ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ... ΚΥΡΙΑΚΟ !

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Δηλαδή για να καταλάβουμε....με έμμεσο τρόπο ο Κούλης και η συμμορία του ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τον Ερντογάν και τους μογγόλους. !!!!!!!
Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

Κυριάκο, στις 23 του μήνα ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας (δεν είμαι σίγουρος ποιανής χώρας), Θ.Ντόκος είπε την τεράστια ανοησία για τον Χαφτάρ κι άφησε άναυδους τους πάντες, κάνοντας τους Έλληνες έξαλλους ! Και δύο μέρες μετά, στις 25 του μήνα, ένα ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΥΠΟ ΛΙΒΕΡΙΑΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ξεφορτώνει πετρέλαιο στην Τουρκία, στο Λιμάνι Κορφέζ του Μαραμαρά. Μόνο που το βαπόρι, ήταν φορτωμένο με Λιβυκό πετρέλαιο! Είχε φορτώσει από τον τερματικό σταθμό Farwah της Λιβύης. Εναν σταθμό που τον ελέγχει πλήρως ο Σάρατζ και οι τούρκοι κατσαπλιάδες με τα drones Bayractar! Και το Ελληνόκτητο βαπόρι Κυριάκο βρισκόταν εκεί από τον Μάρτιο χωρίς να κάνει τίποτα!

Και ξαφνικά Κυριάκο, το Ελληνόκτητο καράβι ξεφορτώνει πετρέλαιο του Σάρατζ στην Τουρκία, δύο μέρες μετά την δήλωση Ντόκου που εξευτέλιζε τον Στρατηγό Χαφτάρ!!! Σύμπτωση Κυριάκο; Μπάχαλο Κυριάκο; Που το βρήκε το πετρέλαιο Κυριάκο αφού ο Χαφτάρ έχει κλείσει τους αγωγούς;
Κυριάκο, η πιάτσα λέει, ότι το βαπόρι του Eλληνα Εφοπλιστή, μετέφερε λιβυκό πετρέλαιο στον Ερντογάν, ως πληρωμή σε είδος, έναντι του τεράστιου οικονομικού χρέους που έχει ο Σάρατζ στον Τουρκικό Στρατό! Και με το ποσό σε είδος αυτό, μπόρεσε ο Ερντογάν να κλείσει στόματα στην εσωτερική του αντιπολίτευση που τον κατηγορούσε ότι το τεράστιο κόστος που έχει αναλάβει η Τουρκία στην Λιβύη, δεν θα ξεπληρωθεί ποτέ.
Εσύ Κυριάκο καθώς και η Κρήτη ολάκερη, άκουσες τίποτα για το ελληνόκτητο βαπόρι με την Λιβεριανή σημαία;
Ο εφοπλιστής Κυριάκο γνώριζε τίποτα ή όλα έγιναν μέσω κάποιας ... άλλης μισθώτριας ναυτιλιακής εταιρίας;
Οικονομικό transaction μεταξύ Σάρατζ και Ερντογάν με ελληνόκτητο τάνκερ και μάλιστα κάτω από τα ... άγρυπνα βλέμματα Ελληνικής φρεγάτας η οποία περιπολούσε στον Κόλπο της Σύρτης, στην ρότα του δεξαμενόπλοιου ... Κυριάκο;;;
Και ω τι σύμπτωση Κυριάκο! Το ελληνόκτητο καράβι ξεφόρτωσε στην Τουρκία στις 25 του μήνα και μια μέρα μετά, στις 26 του μήνα, δηλαδή εχτές, είχες τηλεφωνική συνομιλία με τον Ερντογάν, ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν ήθελε καν ν'ακούσει το όνομά σου!
Για πες Κυριάκο! Είμαι όλος αυτιά ... Και εγώ και η ναυτιλιακή πιάτσα Κυριάκο, που ακούει ΕΛΙΑΜΕΠ και βγάζει σπυριά!!!

ΥΓ. ε καλά, δεν βγάζει όλη η ναυτιλιακή πιάτσα σπυριά όταν ακούει ΕΛΙΑΜΕΠ. Εχει και 3-4 εφοπλιστές, που ... εκσπερματώνουν Κυριάκο όταν τους καλούν στις ... διαλέξεις τους!!! Θα ήταν απρέπεια εκ μέρους μου αν δεν το ανέφερα ... Κυριάκο!

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Κι ύστερα μου λες γιατί ερεθίζομαι όταν βλέπω σαπούνια!