ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους είναι έμμεσο Lockdown.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Υποχρεωτική η μάσκα λένε παντού, ακόμα και στους ανοιχτούς χώρους. Αν το σκεφτείς πονηρά  τότε καταλαβαίνεις ότι τα λαμόγια έκαναν ένα έμμεσο lockdown...στους εξωτερικούς χώρους.!! Διότι η επί ποινή χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους αποθαρρύνει τις περισσότερες φορές τον καταναλωτή να βγει έξω από το σπίτι αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη.

Εκτός αυτού με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια...διότι αυτό το μέτρο που μας επέβαλλαν,  δεν έχει και τις ( όποιες ) αποζημιώσεις για αυτούς που μένουν υποχρεωτικά χωρίς εργασία. Οπότε 2 σε 1 και αναίμακτα για τα λαμόγια.! Τι μπορούμε να κάνουμε αν σκεφτούμε ότι η εξέγερση μας πρέπει να είναι το ίδιο πονηρή με τα δικά τους μέτρα....αν μια επιχείρηση με έναν μόνο μήνα πτώση του ελάχιστου ήδη τζίρου 80% είναι ικανή αυτή να το κλείσει.

Άρα λοιπόν η εξέγερση μας πρέπει να είναι πονηρή. Ναι στην μάσκα αλλά κάτω από την μύτη 🙂.!! Και για να γλιτώνουμε το πρόστιμο αλλά και να αναπνέουμε ελεύθερα.

Ο νόμος λέει ότι αν δεν φοράς μάσκα πληρώνεις πρόστιμο ,όχι να μην την φοράς σωστά 🙂 το πολύ πολύ να σε επιπλήξουν και να την διορθώσεις προσωρινά. Θέλει και τόλμη η ελευθερία αλλά μυαλό και πονηριά αν είσαι στους αδυνάτους. Το μέτρο θα κρατήσει 2 εβδομάδες για να επιτευχθεί το  επιθυμητό οικονομικό αποτέλεσμα . Δεν θα κρατήσει για πάντα.

5 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Σε εξωτερικό χώρο αν φοράς, τότε δίνεις συναίνεση διαρκείας, πάει αλλού ή δουλειά. Κάψιμο λέμε....

https://m.youtube.com/watch?v=nAx9ZoSkgDo

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το επιθυμητό οικονομικό αποτελέσμα;
Και γιατί γίνεται ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το επιθυμητό οικονομικό αποτέλεσμα είναι ένα εγκληματικό σχέδιο αρπαγής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.Δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος για να το αντιληφθεί. Στόχος είναι η αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού λαού. Ο Στόχος ξεκάθαρος η Ελλάδα ως μαγαζί γωνία σε Γεωστρατηγική θέση, ενεργειακός κόμβος θα μετατραπεί σε ένα κράτος φέουδο των διεθνών επικυρίαρχων.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Σκίστε τους αλήτες.....

https://www.insider.gr/eidiseis/ellada/147558/epiheirisi-elas-gia-ton-koronoio-prostima-100000-eyro-se-dyo-ores?amp

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι φίλε Ατμέ μέσα σε 2 ώρες μάζεψαν 200.000 ευρώ απο πρόστιμα. Σκοπός τους είναι να μην αφήσουν ούτε ένα ευρώ στις τσέπες του Έλληνας..ούτε μια επιχείρηση να μην μείνει ανοιχτή. Όλα θα τα ισοπεδώσουν.!!!