ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Η δεξιά βγήκε να κάνει αυτά που δεν μπορεί η αριστερά... τι όχι;

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έτσι απάντησα στον Βρασίδα όταν μου είπε ότι μας παίρνουν τα σπίτια οι δεξιοί. Ο Βρασίδας αναρωτιέται ακόμα και ψάχνει να βρει το λάθος... Μα εγώ λέει ψήφισα Κυριάκο να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και αυτός ακύρωσε την ιδιοκτησία.!! Ακόμα αναρωτιέται και ψάχνει να βρεί το λάθος.!

Μπερδεμένος ο Φώντας με ρωτά :

- Τελικά τι είσαι; Δεξιός ή αριστερός; Έχω μπερδευτεί με αυτά που γράφεις.
- Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή του απαντώ είμαι δεξιός. Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο αριστερός
- Και την Κυριακή;
- Την Κυριακή είμαι ΠΑΣΟΚ
 
 Πάντα ήταν "της γιορτής" η Κυριακή. Πρέπει μου λέει να διευκρινίσεις τι είναι δεξιά και τι αριστερά.
Καλέ είχαμε ποτέ αριστερά στην χώρα μας;; Πόσες φορές δεν μας είπαν αυτό το αλησμόνητο.."Ανήκομεν εις την Δύσην".
Δεξιά και έως το πολύ-πολύ κέντρο πηγαίναμε (εξ αποτελέσματος μιλώ). Το μόνο που παρέμεινε ίδιο κι απαράλλακτο όλα αυτά τα χρόνια είναι το ίδιο δεξιό και αριστερό κουκλοθέατρο που πρωταγωνιστούν, οι πωλητικοί θίασοι της χώρας, υποκρινόμενοι ότι κυβερνούν αυτοί.

Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει... Το δυστύχημα είναι πως δεν υπάρχει καμιά εναλλακτική!!!Ο ένας άνοιξε διάπλατα το δρόμο για την Μακεδονία, ο άλλος για Αιγαίο και Ήπειρο!!!
Η εποχή της ουδετερότητας και της απάθειας τελείωσε. Έχει ήδη έλθει η εποχή και κάθε ένας από εμάς οφείλει να συνταχθεί, είτε με τους Έλληνες και το έθνος μας , είτε με τους εχθρούς του έθνους μας. 

Είτε με τον συνάνθρωπο συνέλληνα, είτε με το κράτος εν κράτει (τράπεζες, ΑΑΔΕ, κόμματα, δόγματα κ.λ.π) . Η πατρίδα ήδη χτυπά τις καμπάνες. Εδώ και 11 χρόνια είμαστε σε πόλεμο. Και δυστυχώς ο κυριότερος εχθρός βρίσκεται ΕΝΤΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ. 

Λάβετε θέση μάχης.! Βάλτε τους όλους στην λεκάνη της τουαλέτας και τραβήξτε το καζανάκι.!
 
 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...




"Ζητείται ηγέτης, για ένα λαό γιγάντων............"

Ανώνυμος είπε...


Μεγαλύτερη αξία από την διαχρονικότητα στην στάση τους δε νομίζω πως θα βρούμε.
Μας θυμίζουν πως δεν πρέπει να αμφιβάλουμε ποτέ για τα λεγόμενα τους.

https://www.youtube.com/watch?v=1QbK3T_cT0U&fbclid=IwAR0o6iu3mJBzWE-kMED_laopIBd8fbIDZnmzp6RdAEASm5mxoh91oxTf3UY

kakos04 είπε...

Ο τίτλος του άρθρου όλα τα λεφτά , χτες ο Κούλης αντίπαλος του Τσίπρα ακύρωσε την συμφωνία με την Αλβανία και πάει με συνυποσχετικό στην Χά γη για να χάσουμε ίσως και την Κέρκυρα , και παράδειγμα για Αιγαίο . Αντί για βέτο στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας , μπλόκο στα εμβάσματα και υποστήριξη της ομογένειας κτλ . Διάβασα και 120 μύρια στον Μυτιληναίο για έξτρα χοτ σποτ στα νησιά , αυτός θα 5πλασιάσει τις αφίξεις του Τσίπρα . Ίσχυε και το αντίθετο του τίτλου πριν μερικά χρόνια .Καλό μεσημέρι .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς ανώνυμε...ΟΛΟΙ γνώριζαν και γνωρίζουν τι έρχεται αλλά ουδείς από αυτούς δεν μιλάει Κάνει την πάπια. Αναλαμβάνουν την εξουσία ελπίζοντας ότι η "καυτή" πατάτα θα σκάσει στα χέρια του επόμενου.!! Δεν υπάρχουν πλέον επόμενοι...ΤΕΛΟΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι φίλε Νικόλα....Κούλης και Τσίπρας έχουν την ίδια καταγωγή με τον Ζάεφ...Φοινικοβαβυλώνιοι είναι. Και μάλιστα και πολύ κακές αντιγραφές, δεν είδες πως κρασάρει το Κούλι;;; χα χα χα Αν παρατηρήσεις τις κινήσεις του και τον τρόπο ομιλίας, μπαμ κάνει ότι έχει χοντρό ψυχολογικό πρόβλημα.!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς οι επιλογές του συστήματος είναι και το αδύνατο σημείο του, αυτό επίσης μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για καλύτερους σχεδιασμούς προς τοποθέτηση των "καταλληλότερων" μαριονετών, το σύστημα παρουσιάζει σοβαρές ρωγματώσεις και εξωθείται σε λάθος αποφάσεις.

ΚΙΜΩΝ

Μμ. είπε...


Σωστός ο Κίμων. Σεισμικοί όντως οι ¨συστημικοί¨ κραδασμοί και ρηγματώσεις, καταλυτικόν προοίμιον μεγαλοπρεπών καταρρεύσεων.
(Ακόμα και ο μουλογενίτσαρος γείτων το αντελήφθη καθ’ ότι τουρκοηγέτης μεν αλλά πολιτικό ρυμουλκούμενο δεν είναι).
Όπερ και κατ’ευχήν γένοιτο.
Πρωθυπουργικά γαρ μοδέλα του τύπου ¨αλεξόκουλις κομπλέξικους προδότικους¨ κραυγάζοντα ανικανότητα και όζοντα κλανοχεστίτιδα εξ αποστάσεως χιλιομέτρων καταδεικνύουν την αναποτελεσματικότητα ενός αρρωστημένου συστήματος που φαίνεται εξαντλείν ήδη τα όρια και τας επιλογάς του.
Ξέρει άλλωστε και το ημέτερον, ¨χαζό παιδάριον, (και των εθνικών συνόρων ημών φλεγομένων), ξενοιάστους διακοπάς γεμάτο.¨

Αλλά και ο φίλτατος Λ. καλά τα λέει: Πορδοφοίνικες, μπαφοβαβυλώνιοι!

Χρήστος είπε...

Κάποτε στον Ελληνικό χώρο υπήρχε ένα πλέγμα προστασίας από πολλά φαινόμενα, τώρα λες και υπάρχει ένα πλέγμα από ΜΑΥΡΕΣ ΨΥΧΕΣ και σκοτεινιάζουν τις ψυχές και των άλλων ανθρώπων παντού μαυρίλα ρε φίλε στενοχώρια μιζέρια ανέχεια φτώχεια και σκοτάδι σε όλα σκοτάδι στις καρδιές των ανθρώπων σκοτάδι στον εγκέφαλο σκοτάδι στις ψυχές σκοτάδι στην γνώση ζούμε μέρες πραγματικού σκοταδισμού...

Μπάμπης είπε...

Δεδομένου ότι οι "καταλληλότεροι" έχουν πλέον εκλείψει , πιστεύω ότι τό σύστημα θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο ανακατεύοντας την
τράπουλα και να παίξει με τά ίδια χαρτιά τά ίδια κόλπα,και να παγιώσει δύσκολες καταστάσεις για την χώρα, που τις εκτελούν
καθ' υπαγόρευση και με προθυμία.
Μπορεί για παράδειγμα να αδειάσει το καλάθι του ΣΥΡΙΖΑ και να γεμίσει (με μεταγραφές) το καλάθι του Κιναλ.Το πόπολο θα μαντρωθεί σε ... καινούργια στάνη και...θα ελπίζει ότι με μια νέα συγκυβέρνηση ΝΔ_ κιναλ θα δεί άσπρη μέρα.Μαύρες μέρες έρχονται για τον Ελληνισμό. Η μήπως όχι;