ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020.. ΝΕΥΡΙΚΟΣ...ΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΣ..

Γράφει ο Λύκαστρος :

Με ανατροπές ξεκινά ο μήνας...o Άρης ήδη στον Κριό..Αφροδίτη ορθή στους Διδύμους..βοηθούν στα ερωτικά...o Ερμής ανάδρομος βέβαια φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία..ώς τα μισά του μήνα.
Δίας Κρόνος Πλούτωνας ανάδρομοι όλοι εκεί στον Αιγόκερω..όπως και στις αρχές της χρονιάς..
Ποσειδώνας ανάδρομος και αυτός στους Ιχθείς..όνειρα ανέφικτα επαναπροσδιορίζονται.
1/7..Ερμής σε όψη με τον Ήλιο και οι δύο σε εξάγωνο με τον Ουρανό..αποκαλύψεις και απρόοπτα..εκκεντρικοί και σοκαριστικοί κάποιοι προκαλούν με τις κινήσεις τους.
Τα ταξίδια ανοίγουν..αλλά η κυκλοφορία παρεμποδίζεται ..
2/7 ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω..θυμίζοντας την πραγματικότητα και βάζοντας όρια εξασκώντας πιέσεις..σε όλους..αλλά κυρίως στα παρορμητικά Κριούς Ζυγούς Καρκίνους Αιγόκερους..των τελευταίων ημερών.
5/7 Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερου..
Αναβρασμός στα πολιτικά..Πολεμική σύρραξη κατά τόπους κάτι σαν τον καιρό..όταν μπουμπουνίζει πρίν την καταιγίδα.
Αντιδράσεις σε ότι αφορά την εξουσία..αλλά και ευκαιρίες για διορθώσεις.
Δεν αδικούμε..άκρη πάμε να βγάλουμε..Το φαινόμενο επηρεάζει σε μάκρος χρόνου...
Τον Σεπτέμβρη τα αποτελέσματα...
Συγχρόνως και πάλι μετακινήσεις ψυχών..άλλες έρχονται άλλες φεύγουν..ανοιχτές οι πύλες..τελευταία έκλειψη σε άξονα Καρκίνου Αιγόκερου.
8/7 ο Ερμής ανάδρομος και ο Άρης σε τετράγωνο..και οι δύο παρορμητικοί..και απρόσεκτοι..προκαλούν ατυχήματα και εκρήξεις θυμού απο άστοχες συμπεριφορές..
Λογική και συναίσθημα εμπλέκονται..
Προσοχή στα μικρά παιδιά..
12/7...Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα..ερωτικό Σαββατοκύριακο για κάποιους..για άλλους χαλαρωτικό λιώστε σε μια παραλία..
Ερμής γίνεται ορθός στην 5°Καρκίνου..δώστε του δύο μέρες να έρθει στα ίσα του ..και μετά απο τις 15/7 επικοινωνήστε ..να πείτε αυτά τα ανείπωτα!!
14 και 15 συγχρόνως ο Ήλιος σε αντίθεση με Δία και Πλούτωνα..διερευνεί σκοτεινές υποθέσεις..και ίσως έχουμε αποκαλύψεις μυστικών..
20/7 Νέα Σελήνη στον Καρκίνο με απέναντι τον Κρόνο..κάποιοι θα κάνετε αναγκαστικούς συμβιβασμούς..ή θα δεχτείτε όρους και περιορισμούς..Οι συνέπειες των λαθών..εδώ και τώρα..
22/7..ο Ερμής σε εξάγωνο και πάλι με τον Ουρανό..όψη που έγινε στις 1/7..αλλά τώρα ορθός..εκκεντρικός πρωτότυπος ανοίγει δρόμους ορίζοντες..μπορείτε να κάνετε αγορές ηλεκτρονικών συσκευών.
25/7 και μετά επιρροές από τα τετράγωνα του Άρη με Πλούτωνα Δία Κρόνο..
Θυμίζουν το διάστημα πρό της καραντίνας...Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος..
Κάπου θα έχει κρούσματα του κορωνοιού και έξαρση της πανδημίας..οπότε περιορισμοί μή αναπόφευκτοι.
27/7 για τελευταία φορά το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα ..που έγινε δύο φορές τον Μάιο..3/5 και 20/5..θυμίζει εξαπατήσεις ερωτικές ή οικονομικές ..πλατωνικούς έρωτες και εξιδανικεύσεις..
απογοητεύσεις στον έρωτα και απώλειες χρημάτων..
Συγχρόνως ο Ερμής σε τετράγωνο με Άρη..εγωιστικές συμπεριφορές τσακωμοί και μπλοκαρίσματα..ζημιές σε μηχανήματα ατυχήματα..προσοχή στα παιδιά κυρίως..
28/7..Δίας σε εξάγωνο με Ποσειδώνα για 2η φορά..είχε επαναληφθεί 20/2..κάποιος να μας σώσει..και θα γίνει και πάλι η όψη..12/10...
Διαλογισμός...ιδεολογία..επιφώτηση..
Στρέψετε τα μάτια στον Ουρανό..προσευχηθείτε..ίσως και εναλλακτικές θεραπείες σας δώσουν λύσεις σε προβλήματα υγείας..
Συγχρόνως καλλιτεχνικές εκδηλώσεις..αφού και ο Ερμής σε αντίθεση με Δία και σε τρίγωνο με Ποσειδώνα..30 και 31 του μήνα ..βοηθά στην εμψύχωση στο όνειρο και ώρα για χαρές και πανηγύρια. Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις
Υπερβολική διαχυτικότητα..αλλά και κατά συνθήκην ψεύδη..κάποιοι κρύβουν καλά τα ελαττώματά τους..από αφελείς συνοδοιπόρους τους..
Πάντως τότε ξεπερνιούνται πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις..σχεδιάστε τα ταξίδια σας τις αποδράσεις σας ...Ο Αύγουστος θα συνεχίσει... Καλόν μήνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: