ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

H INΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ.


Λύκαστρος :

Όπως έχουμε ξαναπεί ΕΔΩ , η Ινδία καλά θα κάνει να προσέχει και τι λέει και τι κάνει, και να ρίξει λίγο νερό στο κρασί της. Καθώς δεν γνωρίζει ότι οι Σίνες δεν αστειεύονται. Η Κίνα έχει μετακινήσει ένα ολόκληρο σώμα από το Xinjiang και έχει ενεργοποίησει 14 αεροπορικές βάσεις ως το Ουρουμκί. Ο Μόντι είναι ανόητος  που κάνει ότι του λένε οι  Εβραίοι και γλείφει τον Αγγλικό και τον Αμερικάνικο κώλο, αλλά ο ινδικός στρατός γνωρίζει  μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες του. Υπάρχει μηδενική πιθανότητα πολέμου. Οι Κινέζοι θα βρίσκονται στο Δελχί σε μια εβδομάδα, εάν συμβεί αυτό.


Ας μην ξεχνάνε οι Ινδοί τι κόντεψαν να πάθουν το 1962 με τον σινοινδικό πόλεμο. Στο παρά πέντε αποφύγανε τα χειρότερα καθώς οι Ρώσσοι και οι Άγγλοι δεν καμμία διάθεση να αναμειχθούν και έτρεχαν να παρακαλάνε τους Αμερικάνους για βοήθεια . Όπως και να έχει ΟΛΑ αυτά σας τα είχαμε γράψει και προαναφέρει ΠΡΙΝ  απο τα γεγονότα...ΕΔΩ. . ...:
"
Από την άλλη ο γράφων πιστεύει ότι από την σύγκρουση με την Κίνα η Ινδία θα βγεί, κατά πολύ πολύ....μικρότερη σε αριθμούς.!! Είχα γράψει σε κάποιο άλλο ιστολόγιο στις  7/4/13 18:31.....: " H Ινδία είναι η δεύτερη μεγάλη δύναμη της Ανατολής , και παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια στοιχεία με την Κίνα.!! Ο ανταγωνισμός τους στα επόμενα χρόνια θα είναι...τρομερός.!! Τόσο που θα έρθουν αργά η γρήγορα σε σύγκρουση."
Επίσης οι Η.Π.Α με την Ινδία είναι σύμμαχοι....τα κόζια άλλαξαν και άλλαξαν άρδην οι προτεραιότητες των Γιάνκηδων. Η πρόσφατη κόντρα μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν (πίσω από το Πακιστάν βρίσκεται η Κίνα) αυτό μας δείχνει.Οι Ινδοί δεν θα κάνουν πίσω τώρα επειδή οι διεθνείς συσχετισμοί δίνουν μια χρυσή ευκαιρία σ'αυτούς για την επίτευξη του στρατηγικού τους στόχου που είναι να "κλείσουν" την δίοδο της Κίνας προς το Πακιστάν από τα Βόρεια . Η δίοδος είναι το Κασμίρ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: