ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Ταγίπ Ντιπγιαντίπ ο μεγάλος ευεργέτης μας.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Tαγίπ  Ντιπγιαντίπ κανονικά πρέπει να σου κάνουμε άγαλμα 30 μέτρα ψηλό μετά απο αυτό που έκανες. Και αναφέρομαι στην δοκιμαστική βολή των S-400. Εάν συνεχίσεις έτσι μας βλέπω σε λίγα χρονάκια στην Κωνσταντινούπολη. Το πολύ μέχρι το  μεθεπόμενο καλοκαίρι. Θα πρέπει να σε αγιοποιήσουμε . Είσαι ο καλύτερος ευεργέτης για τα ελληνικά συμφέροντα...και σε παρακαλώ πολύ αν γίνεται ξανάκανε πάλι 2-3 δοκιμούλες με βολές με το σύστημα των S-400. Μπορεί ο Τράμπ να είναι το καλύτερο φιλαράκι σου, και να σε έχει αφήσει ανεξέλεγκτο,  οι Αμερικανοί στρατηγοί όμως...έχουν αρχίσει και βγάζουν αφρούς με ότι κάνεις. 

Οι στρατηγοί όμως είναι αυτοί που στήριζαν μέχρι τώρα τον Φράντζα, και αυτοί τον έφεραν στην εξουσία με αυτά όμως που κάνει ο Ταγίπ Ντιπγιαντίπ με την σιωπηλή υποστήριξη του Τράμπα, έχουν φέρει όλο το αμερικανικό σύστημα προστασίας απέναντι στην Ρωσία.... εκτός μάχης , χάρη στους S-400 της Τουρκίας.!! Οι χώρες της Αν. Ευρώπης που συνορεύουν με την Ρωσία θα μείνουν χωρίς ομπρέλα προστασίας.!!Η αμερικάνικη αεροπορία θα αντιμετωπίσει χοντρό πρόβλημα στο μέλλον. Και αυτά τα τεράστια λάθη θα τα βρει μπροστά του ο Φράντζας , διότι σε πολύ λίγο είναι οι Αμερικάνικες εκλογές.!! Τον είχα προειδοποιήσει τον Φράντζα...ότι όσο θα κάνει πλάτες στην Τουρκία...ξανά προεδριλίκι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ. Τώρα εκτός από την ελληνοαρμενική ομογένεια στις ΗΠΑ και το 1.5 εκατομμύριο ψήφους που θα χάσει...έχει και τους στρατηγούς απέναντι του.!!

Και όλα αυτά διότι δεν έκανε απολύτως τίποτε για να ελέγξει την Τουρκία .Η Τουρκία έχει συγκεκριμένη στρατηγική ατζέντα, και θέλει να γίνει αυτόνομη γεωπολιτική δύναμη στην περιοχή, και "πουλάει" παπατζιλίκι τόσο στις ΗΠΑ, στην Κίνα αλλά και στην Ρωσία.! Αυτή την στιγμή γίνεται μια μεγάλη αναπροσαρμογή και ανακατάταξη στις δυνάμεις σε όλον τον πλανήτη. Το διπολικό σύστημα διακυβέρνησης του πλανήτη πάει προς απόσυρση, και αναδύονται άλλες μικρότερες δυνάμεις...που θα σχηματίσουν ένα πλέγμα στρατηγικής σύμπραξης για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτά που έρχονται. Με το να αφήσει ο Τράμπας τον Ερντογάν και την Τουρκία δίχως χαλινάρι να κάνει ότι θέλει, έκανε κακό στα συμφέροντα των ΗΠΑ. Και αποδυνάμωσε την ομπρέλα προστασίας των ΗΠΑ στην Αν. Ευρώπη αλλά και αλλού έναντι της Ρωσίας  φανερά, αλλά και έναντι της Κίνας μη φανερά.

Τα λάθη πληρώνονται Τραμπαρίφα...και τόσο εσύ όσο και το φιλαράκι σου ο Ταγίπ θα έρθει η ώρα που θα πληρώσετε το "μάρμαρο". Αυτό που έχω να πω στον Ταγίπ Ντιπγιαντίπ είναι να τον έχει ο θεός καλά....και με βλέπω να αγοράζω σπίτι στην Κωνσταντινούπολη.!!! Σου τάχα πει Ταγίπ μου ΕΔΩ...άλλος θα είναι ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και δεν θα είναι τούρκος.!!

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Εμ, αν εξηρτάτο και έπαιζε ο θεός της Ελλάδος
μόνο με τας εκάστοτε κατοχικάς ψευδελληνικάς κυβερνήσεις,
(πάει για δισχιλιετία γαρ αυτή η βαλίτσα...)
και όχι σε πολλά πεδία (ταμπλώ),
τότε δεν θα ήτο θεός αλλά απλώς
ένας από χέρι άγιος looser.