δικαστήρια, επειδή διακινούσε μεν το “μαύρο” χρήμα, αλλά απουσίαζαν δε και πολλά άλλα χρήματα από τα ταμεία της Siemens.
Μόλις όμως αυτός πήγε να μπλέξει τα χρήματα που έλειπαν, με τις μίζες που έδινε και ανέφερε για τις μίζες στην Ελλάδα, η Siemens απέσυρε τις κατηγορίες.
Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, δε θα έπρεπε όμως να τον μηνύσουν;
Εάν αυτός έλεγε ψέμματα…

Έγραψα ότι το παραπανήσιο 25% που εισπράττουν όλες οι γερμανικές εταιρίες από τους Έλληνες εισαγωγείς υπάρχει η ...φήμη ότι το επιστρέφουν καταθέτοντάς το σε διεθνείς τραπεζικούς λογαριασμούς των ελληνικών πολιτικών κομμάτων αλλά και των Ελλήνων εισαγωγέων (για να μη μιλήσουν).
Θα αναφέρω και κάτι που δεν μπορώ να αποδείξω, αλλά από μόνο του αποτελεί απόδειξη:
Εργαζόμουν για σχεδόν 17 χρόνια σε ελληνική εισαγωγική εταιρία (προϊόντα εκ Γερμανίας).
Το 2012 ο διευθυντής πωλήσεων μιας γερμανικής εταιρίας, μας έστειλε τιμοκατάλογο με όλα τα εμπορεύματα κατά 25% πιο φτηνά. Σε ερώτηση τι ακριβώς γίνεται, πρόκειται περί λάθους ή μήπως φτήνηναν όλα τα προϊόντα, αντί να μας πει ότι πραγματικά έγινε λάθος, ότι είναι κατάλογος Netto και δεν συμπεριέλαβε το κέρδος τους ή οτιδήποτε άλλο, μας είπε ότι έστειλε τον τιμοκατάλογο που
προορίζεται για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες και όχι για την Ελλάδα...

Στην επόμενη ερώτηση γιατί σε εμάς πουλάνε τόσο ακριβά, είπε ότι αυτές τις εντολές έχουν από την ...κυβέρνησή τους!

Επίσης το αφεντικό της εταιρείας, ο Έλληνας επιχειρηματίας, πηγαίνει για πολλά χρόνια κάθε Ιανουάριο στην Ελβετία για να κάνει τα …ψώνια του.
Θα ήταν …κακία μου να αναφέρω ότι ίσως πηγαίνει στις ελβετικές τράπεζες για να ελέγξει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, για το μέρος από αυτό το …25% και για να μεταφέρει τα χρήματα αυτά. Δεν το αναφέρω λοιπόν, απλώς ενημερώνω ότι κάνει κάθε Ιανουάριο αυτό το ταξίδι στη Ζυρίχη...
Ενημερώνω μάλιστα ότι πριν 15 χρόνια το αφεντικό της εταιρίας πήγαινε κάθε Ιανουάριο στο Βαντούζ του Λιχτενστάιν. Δεν ξέρω εάν έχει σχέση και ούτε ξέρω εάν και σήμερα δεν προωθείται στο Βαντούζ, απλώς όπως έγραψα, …ενημερώνω.…

Ξέρω επίσης πως όταν κάποιος θέλει να εισαγάγει ένα εμπόρευμα από Γερμανία, ο Γερμανός δεν το δίνει αν δεν ξέρει για ποια χώρα προορίζεται, σε ποιον θα κόψει το τιμολόγιο.
Στη συνέχεια, όταν μαθαίνει για Ελλάδα, αρνείται την πώληση λέγοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχει ...αποκλειστικός αντιπρόσωπος για το συγκεκριμένο.
Και βέβαια, όλοι πλέον γνωρίζουν πως ο θεσμός του "αποκλειστικού αντιπροσώπου" έχει πλέον εκλείψει από όλες τις υπόλοιπες χώρες...

Για ποια εγκληματική οργάνωσι άραγε μιλάμε;






Ανώνυμος είπε...

Τα ποσα μοιραζονται σε ολους, οσους ειναι μεσα στην βουλη ή εξαγοραζονται με ψηφους σε νομοσχεδια ή με αλλαξοκωλιες στις εισηγησεις των νομοσχεδιων ή ακομη χειροτερα ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ στους περισσοτερους νομους της χωρας,
μενουν μεσα στη βουλη και κανουν την παπια με οτι δικαιολογια μπορει να φανταστει κανενας.(βλεπε Πρεσπες) αυτο εγινε στο κυνοβουλιο μας με ολα τα εθνικιστικα και δημοκρατικα αυτοβαπτιζομενα αποκομματα.
Ουδεις απο αυτους μπορει πια να κρυφτει μεσα στη φωλια των εχιδνων ειτε ειναι δικαστης ειτε δικαζομενος.Ειτε ηταν στην ηγετικη ομαδα των δικαζομενων ειτε βουλευτης των κομματων εξουσιας.

Δεν θα αποκτησουμε μνημη 4 δευτερολεπτων κοινως χρυσοψαρων.

Για να δεις τον τροπο της εμπλοκης τους και της διαπλοκης τους θα πρεπει να δεις τα νομοσχεδια ,τους εισηγητες του, ποιοι υπογραφουν ,αλλα και ποιοι δηλωνουν παρον,αλλα κυριως ποιες ακαιρες και ασχετες τροπολογιες
παιρνουν σε καθε ενα με αυτα που ειναι κατα βαση η πληρωμη .


Μαριος _._