ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

President El-Sisi Inspects Military Elements in Western Military Zone

Γράφει ο Λύκαστρος :

Στην εικόνα στο βίντεο βλέπουμε ακριβώς το ίδιο πτηνό...με το πτηνό του Χαφτάρ.!! Τίποτε τυχαίο, όλα όσα βλέπουμε να γίνονται στις μέρες μας, στην Συρία, στην Λιβύη , στην Κύπρο...ακόμα και η συμφωνία ΑΟΖ με τους Ιταλούς, έχουν να κάνουν..με το σχέδιο Μεγάλο Ισραήλ και το ΥΠΌΓΕΙΟ δημιούργημα....Λεβιάθαν. Αλλά για αυτό θα γίνει ξεχωριστεί ανάρτηση. Ας πούμε τώρα κάποια πραγματάκια. Στα χαρτιά ο στρατός της Αιγύπτου, φαίνεται καλός...αλλά είναι όμως έτσι;;;
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία είναι καλύτερα εκπαιδευμένη απο τους Αιγύπτιους λόγω ΝΑΤΟ και έχει AWACS και αν έκανα έναν επιχειρησιακό προγραμματισμό γι 'αυτούς, θα επιτελούσα και θα απενεργοποιούσα τα αιγυπτιακά πολεμικά πλοία Mistral, τα οποία λόγω του ότι κουβαλάνε ελικόπτερα είναι πολύ αξιόλογα.

Τα τουρκικά αεροσκάφη και drones είναι αρκετά ικανά και εάν αναπτυχθούν σε μεγάλο αριθμό μπορεί να προκαλέσουν καταστροφή. Η Αίγυπτος διαθέτει 6 μεγάλες αεροπορικές βάσεις και όλες είναι εκτεθειμένες σε επίθεση με όπλα. Το Türk Hava Kuvvetleri έχει πολλή πραγματική εμπειρία μάχης και οι πιλότοι τους είναι πολύ ανώτεροι. Η ικανότητα εναέριου ανεφοδιασμού τους είναι επίσης πολύ ανώτερη και μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν βάσεις στην Κύπρο. Τα επτά εναέρια τάνκερ τους KC-135R Stratotanker έχουν λάβει τις αναβαθμίσεις Pacer CRAG (Compass, Radar And GPS) και συνδέονται με το δορυφόρο Göktürk-2. Τα F-4E τους είναι πιο αναβαθμισμένα από τα IRIAF F-4E και αν οι Τούρκοι τα αναπτύξουν σε διαμόρφωση επίθεσης εδάφους με έξυπνο διάταγμα που προστατεύεται από το CAP F-16, οι Αιγύπτιοι θα πιεστούν πολύ σκληρά. Στην εκπαίδευση των πιλότων τους στην αεροπορική μάχη και στην επιθετική τακτική που είναι το κλειδί, και αντικειμενικά μιλώντας οι Τούρκοι έχουν το προβάδισμα. Εντάξει Έλληνες ΔΕΝ είναι...αλλά είναι καλύτεροι από τους Αιγύπτιους.

Εάν ο αιγυπτιακός στρατός -ο οποίος είναι αρκετά μέτριος, ακόμη και όταν εκτελεί σε μάλλον βασικό επίπεδο - πολεμήσει σε έναν αμυντικό πόλεμο στη Λιβύη, θα βγει στην κορυφή θα κερδίσει δηλαδή λόγω της γεωγραφίας και  λόγω γραμμών παροχής. Οι Τούρκοι βρίσκονται σε πόλεμο με σχεδόν όλους τους γείτονές τους, και τους Κούρδους και εισέβαλλαν  παράνομα στο Ιράκ και τη Συρία. Ακόμα και οι καουμπόυδες της Αμερικής δεν θα μπορούσαν να το κάνουν.
Όταν ο Ερντογάν άρπαξε την εξουσία με τα κονδύλια του Κατάρ και της CIA, ο δηλωμένος στόχος του ήταν «μηδενικά προβλήματα με όλους τους γείτονες», τώρα δυστυχώς ισχύει το αντίθετο.Αυτός ο άνθρωπος θα έχει άσχημο τέλος.!!

Οι τούρκοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Ερντογάν θα καταστρέψει την χώρα τους, σε υπερβολικά μεγάλη έκταση με την άσκοπη παρέμβαση του στις Αραβικές υποθέσεις. Οι τούρκοι αξιωματικοί στη δεκαετία του '80 και του '90 ήταν αρκετά έξυπνοι, και όποιος είχε ασχοληθεί μαζί τους στο
Milli Savunma universitesi. έχει καταλάβει τις ιστορικές επιπτώσεις της ανάμειξης σε αραβικές υποθέσεις που οδήγησαν στην καταστροφή της οθωμανικής αυτοκρατορίας και έφεραν τις δυτικές ιμπεριαλιστικές ύαινες και τα σιωνιστικά παράσιτα στην περιοχή. Ο Ερντογάν είτε το ξέρει, είτε όχι για την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ εργάζεται.


Πιστέψτε με, και ελπίζω ότι η MIT και η G2 που διαβάζουν τον ΖΕΥ ΕΛΑΥΝΟΝΤΑ  η ειλικρινή μου συμβουλή προς αυτούς είναι,  να σταματήσουν αυτήν την άχρηστη αιματοχυσία και να βγούν από τη Λιβύη και τη Συρία. Οι Άραβες είναι φυλετικές κοινωνίες και είναι αδύνατο να κυβερνηθούν. Οι προτεραιότητες της Τουρκίας θα έπρεπε να είναι η καταστροφή του PKK και του PJAK και η διασφάλιση των συνόρων σας...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Δεν θα έπρεπε να ζητάτε ελληνικά εδάφη...διότι κακά τα ψέμματα, οι τούρκοι δεν φοβούνται τους Αιγύπτιους, δεν φοβούνται τους Σύριους....ούτε καν τους Κούρδους. Τους μόνους που φοβάστε..και καλά κάνετε και μας φοβάστε...είναι οι Έλληνες. Η στάση σας απέναντι στους γειτόνους σας, και ειδικότερα σε εμάς θα φέρει μια ώρα αρχύτερα την πτώση σας.!!


Η Αίγυπτος στα χαρτιά και μόνο είναι ανώτερη  στρατιωτικά  και ανώτερη από την Τουρκία όσον αφορά τα όπλα, την εφοδιαστική και την τοπική προβολή ισχύος. Ακόμα και οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να πολεμήσουν στη Βόρεια Αφρική λόγω αδυναμίας τροφοδοσίας και  υλικοτεχνικών περιορισμών. Η Τουρκία πρέπει να σώσει το πρόσωπό της και να αποσυρθεί προτού η Αίγυπτος υποστηριχθεί από τους Αμερικανούς και τους Σιωνιστές και υποχρεωθούν να επέμβουν στη Λιβύη...και η τουρκία θα χάσει , καθώς ΔΕΝ έχει τα μέσα για να πολεμήσει έναν πόλεμο 1.400 χλμ μακριά από το έδαφος της. Ο πόλεμος είναι μια πολύ σοβαρή επιχείρηση και ο ηλίθιος Ερντογάν δεν έχει καμία εμπειρία σε στρατιωτικές υποθέσεις ή ακόμη και κοινή λογική. Ο εθνικισμός είναι καλός, αν δεν οδηγεί σε παραφροσύνη.

Οι τούρκοι ναι μεν είναι εθνικιστές, αλλά στη Λιβύη αντιμετωπίζουν αδύνατες πιθανότητες νίκης και πρέπει να αποχωρήσουν ,όπως επίσης και από τη Συρία. Οι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές θέλουν να αποδυναμώσουν τόσο την Τουρκία όσο και την Αίγυπτο και η Λιβύη είναι το δόλωμα .Κοιτάξτε την κατάσταση με την Αιθιοπία...μια χώρα ανδρείκελο ωθείται από την Δύση να διακόψει το σωτήριο νερό του Νείλου στην Αίγυπτο  κατασκευάζοντας ένα φράγμα που θα διακόψει το 60% της παροχής νερού στην Αίγυπτο και το Δέλτα του Νείλου, από το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των Αιγυπτίων ζουν και καλλιεργούν. Μια αποδυναμωμένη Αίγυπτος και μια σύγκρουση μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου....τον μόνο που θα βοηθήσει θα είναι...αυτούς που θέλουν την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ....και για έχουμε μετά την ΝΕΟΜ ή ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ.

Υ.Γ  Το σχέδιο είναι πανάρχαιο...αλλά τόσο γνωστό. Αποδυναμώνεις ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους σου, βάζοντας τους να πολεμούν μεταξύ τους.  Βάζουν τους Άραβες και τους Μουσουλμάνους να πολεμούν μεταξύ τους. Βρίσκουν βολικούς ηλίθιους όπως ο Ερντογάν για να προωθήσουν την ατζέντα τους...και τα σχέδια τους. Κοιτάξτε τον αραβικό κόσμο από την Υεμένη έως τη Λιβύη, όλοι σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για μικροσκοπικές αντιπαραθέσεις. Αν οι ανόητοι..είχαν επικεντρωθεί στον πραγματικό ΕΧΘΡΟ....δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

2 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Πού εμπεριστατωμένη και περιεκτική ανάλυσις. Συγχαρητήρια.

Χωρίς εθέλειν παριστάνειν τον εμετικώς τουρκόλαγνον Κιτσίκην νομίζω ότι το άγιον δισκοπότηρον (Λύκαστρος) της ιστορίας ήτοι ο περιαιγαιακός χώρος μόνον ηνωμένος δύναται πρωταγωνιστήσειν, οικονομικώς και πολιτισμικώς, έναντι μιας ταχέως παρακμαζούσης ευρωατλαντικής δύσεως και μιας ασταθούς Ανατολής.
Αλλά δια τούτο χρειάζεται μια εκατέρωθεν του Αιγαίου επανενωτική και διεγερτική ανάστασις του αρχαιοελληνικού πνευματικού γονιδίου πέραν των διχαστικών θρησκευτικών αγκυλώσεων και προκαταλήψεων.
Ο περιούσιος αυτός τόπος πρέπει να επανεύρη την αυτοκρατορικήν δυναμικήν του ίνα επιβιώση όπως ανέκαθεν. Τραγικόν δίλημμα - ή όλα ή τίποτα - εις ό ευρίσκεται σήμερον - τυχαίον και παράδοξον; - και η Ελλάς όπως και η Τουρκία - πριν αναλάβωσιν αυτόν τον ρόλον οι επανακάμψαντες και καραδοκούντες έτεροι περιούσιοι.
Δει μας τουτέστιν κατανοήσαι ότι τα κλειδιά του μονοθεϊσμού κατέχει, και χειρίζεται το θέμα αυτό, ανέκαθεν ο πρώτος διδάξας λαός της Βίβλου. Ο δε ιστορικά ελληνικός μεσογειακός χώρος (Χριστιανοί, Οθωμανοί) πάντα ρόλο κομπάρσου διεδραμάτιζαν ακόμα και εις τας πιο λαμπράς στιγμάς της μονοθεϊατικής ιστορίας των.
Άλλοι τους οδηγούσαν δια των θρησκευτικών παθών εντέχνως και υπομονετικώς, εις την διαχρονικήν γενοκτονίαν και την αλληλοεξόντωσιν όπως διαφαίνεται κυρίως σήμερον...

Οψόμεθα.



ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Παροράματα:
Π ο λ ύ εμπεριστατωμένη...
μ ο ν ο θ ε ϊ σ τ ι κ ή ς ιστορίας των...