ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επειδή το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και μας διαβάζουν και από την Αμερική , και το θέμα δεν έχει σχέση με το αν εγκλώβισαν οι τουρκικοί S-400 τα ελληνικά F16 και μάλιστα block 52+...ούτε με αν πράγματι τα εγκλώβισαν ή όχι. Χθές ΕΔΩ σας έγραψα ότι ο Ταγίπ είναι ο μεγάλος ευεργέτης μας. Και ότι οι Αμερικανοί στρατηγοί είναι έξαλλοι με τον Τράμπ, διότι άφησε ανεξέλεγκτο τον Ερντογάν. Να εξηγήσω και να πω ΓΙΑΤΙ είναι έξαλλοι , και τι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ έκανε ο Τράμπ.

Διότι ένα σύστημα ραντάρ Α/Α πρέπει να διασυνδεθεί πάνω στον "κορμό" του υφιστάμενου συστήματος των χωρών του ΝΑΤΟ. Το Ρωσικό S-400 (και το S-300) είναι αδύνατον να συνδεθεί αν προηγουμένως, δεν του μάθεις τις τεχνικές των φίλιων και την κωδικοποίηση των σημάτων των αεροσκαφών. Και αυτά δεν αφορούν μόνο στα f-16 αλλά στην τεχνική μετάδοσης σημάτων όλης της συμμαχίας ! Είναι κυρίως ότι για να το προσαρμόσουν οι Ρώσοι στην τουρκική αεράμυνα, πρέπει προηγουμένως να τους μάθεις τα νατοικά μυστικά που δεν αφορούν στα αεροσκάφη αλλά στον τρόπο διασύνδεσης κι εποπτείας του συστήματος! Γι αυτό και το λάθος(;) των ΗΠΑ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων. Ο Πούτιν θα έδινε όλο τον χρυσό της Ρωσίας για τέτοιες πληροφορίες! 

Αλλά και η Κίνα....για αυτό και ο Τράμπ αλλά και ο Ερντογάν θα το πληρώσουν σύντομα.

3 σχόλια:

Ιωάννης είπε...

Στον Τράμπα εναπόκειται γιά το εάν έχει τη διάθεση να μας βοηθήσει να παίξουμε ανενόχλητοι το ντέρμπυ με τους Τούρκους εμποδίζοντας ο ίδιος την παράγκα της ΕΠΑΕ (ΝΑΤΟ) να μας γειώσει και να μας πάει χειροπόδαρα δεμένους στη Χάγη γιά "διαπραγματεύσεις". Ο Τράμπας είναι σε θέση να παρακάμψει το ΝΑΤΟ μιάς και οι ΗΠΑπάρα έχουν τον τελευταίο λόγο, ώστε να του κάνουμε τη βρομοδουλειά στέλνοντας το τουρκικό ναυτικό στον πάτο του Αιγαίου και να πλήττοντας την τουρκική αεροπορία στο έδαφος. Δηλαδή, με άλλα λόγια να μας κλείσει το μάτι ώστε εμείς πρώτοι να καταφέρουμε ένα γερό και τελειωτικό χτύπημα στην Τουρκία, πριν το πράξει το "Ξανφόν γκιένος"!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ιωάννη...ο Τράμπας δεν θα κάνει απολύτως τίποτε για να μας βοηθήσει. Έχει πάρει πολλά λεφτά απο τους Τούρκους...εάν ήταν να κάνει κάτι, θα το είχε κάνει μέχρι τώρα. Ένας απλός αχυράνθρωπος είναι...όπως και ο Μπαιντεν και η Μέρκελ και ο Πούτιν. Όλοι αυτοί ακολουθούν εντολές...από αυτούς που πραγματικά κυβερνούνε.
Όμως κανένας άλλος πρόεδρος της Αμερικής δεν υποστήριξε τόσο πολύ την Τουρκία όσο ο Τράμπας. Τώρα ίσως μου πεις ότι κανείς πρόεδρος της Αμερικής δεν υποστήριξε την Ελλάδα...και έτσι είναι.

ΟΜΩΣ, κανείς πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει επιτρέψει στην Τουρκία να εισβάλλει στην Συρία, να εισβάλλει στην Λιβύη, να επιτίθεται έμμεσα στην Αρμενία και να αμφισβητεί με ποικίλους τρόπους τα οικονομικά συμφέροντα της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, μεταξύ άλλων. Όλα αυτά σε ΜΙΑ θητεία. Ο τύπος είναι καταστροφή για την Ελλάδα.!!!

Στα Ίμια λοιπόν, οι ΗΠΑ είχαν τον Κλίντον.
Στα Ίμια, η Τουρκία είχε την Τσιλέρ.

Σήμερα, οι ΗΠΑ έχουν τον Τραμπ.
Σήμερα, η Τουρκία έχει τον Ερντογάν.

Στην περίπτωση της Τουρκίας, οι Δημοκρατικοί αβαντάρουν τους Κεμαλικούς και οι Ρεπουμπλικάνοι τους Ισλαμιστές.

Επιπλέον, γιατί νομίζεις ότι ο Μακρόν μπήκε μπροστά στο μέτωπο με τους Τούρκους; Γιατί τόσο αυτός όσο και οι κυβερνήσεις της Ελλάδας, είναι υποχείρια του διεθνιστικού κατεστημένου. Σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις Ερντογάν, Πούτιν και Τραμπ, οι οποίες ελέγχονται από το εγχώριο μεγαλοαστικό κεφάλαιο.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και στην Τουρκία, η επικράτηση του Τραμπ είναι κατάρα για την Ελλάδα.

ΑΡΡ. είπε...




Το γεγονός είναι ότι μέχρι στιγμής, και με την ανοχήν ή και φανεράν στήριξιν των μεγάλων δυνάμεων λόγω οικονομικής παγκοσμιοποιήσεως και ηλεκτρονικής καταργήσεως των εμπορικών αποστάσεων αλλά και λόγω γεωστρατηγικής θέσεως,
η Τουρκία εξελίσσεται εις μεσαίαν περιφερειακήν έως και μεγάλην δύναμιν.
Δυστυχώς τούτο επιβεβαιοί η οσημέραι εδραιουμένη διαπίστωσις του ότι η κατάρρευσίς της δεν συμφέρει καμιά μεγάλη πλανητική δύναμι διότι όλαι έχουν αναπτύξει σιαμαίας οικονομικάς και πολιτικάς σχέσεις μαζί της, γεγονός όν τα μάλιστα απογοητευτικόν δια την Ελλάδα. Μια Ελλάδα ήτις απεναντίας, και βάσει προσχεδιασμού, σύρεται, οικονομικώς θυματοποιημένη και κομμουνιστικώς-νεοταξικώς-λαθροπροσφυγικώς κατεστραμμένη υπό του ολικώς ξενοδούλου και ανθελληνικού πολιτικού της συστήματος και της αντεθνικής της οικονομικής ελίτ(νεοκοτσαμπάσηδες), ως άλλη Ιφιγένεια (όρα αβοήθητος Αρμενία) εις ένα νέο 1922, θυσία δια τον δυτικόν κατευνασμόν του εκτραφέντος τουρκικού θηρίου και ολίγη παράτασις ζωής δια την, ταχέως και θανασίμως, παρακμάζουσα Δύσι.

Προ των αμερικανικών εκλογών παίζει:

α) θερμό ελληνοτουρκικό πολεμικό επεισόδιο μικράς ή μεγάλης κλίμακος.
β) δολοφονία και ανατροπή Έρδο εξυφασμένη και ωργανωμένη υπό Τούρκων αντικαθεστωτικών (Κεμαλικών) και ξένων μυστικών υπηρεσιών.
γ) τίποτα εκ των ανωτέρω και μετάθεσις του προβλήματος προσεχώς με την νέαν αμερικανικήν ηγεσίαν. (Όπερ και η χειρίστη κατ' εμέ εκδοχή και την οποίαν ολοψύχως απεύχομαι, διότι Αμερική και Ευρώπη θα μας σύρουν, εκβιαστικώς και άνευ καταστροφικού δι' αυτάς ενδονατοίκού πολέμου, εις παραχωρήσεις εδαφών και θαλασσών όπως το 1974 με την Κύπρον ότε οι Έλληνες στρατιωτικοί λόγω πληροφοριών - μη επιβεβαιωθέντων πάντως - για επικειμένη κατόπιν τουρκοβουλγαρικής συνεννοήσεως βουλγαρική επέμβασι και περικύκλωσι του ελλ. στρατού εις Θράκην και προ του πιθανού κινδύνου ακρωτηριασμού της χώρας άφησαν τον αποβατικόν τουρκικόν στόλον ανενόχλητον.)