ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται, ο πόλεμος είναι θέατρο, και η ουσία του θεάτρου είναι το τέχνασμα.!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ρωσία κυκλώνει τους Αζέρους από... Κασπία!!!
Για να μαθαίνουν και οι αδαείς, στη χερσόνησο Απσερόν, στην Κασπία θάλασσα, ξεκίνησαν γυμνάσια με συμμετοχή έξι πλοίων, επτά αεροσκαφών και πλέον των 400 στρατιωτικών, που πλησιάζουν το Μπακού! Τα πλοία θα κάνουν εκτόξευση πυραύλων, του γνωστού «Κάλιμπρ».
Ο πύραυλος άφησε άφωνους τους δυτικούς το 2016, που εκτοξεύτηκε από την Κασπία, πέταξε πάνω από το Ιράν, διέσχισε διαδρομή 1500 χιλ. και διέλυσε στρατόπεδα των ισλαμιστών, στη Συρία.Η απόκλιση από το στόχο ήταν +- 3 μέτρα!!!
Κάποιοι... τραβούσαν τα... μαλλιά τους γιατί είχαν «εκτιμήσει» ότι ο «Κάλιμπρ» μπορεί να πετάξει μόλις... 500 χιλιόμετρα!
Τα γυμνάσια στην Κασπία, λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα και από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, γίνονται εκτός των άλλων, και για να εξοντώσουν υποτίθεται τις παράνομες ένοπλες ομάδες τζιχαντιστών στην περιοχή!
Ένα 24ωρο νωρίτερα ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πούτιν και επέμενε ότι δεν υπάρχουν μισθοφόροι που μεταφέρθηκαν στο Καραμπάχ.
Ο Πούτιν, αντίθετα, εξέφραζε ανησυχία από την ύπαρξη εκεί... «μισθοφόρων από τη Μ. Ανατολή»!
Υποθέτω ότι κάποιοι θα τρέχουν τώρα να καθησυχάσουν τις... ανησυχίες του! Μη πέσει...τζάμπα κανένας... «Κάλιμπρ»!Αυτή πράγματι είναι η πολιτική των κανονιοφόρων !
Όταν λέω εγώ ζεσουίδες μου ότι το θήραμα είναι οι Αζέροι και το φυσικό τους αέριο και οι Αρμένιοι τα πιόνια του Πούτιν, των Γάλλων και των Ιρανών - με την Τουρκία μάλιστα σε ρόλο προβοκάτορα στο κόλπο - εσείς σηκώνατε i stand Armenia και ενθαρρύνατε τον πόλεμο κατά των Αζέρων μόνο και μόνο γιατί οι Αρμένιοι είναι χριστιανοί και συμπαθείς. Φυσικά ούτε ο απλός αρμένικος λαός γνωρίζει ότι είναι τα πιόνια. Αυτοί προορίζονται μόνο για ανάλωση.
Ας ελέγξει τώρα μονοπωλιακά η Ρωσία το αέριο προς την Ευρώπη να δω πόσο θα το πληρώνουμε να μην παγώνει ο πισινός μας και να παρακαλάμε να κατασκευαστεί γρήγορα ο EastMed αλλά αυτός ακόμα αργεί..
Με μοχλό πίεσης το αέριο θα ανοίξουν θεματάκια στην Ουκρανία και στις άλλες πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες και θα έχουμε μια Γερμανία να γλύφει τον Ρώσο και το μαντρόσκυλο του την Τουρκία μην τυχόν και τους κλείσει τις κάνουλες. Όσο για τα χρηματιστήρια;; Θα έχουμε δράματα.
Περιμένετε τώρα η Γερμανοί να ψηφίσουν κυρώσεις στους Τούρκους...
Όσο για το Ορούκ πως πάει η κρουαζιέρα του; Καλά;
Σας κρατά αρκετά απασχολημένους το σύγχρονο Love Boat ή θα χρειαστεί και κανένα θερμούλι περιστατικό μην τυχόν και βαρεθείτε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: