ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΟΞΩ...ΡΕ .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παρατηρώντας κανείς τα γεγονότα , καταλήγει σε δύο δεδομένα. Πρώτον :

- σημαντική υποχώρηση ως προς τις "κόκκινες γραμμές" σε σχέση με το καλοκαίρι, - συστηματική υποβάθμιση του ζητήματος "Ορούτς Ρέις" στα ΜΜΕ (παίζει 3η-4η είδηση) και αποφυγή οποιασδήποτε κριτικής στους μεγάλους διαύλους ενημέρωσης. 

Και δεύτερον :

- "περίεργη" σιωπή της Γαλλίας.!

 Το συμπέρασμα: Η κυβέρνηση ο θεός να την πει κυβέρνηση (θέμουσχώραμε) αποδέχτηκε απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Μας υπενθύμισε ότι είμαστε ανελεύθερη ελληνόφωνη αποικία, κάτι που η πολιτική ελίτ το έχει αποδεχθεί. Τα υπόλοιπα είναι προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης και παραπλάνησής μας. Όσο για την Γαλλία προφανώς είναι ενήμερη της απόφασής μας για υποχώρηση και αποδοχή τετελεσμένων, μας θεωρεί αναξιόπιστο συνομιλητή και δεν προτίθεται να γίνει "βασιλικότερη του βασιλέως" την ώρα που εμείς (ξε)πουλάμε.


 

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , το μόνο που δεν παρέδωσαν είναι οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό . Τα έχουν κανονίσει όλα και ετοιμάζουν το σόου για να δικαιολογηθούν στην παράδοση εδάφους όπως ξεκινούν με την Αλβανία σε πρώτη φάση . Πως θα τους ξεφορτωθούμε να αντιστρέψουμε την ζημιά που κάνουν . Έχεις δίκιο με την Γαλλία , πλήρως αναξιόπιστοι όπως είμαστε .