ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΦΛΩΡΟ....ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Διάβαζα ΕΔΩ ότι η Ινδία τροποποιεί τους κανόνες εμπλοκής σε όλη την χώρα και ότι οι στρατιώτες της θα μπορούν να κάνουν χρήση πυροβόλων όπλων. Τι κάνει την Ινδία να πιστεύει ότι σε έναν αγώνα με όπλα, θα έχει καλύτερη τύχη από την προηγούμενη αιματηρή συμπλοκή με την Κίνα;; Τι πιστεύει ότι θα αλλάξει με την χρήση πυροβόλων όπλων;;; Απολύτως τίποτε.!!
Όλα αυτά φυσικά είναι για εσωτερική κατανάλωση, για να κοιμίζουν τους Ινδούς , κάτι σαν τις δηλώσεις Φλώρου σε εμάς εδώ. Όλο αυτό είναι ένα  αξιολύπητο αστείο...απο την στιγμή που ένας Ινδός στρατηγός αρχηγός του στρατού της Βόρειας Περιφέρειας ζήτησε από την κινεζική πλευρά να σταματήσει τις εχθροπραξίες.


Η Ινδία θα έπρεπε να μην μιλάει και να σταματήσει τις φανφάρες και σαν τους Αιγύπτιους να πάνε να κάνουν καμμία παρέλαση. Έχω στα χέρια μου στοιχεία και φωτογραφίες , οι οποίες αποδεικνύουν πως ο κινεζικός στρατός (PLA) κατατρόπωσε τους Ινδούς. Θα ανεβάσω μόνο μια φωτογραφία  , και απο σεβασμό προς τους νεκρούς στρατιώτες έχω καλύψει τα πρόσωπα τους. Στρατιώτες που δεν σεβάστηκε ο σκατιάρης Μόντι και τους έστειλε να πάνε να πεθάνουν (ενώ γνώριζε την κατάληξη) αντιμετωπίζοντας έναν πάνοπλο κινεζικό στρατό , και κυρίως οι Κινέζοι ήταν εφοδιασμένοι με εξοπλισμό πολέμου υψηλών βουνών. Οι Ινδοί δεν είχαν καμμία μα καμμία πιθανότητα, έτσι όπως πήγαν. Σε αυτήν την φωτογραφία υπάρχουν πάνω από 40 νεκροί στρατιώτες Ινδοί, ο πραγματικός αριθμός όμως των νεκρών είναι 63 στρατιώτες , 170 τραυματίες, και μόνο 3 θύματα από πλευράς Κινέζων. Ο Ινδικός στρατός είναι εξοπλισμένος λές και θα πάει στον Β'Π.Π , κοιτάξτε τα αμερικάνικα κράνη που φορούν που είναι από τον Β'Π.Π.
Όλο αυτό ας γίνει ένα μάθημα σε κάθε Φλώρο..και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Η Ινδία είναι μια τριτοκοσμική χώρα η οποία ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ. Και ο Μόντι έστειλε αυτούς τους αναλφάβητους και πεινασμένους στρατιώτες να πεθάνουν για το τίποτε. Η Ινδία και η κάθε χώρα διοικείται από εγκαταστάτες της CIA ή της μιας Βασιλικής Σεληνιακής φράξιας.
Όταν ο Φλώρος βγαίνει και λέει φανφάρες...καλά θα κάνει να μπορεί να πράξει και αυτά που λέει...διότι οι Έλληνες πλέον δεν θα ματώσουμε  για ξένα συμφέροντα, κανενός "συμμάχου". Όποιος θέλει να καταστρέψει την Τουρκία να το κάνει μόνος του, να στείλει τα δικά του παιδιά, να πεθάνουν όπως οι Ινδοί στρατιώτες στην φωτογραφία.

Σαφώς και θα υπερασπιστούμε τα πάτρια εδάφη μας, από κάθε ξένη επιβουλή, όχι όμως με τον τρόπο που θα σου πούνε, και όχι εκεί που θέλουν αυτοί.....δεν θα  ξανά ματώσουμε όπως το 1922 και το 1974 και να μας την φέρουν οι "σύμμαχοι"....απλά ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ
Το θέμα είναι αν τολμά να τα στείλει , αλλά και αν τα στείλει ποια θα είναι η στάση των μεγάλων παικτών που ουσιαστικά αυτοί διευθύνουν το παιχνίδι. Ο κάθε Τσαβούσογλου ή ο κάθε Δενδιας και Φλώρος ,ότι και να λένε χεσμένους τους έχουν.

2 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε τη φωτογραφία που τη βρήκες;Με αντίστροφη αναζήτηση δε μου βγάζει κάτι.Τι πιστεύεις πως γίνεται εκεί;Σπρώχνουν την Ινδία να ανοίξει μέτωπο με τους κινέζους για να τους αποσπάσουν την προσοχή και να μετρήσουν αντιδράσεις ενδεχομένως;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δημήτρη η φωτογραφία δεν υπάρχει στο διαδίκτυο....μου την στείλανε.!!Είναι φως φανάρι ότι σπρώχνουν τους Ινδούς να δοκιμάσουν τους Κινέζους....οι Ινδοί από εποχής Βρετανικής Αυτοκρατορίας ήταν το "κρέας" για τα κανόνια, στους πολέμου που έκαναν οι Άγγλοι. Στις μέρες μας είναι υποχείρια άλλων. Όπως ακριβώς υποχείρια και υποπόδια άλλων είναι και οι "δικοί" μας.