ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

From Dusk Till Dawn ....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ το πάνε, ενώ τα καταστήματα εστίασης θα κλείνουν από τις 9 το βράδυ. Μας τσέκαραν με το 00.30 και δεν αντιδράσαμε. Αντε σιγά σιγά να φτάσουμε κι από την δύση του ηλίου έως την αυγή, να ζήσουμε κάπως το "from dusk till down' αλλά την Σάλμα Χαγιέκ θέλω να μου βρείτε γιατί μόνο με Ταραντίνο σκηνοθέτη της ζωής μας βρέθηκα 10 χρόνια μνημονίων και πανδημίας.

Σας έφτιαξα πάλι...να θυμηθούμε τότε που κάναμε  περιποίηση προσώπου μεσάνυχτα για να βγούμε έξω και καπάκι το πρωί δουλειά...ούτε κινητά ούτε silver alert να μας ψάχνουν σε ποιο καταγώγιο είχαμε χωθεί . Αν ο άντρας δεν περπατήσει να μάθει να γνωρίσει πως θα κάνει μετά μια σωστή οικογένεια;

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας τσέκαραν με το 00.30 και δεν αντιδράσαμε.
500 τσεκαρισματα να γινουν χαμπαρι ο τρυφωνας που ελεγε και ο βεγγος.
ουρες προβατων καθε μερα για το μουφοτεστ .

αυτα βλεπουν και ξεκαρδιζονται τα ερπετα .

δειτε και τις τασεις στο γιουτιουμπ και εδεσε το γλυκο.
εγκεφαλικα νεκροι οι ελληνες .


χρηστος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΧΡΗΣΤΟΣ : εγκεφαλικα νεκροι οι ελληνες .

Διόρθωση...όχι οι Έλληνες, αλλά ο κάτοικος της χώρας. Έχει διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

φιλε λυκαστρε μαλλον ειμαστε πολλοι λιγοι ελληνες.

χρηστος

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Λ.
Αυτο πρεπει να το λεμε συνεχως δε μπορει να τα κανουμε ολα ιδια.
Δεν πρεπει να καταγράφεται στη συνειδηση ως μια εννοια
Δεν ειμαστε εναντιον των Ελληνων,γιατι ετσι ειμαστε εναντιον στους προπατορες


Μάριος _._

ΑΡΡ. είπε...



Υπάρχουν και σκεπτόμενοι ήτοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ.

Από ξένα δημοσιεύματα και σχόλια.

---------------------------------------------------------------------

Σε μία αποκαλυπτική έρευνα ο Guardian εκθέτει τις «δημοσκοπήσεις» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, καθώς αποκαλύπτει πως το 46% των Ελλήνων πιστεύει πως η θνητότητα (και κατά συνέπεια η επικινδυνότητα) του κορωνοϊού έχει «υπερφουσκωθεί» από κυβέρνηση και ενημερωτικά μέσα.

Συγκεκριμένα, έρευνα του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ που παρουσιάζει ο Guardian δείχνει ότι περίπου ένας στους δύο Έλληνες πιστεύει ότι οι άνθρωποι που έχουν πεθάνει από κορωνοϊό είναι λιγότεροι από τους επίσημα καταγεγραμμένους!

Αυτό ακριβώς πιστεύει, σύμφωνα με την έρευνα, το 46% των Ελλήνων, ενώ η μόνη χώρα που έχει περισσότερους δύσπιστους είναι η Νιγηρία, καθώς εκεί το ποσοστό φτάνει το 59%.

Τώρα πως γίνεται την ίδια στιγμή στις έρευνες των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων να συμφωνεί με τα απαγορευτικά μέτρα και μάλιστα να ζητάει και περισσότερα είναι ένα... εύλογο ερώτημα.

(Είναι πολλά, φαίνεται τα μύρια στα ελληνικά Μ.Μ.Ε.,Άρη...)

Ίσως σε αυτή ακριβώς την δυσπιστία εδράζεται και ο προβληματισμός του Μαξίμου μετά τα χθεσινά γεγονότα στην Κύπρο, καθώς στην κυβέρνηση γνωρίζουν πως σε περίπτωση που υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις στους περιορισμούς το πολιτικό παιχνίδι «χάθηκε». Γι 'αυτό και αύξησαν σημαντικά τις ποινές σε όσους πολίτες δεν «υπακούν».

Επίσημα στοιχεία: Νεκροί 2019 από γρίπη 65.500 περίπου. 2020,νεκροί πανδημίας
64.500. Ωχ, το μάτι μου.
.........................................................................

Ηθικόν συμπέρασμα:

Ιδού διατί η Ελλάς αποτελεί το πλανητικό πολιτικό πειραματόζωο ή το καναρίνι του ορυχείου.

Πυρπολήσατε ούν τα νεοταξικά πεμπτοφαλαγγίτικα στρατηγεία (ΜΜΕ) του Αντινόου (αντινόησις).
Η ροζ ληστοΒουλή τότε θα αυτοαναφλεγή, εκ συμπαθείας και ως δια μαγείας, χωρίς ουδεμίαν εξωτερική παρέμβασι.)


ΑΡΡ. είπε...


Και τόδε το σχόλιο εκ μεταγραφής είναι:

---------------------------------------------------------------------

Το σενάριο του κορώνα (R.ockfeller f.oundation) έτος σύλληψης το 2010 :
1. Διασπορά ενός ιού -2019 (από βιολογικό εργαστήριο Κ) μεγάλης μεταδοτικότητας και μικρής σχετικά θνητότητας (κυρίως μεγάλοι , ευπαθείς ).
2. Διασπορά και τρόμου με τον ΠΟΥ να δίνει τις κατευθυντήριες εντολές ... με σκοπό το πρώτο γενικό Lockdown σε όλα τα Κράτη .. Κανένα φάρμακο δεν θα έχει αποτελεσματικότητα και να έχει δεν θα κυκλοφορήσει .
3. Το 2020 δεύτερο κύμα πανδημίας , νέα μέτρα , επιβολή μάσκας , διασπορά τρόμου και δεύτερο γενικό Lockdown σε όλα τα Κράτη. Προετοιμασία για τον γενικό εμβολιασμό . Το ΔΝΤ θα καλέσει τα Κράτη να προετοιμάζονται για την πτώχευση τους και αυτά που θα ακολουθήσουν.
4. Το 2021 γενικός εμβολιασμός . Αν υπάρξουν αντιδράσεις , διασπορά νέου IOY μεγάλης θνητότητας και καμία πλέον αντίσταση.
Σκοπός : πλήρης έλεγχος των μαζών -πλήρης υποδούλωση του ανθρώπου -πλήρης έλεγχος της παγκόσμιας οικονομίας , μείωση πληθυσμού .
Αντιπαράθεση : Γιατί τώρα δεν τα έχουν ? Τα έχουν αλλά αν σε έχουν από κούνια με μάσκα, με δανεικά και για να κυκλοφορήσεις στέλνεις μήνυμα κάτι θέλουν παραπάνω !
Υλοποίηση Σχεδίου : Κάτι στο τέλος, θα τους χαλάσει τα σατανικά σχέδια..
28-10-2020

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Η τελευταία πρόταση πικροτατη αλλα αληθής.
Ότι χρωστάμε θα το πληρώσουμε.
Όχι στους απατεώνες αλλα προς τον φωτεινο δρόμο τον οποίο πολλοί από εμάς έχασαν.


ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Δηλαδή προς τους εαυτούς μας.

Ευχαριστώ.

Διο είπε...

Αν παρατηρήσει κανείς τους τρόπους που εφαρμόζονται διάφορα πράγματα θα δει κοινά στοιχεία στο παρελθόν και τώρα.
Ουσιαστικά είναι μία στρατηγική για να διαλύσουν τις άμυνες μας. Δηλαδή η πρώτη απαγόρευση ήταν απότομη και ακραία. Σαν ένα βίαιο σοκ που δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις και να σκεφτείς. Σαν καρφί που διαπερνά τις άμυνες της πανοπλίας. Μετά μας χαλάρωσαν κάπως και τώρα μας πάνε βηματικά σαν να προσπαθούν να μας κάνουν να εμπεδώσουμε και να μάθουμε μηχανικά πόσο εύκολα μπορεί να φτάνουμε σε αυτό το ακραίο σοκ σαν να μην είναι κάτι σπουδαίο.

Χρήστος είπε...

Τι κόσμος είναι αυτός από τι είναι φτιαγμένη με τη λειτουργούν; Δηλαδή είσαι καλά και πας και στήνεσαι στην ουρά για ώρες για να κάνεις το τεστ; Δεν τους μάθανε ότι η περιέργεια σκότωσε την 7 ψυχή γάτα; Δάσκαλε help me...

ΑΡΡΙΩΝ. είπε...


Χ.

ΣΥΝΙΣΤΏ το Σωκρατικόν ¨Μουσικήν ποίει και εργάζου¨ (ταυτόχρονο διανοητικήν και κοινωνικοεπαγγελματικήν δραστηριότητα μετά της αναλόγου υπομονής και μαθητείας.)
Μ' αυτό τον τρόπο η ψυχή αυτορρυθμίζεται, αυτοδύναμα και προσαρμοστικά προς την εκάστοτε παρουσιαζομένη μορφή της πραγματικότητος-αλήθειας, κατακτώντας και διατηρώντας σταθερά ως ήλιος το ηγετικό φυσικό κέντρο-μέτρο ισορροπίας της.
Υπάρχει και άλλη οδός αυτή του θρησκευτικού ενθουσιαστικού μυστικισμού (μεταφυσικός τζόγος όπου τζογάρεις την ελευθέρα βούλησι και αθάνατη ψυχή σου), εξευτελιστικαί και δουλοπρεπείς μυήσεις και λατρείαι έως και αιθερικαί πτήσεις και αστροπύλαι και άλλα βαρύγδουπα παρόμοια, οδός δια κοινούς θνητούς επικίνδυνη έως καταστροφική διότι δεν είναι αυτοδύναμος αλλά εξαρτησιογόνος (γκουρού-γηραιός-γέρων, δάσκαλος) και αμφιβόλου αποτελεσματικότητος (θρησκευτική Ύβρις-υπερβολή). Κι αυτό διότι σε αποκόπτει βαθμηδόν από την ψυχοτονωτική φυσιολογική και κοινωνική σου δραστηριότητα, σε παθητικοποιούν και ναρκώνουν, και όπως ένα ισχυρό παραισθησιογόνο σε κάνουν, συνειδητά ή μη, μηδενιστή, αρνητή της ζωής και φίλο του θανάτου (πεισιθάνατο).
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.
ΘΝΗΤΑ ΦΡΌΝΕΙ.

Φιλικά ΠΆΝΤΑ και αδογμάτιστα!



ΑΡΡ. είπε...


Ξένη δημοσίευσις:

Η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου εξηγεί, με συνέντευξή της ότι το μείζον πρόβλημα της Ευρώπης είναι πως μεγάλο μέρος του πληθυσμού αναγνωρίζει τον εαυτό του στο πρόσωπο του Ερντογάν και της Χαμάς.

Η συγγραφέας με αφορμή το εγχείρημα Μακρόν να κηρύξει πόλεμο στο φανατικό Ισλάμ μιλάει για την Αριστερά στην Ευρώπη που συμπεριφέρεται σαν να έχει δει όραμα με τον Αλλάχ (Ισλαμοαριστερά -islamogauchistes).

Οι μουσουλμάνοι δεν αντιλαμβάνονται καθόλου το κοσμικό κράτος και έχουν συμπαρασύρει ολόκληρη την Αριστερά η οποία από απολογητής της αθεΐας συμπεριφέρεται σαν να είδε όραμα με τον Αλλάχ. Η αριστερά έχει σταματήσει οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση εναντίον των θρησκειών• ή μάλλον επιτίθεται ακόμα στον χριστιανισμό αλλά βεβαίως ποτέ στον μωαμεθανισμό. Στήριξαν και στηρίζουν το χτίσιμο τζαμιών, όλο και περισσότερων τζαμιών• ποτέ δεν θα συμφωνούσαν για το χτίσιμο εκκλησιών.
__________________________________________________________________________

Αριστεροί άρα μετανεωτερικοί εκκολαπτόμενοι νεογενίτσαροι.

Χρήστος είπε...

Σε ευχαριστώ έλαβα το μήνυμα τα λόγια σου οδός προς το φως..

Ανώνυμος είπε...


Σηκώθηκαν πάλι οι Ερινύες ?
Αυτό με τον σεισμό δε μπορεί να έτυχε.
Κάτι πείραξε ο Ντιπ για Ντιπ πάλι, για εμάς το προόριζε,πήρε όμως μια δόση.
Κάθε φορά που θα απεργάζεται κάτι θα περνάει από το ταμείο για την είσπραξη ο ίδιος.

Ο φράχτης του έκατσε κομματάκι βαρύς.
Θέλουμε και τα λέιζερ με μια από όλα έτσι δεν είπαμε.