ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.!!

Λύκαστρος : 

τσίμπαγα και εγώ 323 χιλιάρικα, εύκολα θα έλεγα τέτοιες μαλακίες να πατσίσω.!! Το λέγαμε και παλαιότερα τι συστημική φυλλάδα  είναι η Liberal ,και πόσο φιλελέρα είναι...ποιο Μητσοτατακέικη πεθαίνεις.!! Κώλος και βρακί με το Κούλη....αυτό θα πει "ανεξάρτητη δημοσιογραφία".!!
Να τέτοια γράφουν οι φαλακροί τύποι σαν τον Μαυρίδη...και τα διαβάζει ο Ντετανιάχου  , και στο περιθώριο της συνάντησης με το ζαβό, γυρίζει ο B.B και τον ρωτάει : .." Is it true , are you Moses;;"

Εκτιμούν τον Μωυσή μας , κάργα στο εξωτερικό...καινούργιο συκώτι κάνουν κάθε φορά απο τα γέλια.Το χειρότερο είναι ότι πάρα πολλοί θεωρούν τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους και ως έγκριτους αναλυτές. Με 323 κολλαριστα τον πρωθυπουργό τον βλέπεις ως τον Ιωσήφ εξ Αριμαθαιας. Σκέψου τι θα έχουν πάρει και οι άλλοι.
 «Δεν είναι ο Κυριάκος, ο γιος του Κωνσταντίνου. Είναι ο Moses ο γιος του Aμρέθοντα

Είναι ο Μόζες, και ήρθε απ' το ταμ-ταμ
Είναι ο Μόζες τα κάνει γης Μαδιάμ. 
Είναι ο Μόζες σαν πάει στην Ερυθρά
στερεύουνε οι θάλασσες, χιονίζει στο Σουδάν.

Το τραγουδάμε δις με μουσική υπόκρουση..ρέγγε κατά προτίμηση.!!  Is this Moses;;

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Πεφυσιωμένος (φουσκωμένος) ών από χημειοθεραπεία ο τύπος αλλά το ψέμα
ψέμα, η εβραϊκή φύσις-θρησκεία του βλέπεις, εφ' όσον η οδός αυτή του χρήματος
οδηγεί και στο Εβραίο θεό του χρήματος και της εξουσίας.
Και για τον οποίο θεό και τον πιστό του ο άνθρωπος, πόσον μάλλον ο εχθρός, είναι αναλώσιμο και προσοδοφόρο- εκμεταλλεύσιμο όπως τα βοσκηματώδη κτήνη είδος.
Ώστε όσοι επενδύουν μεταφυσικά εις τας αγκάλας του Αβραάμ μάλλον την έχουσι πεπατημένην, φυσικά και προκαταβολικά. Άνθρακας γαρ του Μολώχ πεπυρωμένους μάλλον φαίνεται αύτη περιέχουσα ή αναψυχήν...