ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΠΗΡΕΙΑ, ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΟΖ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα διαπραγματευτείτε ή διαπραγματεύεστε ήδη , εξωνημένα και αλλογενή άψυχα δίποδα;; Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει το δεύτερο, άλλωστε έχουμε γράψει πολλές φορές για τις μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία. Διαπραγματεύεστε ΜΥΣΤΙΚΑ , και μόλις βρήτε την κατάλληλη ευκαιρία, και πείσετε τους σανοφάγους ότι ..." είναι καλύτερα μια κακή συμφωνία από έναν πόλεμο"  ...θα μας ξεφουρνίσετε το "φαγητό" που ΗΔΗ μαγειρεύεται. Δηλαδή την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.!!

Πρώτα βαφτίσαμε το μοίρασμα της ΑΟΖ μας με τους Πιτσαδόρους" ιστορική συμφωνία" στην συνέχεια έχει το ξεπούλημα της αμυντικής βιομηχανίας μας στους Γαμψομύτηδες "άλματα στην ελληνοϊσραηλινή συνεργασία". Και στο τέλος το ξεπούλημα του Αιγαίου. Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα στήριξε την προδοσία  στις Πρέσπες  και  τώρα  συστρατευμένο αφού στήριξε την μειοδοσία με την Ιταλία , θα δώσει και το ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ.  Ζητωεβραίοι, Μπραβοντέντια, Μονοκούλι, Νου-Δούλα και ξερό ψωμί. Δεν είναι τρελοί ούτε ανίκανοι... Πράκτορες εχθρικών συμφερόντων είναι.
Πάντως κακά τα ψέμματα, αλλά εδώ μας δίνεται  χρυσή ευκαιρία να τελειώσουμε με τη τουρκία, άπαξ και δια παντός για τις διεκδικήσεις εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ειδικά νότια της Κρήτης.Είναι καιρός για το δικό μας casus beli, αποφασιστικά, ξεκάθαρα και φωναχτά, χωρίς μισόλογα και  διπλωματικές φανφάρες. Η διπλωματία εδώ μας τελείωσε .!!
Το καρκίνωμα αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, είτε με επέμβαση ή χημειοθεραπεία... διότι το καρκίνωμα μεγενθύνεται και η χημειοθεραπεία μπορεί να ακολουθήσει...


Υ.Γ Οι πρόγονοι μας για όλους αυτούς τους προδότες είχαν πολύ καλή λύση.  ΕΞΟΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ αυτές ήταν οι ποινές στην αρχαία Ελλάδα. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ οχι αύριο, σήμερα έπρεπε να τους φάνε.

3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Ελπίζομεν να βοηθήση προς τούτο
ο θεός της Ελλάδος (τέτοια κατάντια ήτοι) από σπόντα του
ερδογανικού οθωμανικού μαξιμαλισμού.
Ει δ' άλλως επήρε μας κι εσήκωσέ μας ο αλλότριος θεός.
Όχι ότι δεν αιωρούμεθα ήδη δηλαδή...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε Αρρ....τίποτε δεν είναι όσο θετικό ή όσο αρνητικό ακούγεται πάντα. Ακόμη και τον εχθρό μπορεί να τον χρησιμοποιήσει επ ωφελεία ο σωστός ΗΓΕΤΗΣ.


Ανώνυμος είπε...


τι διαπραγματεύεσαι βρε σώγαμπρε ?
από που και ως που, έχετε το δικαίωμα όλοι εσείς να συζητάτε
την μείωση των εδαφών της χώρας?
τι είναι η προίκα που σας έταξαν?

το αίμα που χύθηκε για να μείνουν τούτα τα χώματα στους Έλληνες
θα σας πνίξει.
Εκατό να μείνουμε θα σας θάψουμε ,τι νομίζεις πως τα ελικόπτερα φτάνουν για όλους ?

... αυτή τι φορά θα είναι μέχρι τέλους δεν θα έχει επανάληψη το ματς, και ευκαιρίες για στημένους αγώνες από την πλευρά σας .

Ξεφτίλες!


Μάριος -.-