ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Μια εικόνα χίλιες λέξεις ....δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα πχιααααα.!! Το σήμα της Ελληνικής Δημοκρατίας πεταμένο κατάχαμα και στην θέση του μια τεράστια πινακίδα, με την ένδειξη , ΑΑΔΕ (ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΘΗΡΑΣ)....Αφού η ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων , είναι η πραγματική αρχή του κράτους ,τι νόημα έχουν οι πινακίδες που "μπερδεύουν" τον κόσμο;;

Όλα φόρα παρτίδα πλέον, δεν τους ενδιαφέρει να κρυφτούν. Δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο στο Μερκελιστάν , ξεριζώθηκαν όλα.!!! Μένει το οριστικό τελείωμα αυτού που ακόμα αποκαλείται "Ελληνική Δημοκρατία"...άλλωστε το λέγαμε εδώ και καιρό....." Aυτό που λέγεται "Ελληνική Δημοκρατία¨τελείωσε....κάτι άλλο έρχεται.". Όλα στην ΑΑΔΕ ανήκουν, κράτος εν κράτη είναι , και δεν ελέγχεται από πουθενά.


Υ.Γ  ΑΑΔΕ ΑΦΑΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Α.Φ.Μ

 Και σαν εταιρεία έχει και μέλη που καλύπτονται από πλήρη ασυλία.!!! Αυτή η εταιρεία συστήθηκε από τους τοκογλύφους της Ε.Ε αφού πρώτα μας χρέωσαν ένα σωρό δις.!! Αυτό που χρειαζόμαστε άμεσα είναι ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Και κρεμάλες σε κάθε στύλο της ΔΕΗ , θέλουμε πολλές. Σε κάθε αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας οι εισπράξεις πάνε σε αυτούς , πήγα στην Κνωσσό και μου έλεγε το προσωπικό όλα τα έσοδα τα παίρνει η Γερμανία .Σε όλες τις δραστηριότητες πλέον της αποικίας χωρίς πρόσχημα.