ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΘΑΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :  Pure comedy. Μιλάμε τους τρολάρω άγρια τους μογγόλους όπου τους βρώ...πέφτει τρελό γέλιο.



3 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Μυστακίδης Benny....

https://m.youtube.com/watch?v=AVv7w0WbCug

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΙΒΑΛΟΙ

Κοίτα με τι εκτρωματικές, εγκληματικές τουρκοσκατοχοιρινές μογγολόφατσες
επειχειρούν τρομοκρατήσαι και αφοπλίσαι οι κτηνοβάται κομμουνοΓερμανοί
εμάς τους ελευθερόφρονες Έλληνες,
εκ παραλλήλου βέβαια με την εντός των τειχών, συστηματική και συστρατευτική διακομματικώς, ύπουλη στοχοποίησι και ποινικοποίησι παντός εθνικού και ελληνικού ως δήθεν ναζιστικού.
Μάταιος ο σατανικός των κόπος πάντως και εξ ορισμού καταδικασμένος.
Περισσότερο αποφασισμένους και Έλληνες μας κάνει αυτή η, προκλητική και προσβλητική, βαρβαρική ιεροσυλία. Μεμαθημένα γαρ τα όρη προ των χιονοπτώσεων. Ένας τύραννος Ευρυσθέας άλλωστε θεωρείτο, νομοτελειακώς, πάντοτε απαραίτητος για την εμφάνισι ενός Ηρακλέους...
Μάθατε αμετανόητοι μισέλληνες βάρβαροι ότι η αχαριστία και προδοσία σας
δεν μας ταπεινώνει αλλά τόσο άλλο μάλλον εξυψώνει και εξευγενίζει τον, δίκαιο και πανανθρώπινο, εθνικό και ελληνικό αγώνα μας.
Τούτος ο ιερός τόπος γαρ του εκηβόλου φωτός είνε συμβατός
- όπως θα έλεγε κι ο Λύκαστρος - μόνο με την ελληνική ελευθερία
και τις αήττητες αλήθειες της. Ή όπως θα έλεγε κι ο ποιητής Α. Βαλαωρίτης
¨Η δύναμί σου θάλασσα, η θέλησί μου βράχος...¨
Κι αυτός ο δίος ελληνικός βράχος είναι η ουράνια άγκυρα και το αγκυροβόλιο των θεών και της αθανασίας των. Συντρίβεται όποιος βάρβαρος και Κρόνειος - έχει συμβή δε πλειστάκις αυτό εις το προπανάρχαιο παρελθόν των ανθρωπότητος - συγκρίνεται μαζί του.
Εμείς οι εδραίοι Έλληνες το γνωρίζομε αυτό καλύτερα εξ όλων. γιατί μιλάμε ανέκαθεν την τέλειαν ελληνική μας γλώσσα αυτή που ωνόμασε αλάνθαστα τα όντα και τα πράγματα. Και η οποία ελληνική γλώσσα είναι τέλεια επειδή τέλεια είναι και η, εξ ής προέρχεται, των ουρανίων πατέρων ημών θεία γνώσις.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε ΑΡΡΙΩΝ...τι όμορφα όλα αυτά που μας γράφεις. Έτσι είναι φίλε μου...αυτός εδώ ο "βράχος" είναι μια ουράνια άγκυρα...που πέφτει κατευθείαν εδώ....και δίνει μαγικές ιδιότητες στον τόπο. Εδώ οι ουράνιες και συμπαντικές φωτοχυσίες είναι διαφορετικές, άλλης ποιότητας....