ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ο Mr Bean πρωθυπουργός.

Λύκαστρος : 

Αποκλείεται να είναι τόσο ηλίθιος..... αποκλείεται......τι ψηφίσατε ρεεεε.!! Έχουμε γελοιοποιηθεί παγκοσμίως, ο εθνικός μας κλόουν. Καταλαβαίνετε ότι ζούμε ιστορικές εποχές, με δωρεάν υπερπαραγωγές γέλιου, που μας προσφέρει όχι ο «καλός μας άνθρωπος» Θανάσης Βέγγος, αλλά ένας πρωτοποριακός «θίασος» με πρωταγωνιστή το alter ego του Mr Bean και guest star την «αλήτισσα», στο θέατρο του παραλόγου; 


Επιτέλους χαλαρώστε και απολαύστε το «εργάκι» που «σπάει ταμεία» μέσα και έξω – «γραμμένους» μας έχουν άλλωστε, αφού για τα πανηγύρια είμαστε.
Ο «εργάκι» που οδηγεί στην ισοπέδωση των θεσμών, στη καταπάτηση των δικαιωμάτων και την εξαθλίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.


Υ.Γ  Η ματιά της κοπέλας με την πουκαμίσα όλα τα λεφτά!!!

2 σχόλια:

Ιωάννης είπε...

Το να είναι κλόουν ή Mr. Bean ή ό,τι άλλο θέλει ο ίδιος, ας είναι γιά τον εαυτό του. Όχι, όμως, εις βάρος ενός ολόκληρου λαού και Έθνους. Ο τύπος αυτός μαζί με όλο του το "τζάκι" είναι από τις πιό επικίνδυνες πολιτικές φάρες που ζουν ως παράσιτα και επικίνδυνα βακτήρια στο σώμα της Ελλάδας. Θα έπρεπε ήδη με αυτά που μας έχουν κάνει, να τους είχαμε ξεριζώσει τα δόντια, να τους εξαφανίσουμε. Φυσικά, να τους δημευθεί η περιουσία και να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα στο μέλλον, οποιοδήποτε μέλος της να πολιτευτεί σ' αυτή τη χώρα.

Μμ. είπε...


Κρίμα, ρε, το παιδί, τί κοροϊδεύετε;
Σαν δεν ντρέπεστε. Θα θέλατε να σας κάνει ο θεός όπως αυτό;