ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ.!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η σύμβαση για τον νέο φράχτη υπογράφτηκε στις 31 Αυγούστου και έχει χρονοδιάγραμμα παράδοσης σε 5 με 8 μήνες. Τα πρώτα κομμάτια τοποθετήθηκαν αυτή την εβδομάδα.
Εγώ θα έβαζα συρματόπλεγμα και στον νέο, να μην τολμούν να τον χαϊδεύουν...αν και νομίζω ότι θα μπει. Ελπίζω να υπάρχει και μπρίζα που να τον συνδέει με το ρεύμα.! Καλή προσπάθεια αλλά αν δεν μπει σκυρόδεμα(τσιμέντο)δεν γίνεται δουλειά....να δω πότε θα φτιάξουμε τα τείχη του Περικλή Νο 2.

Εκτός από το ρεύμα μπορούμε να βάλουμε και κροκόδειλους άμα λάχει ή λάκκο με φίδια.... Τόση φαντασία κρίμα να πάει χαμένη. Έχω και τον Σήφη να τους στείλω που δηλώνει πανέτοιμος και πολεμοχαρής.! Μισό κάτι μου λέει ο Σήφης, , είναι και αγγλομαθείς..." If you have never taken a shower don't visit Aegeans and Evros". Αυτό το λέει για  τους βρωμοπόδαρους αφγανοπακιστανούς.

 

Και εδώ το Σηφαλιό με τον θείο Τζών στον κήπο απολαμβάνουν την λιακάδα.


 

 



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Βάλε επιπλέον και μερικά αυτόματα με ηλεκτρονικά μάτι,μόλις κινηθεί κάτι να το γαζώνουν ,το Σηφαλίο παρέα.Το ναρκοπέδιο σε πλήρη ανάπτυξη
Και φυσικά την τοστιέρα στην πρίζα να πέφτουν σαν τις μύγες.

Γενικά βάλε την φαντασία σου σε δράση,και εμείς τον δρόμο της υλοποίησης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Βάλε επιπλέον και μερικά αυτόματα με ηλεκτρονικά μάτι,μόλις κινηθεί κάτι να το γαζώνουν ,το Σηφαλίο παρέα.Το ναρκοπέδιο σε πλήρη ανάπτυξη"

Αυτονόητα αυτά που γράφεις, αλλά θέλω να πω κάτι για τα ναρκοπέδια. Ναι αυτά που κατάργησαν οι φοινικοβαβυλώνιοι πρωθυπουργοί της Ελλάδας. Χρειαζόμαστε τηλεχειριζόμενες νάρκες που επικοινωνούν μεταξύ τους και αντιαρματικές νάρκες.Έξυπνές νάρκες που εξουδετερώνονται αυτόματα σε προγραμματισμένο χρόνο ή όταν εξαντληθεί η μπαταρία τους.δηλαδή που επιτρέπει την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση ολόκληρων ναρκοπεδίων με τηλεχειρισμό.

Οι έξυπνες νάρκες θα εξοπλιστούν με πομποδέκτες ραδιοκυμάτων χαμηλής ισχύος και θα επικοινωνούν με τους στρατιώτες σε απόρρητες συχνότητες , έτσι οι Έλληνες στρατιώτες θα μπορούν να επικοινωνούν με τις νάρκες οπότε και θα γνωρίζουν την θέση τους, αλλά και θα μπορούν να περνάνε με ασφάλεια μέσα από το ναρκοπέδιο.! Κάτι όμως που δεν θα μπορεί να κάνει ο εχθρός και οι λαθροεισβολείς. Υπάρχουν επίσης νάρκες κατά οχημάτων, γνωστές ως WAM (Wide Area Munitions ή πυρομαχικά ευρείας περιοχής), οι οποίες επικοινωνούν μεταξύ τους αλλά και με τους στρατιώτες για να τους ενημερώσουν για την εμφάνιση αρμάτων. Οι WAM περιέχουν ακουστικούς και σεισμικούς αισθητήρες για να αντιλαμβάνονται οχήματα που πλησιάζουν.

Πως σου φαίνεται η ιδέα μου;; Νομίζω μπορεί να υλοποιηθεί.

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλημέρα
Πολύ καλές οι προτάσεις σου. Το κακό με τα ναρκοπέδια ξεκίνησε απο τον ΑΝΘΕΛΗΝΑ ΓΑΠ(Γιωργάκη) που απο τότε που ήταν ΥΠΕΞ του Σιμίτη, έφτιαξε πλλές ΜΚΟ και κάποιες απο αυτές ασχολήθηκαν8 με την αποναρκοθέτιση των συνόρων. Είμαστε λέει χώρα του πολιτισμού, της Δημοκρατίας και μελος της Ε.Ε. και άλλες τέτοιες αηδίες. Αν υπήρχαν τα ναρκοπέδια δεν θα πέρναγε κουνούπι. Επειδή είναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ όλοι τους και πολύ αμφιβάλω αν θα κάνουν αυτά που λές, εγώ θα τους πρότεινα να βάλουν και πρίζες 220V ουτως ώστε όταν θα ξαναμαζευτούν οι ΛΑΘΡΟ για να ξανακάνουν επίθεση εισβολής όπως το χειμώνα να έχουν ρεύμα να φορτίζουν τα πανάκριβα κινητά τους καθώς επίσης να τους παρέχουν και μπαλαντέζες για να συνδέουν τους ηλεκτρικούς δίσκους κοπής των συρματοπλεγμάτων μας και όχι να κουβαλάνε τους επαναφορτιζόμενους δίσκους που είχαν το χειμώνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκο56...ο ΓΑΠ δεν είναι μόνο ανθέλληνας...αλλά ΔΕΝ είναι ούτε Έλληνας.!!Ανθέλληνας είναι αυτός που τάσσεται ενάντια του Ελληνικού έθνους και έχει εχθρικές διαθέσεις προς την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και τα υλοποιεί με πολιτικές που μας βλάπτουν...νομίζω ότι το ανθέλληνας είναι πολύ λίγο για αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Το ναρκοπέδιο εννοείτε με ολά τα φουλ extra θα το έχουμε, ξέρεις εσύ, βάλε και σως να γλυστράει χαχα
Σοβαρά τώρα μισές δουλειές δεν θα κάνουμε θέλουμε το καλό πράγμα.Μην ακούσω κανέναν να μας λεει απάνθρωπους.
Οποιος δεν πρέπει να ερθει να το σκεφτει συο φορες να ξερει πως μπορει να εξαυλωθει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το ναρκοπέδιο εννοείτε με ολά τα φουλ extra θα το έχουμε, ξέρεις εσύ, βάλε και σως να γλυστράει χαχα"

Θα σου βάλω και σως , για να γλιστράει.!! χα χα χα

https://www.youtube.com/watch?v=Vtt5NS0oUs0

Ανώνυμος είπε...


"Πως σου φαίνεται η ιδέα μου;; Νομίζω μπορεί να υλοποιηθεί."

Διαβιβάστηκε το μήνυμα,
εγκρίθηκε,
....είναι σε άμεση προτεραιότητα "ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ"