ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Αναβλήθηκε αιφνιδίως η επίσκεψη Λαβρόφ στην Τουρκία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kαι η εγκατεστημένη και στημμένη " Ελληνική κυβέρνηση" επιμένει στον διπλωματικό αποκλεισμό της Ρωσσίας. Εκτός από άψυχα δίποδα είναι και επικίνδυνοι. Πρέπει να τους απεγκαταστήσουμε όσο γίνεται νωρίτερα. Eν τω μεταξύ ο Ηρακλής Πουμαρό ή Μωυσής ή Εθνάρχης ετοιμάζεται να μεταβεί στην μαμά πατρίδα του...το Ισραήλ.!! Γιατί να πηγαίνει στις Η.Π.Α να λαμβάνει εντολές του Ισραήλ μέσω Ατλαντικού...κατεβαίνει Ισραήλ και έχει απευθείας συνομιλίες στην μητρική του γλώσσα. Το καμάρι των ζαβών ανά την υφήλιο , που η μόνη του διαφορά με τον Τσίρλα ή Τσιόρδα ή Ψάλτη είναι ότι αυτός είναι κάργα δυσλεκτικός και φοράει γραβάτα.!! Τι  ψηφίσατε ρε...τρόμπες .!!

Σε μεταγενέστερη ημερομηνία, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί γιατί, μετατέθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας με τους Τούρκους ομολόγους τους.
Οι Σεργκέι Λαβρόφ και Σεργκέι Σόιγκου επρόκειτο να έχουν συνομιλίες για τη Συρία και τη Λιβύη, ωστόσο το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε αιφνιδίως την αναβολή των συναντήσεων.
«Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας του υπουργού μας με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας σήμερα αποφασίστηκε ότι οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα μεταξύ των υφυπουργών των δύο χωρών. Οι συνομιλίες μεταξύ των υπουργών για τη Λιβύη θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία», αναφέρεται στην τουρκική ανακοίνωση.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι νωρίτερα η Μόσχα είχε στείλει έμμεσο μήνυμα στην Άγκυρα διά στόματος του Ρώσου πρέσβη στην Ελλάδα. Ο Αντρέι Μάσλοβ ερωτηθείς από το ΑΠΕ- ΜΠΕ για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ, σχολίασε πως τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ και υπογράμμισε την ανάγκη αυστηρής τήρησης του Διεθνούς Δικαίου και  αποφυγής προκλητικών ενεργειών.  
http://www.pontos-news.gr/article/210541/anavlithike-aifnidios-i-episkepsi-lavrof-stin-toyrkia





Δεν υπάρχουν σχόλια: