ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

32 εκατομμύρια ευρώ για να κλέψουν ένα μότο.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 32 εκατομμύρια ευρώ για να κλέψουν ένα μότο....Όπως έγινε με το μένουμε σπίτι...

4 σχόλια:

Simos είπε...

σε διαβάζω που και που γιατί παράγεις περιεχόμενο, δεν είσαι παράσιτο. Όταν όμως υιοθετείς και αναπαράγεις ψεκασμένες ατεκμηρίωτες και ανεπιβεβαίωτες διαδικτυακές ακαθαρσίες με απογοητεύεις. Το καταλάβαμε τόσο καιρό ότι δεν γουστάρεις Μητσοτάκη αλλά από τόσα και τόσα αυτό βρήκες;

φιλικά πάντα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ένα άλλο άτομο Σίμο...ειδικά μέσα από έναν υπολογιστή...πόσο μάλλον όταν αυτό το άτομο είμαι εγώ. Το μόνο σίγουρο δεν είμαι εύκολος άνθρωπος...ούτε σαν τους άλλους. Θα ήθελα για να είμαστε συγκεκριμένοι και χωρίς να λέμε αερολογίες...να μου πεις ποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανάρτηση που έκανα ήταν ψεκασμένη, ατεκμηρίωτη και είχε ανεπιβεβαίωτες διαδικτυακές ακαθαρσίες;;; Πες μου ποια ή ποιες...και θα σου πω αν έχεις δίκιο η άδικο.

Πρόσεξε όμως...τα θέματα και οι αναρτήσεις που κάνω είναι από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ιστολόγια ελληνικά η ξένα. Και πριν δημοσιεύσω μια είδηση φροντίζω να την ψάχνω πρώτα αν ισχύει. Δεν έχω ανεβάσει επίσης, δεν έχω κάνει ούτε μια ανάρτηση ,τίποτε που έχει σχέση με το θέμα "Q" διότι το θεωρώ πατάτα.!!

Γιατί θα έπρεπε να γουστάρω αυτόν τον εθνικά επικίνδυνο και ΜΗ Έλληνα ντιγκιντάγκα φιόγκο ;;; Αυτός έχει ήδη ξεπουλήσει σαν τον άλλο τον Chipra κομμάτι της πατρίδας μου. Κατέστρεψε βάση σχεδίου ότι απόμεινε όρθιο από την ελληνική οικονομία....ξεπουλάει το νερό των Ελλήνων.!!! Ένα ανθελληνικό κάθαρμα είναι...Εβραίος και από μάνα και από πατέρα.!! Οπότε για να είμαι απόλυτα συγκεκριμένος...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ...ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ...ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.!!

Simos είπε...

ο δημιουργός του κειμένου του βίντεο, Θανάσης Παπαθανασίου έχει απαντήσει σχετικά:
https://www.iefimerida.gr/ellada/apantisi-gia-klemmeni-ataka-sto-spot-gia-toyrismo

Επιπρόσθετα, Η μόνη ανάθεση που έχει κάνει ο ΕΟΤ στην Marketing Greece είναι 99 χιλιάδες ευρώ πλέον ΦΠΑ.Τα 32 εκ τα ονειρεύεται ο Σύριζα.

Η απάντηση στην ερώτηση σου (ποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανάρτηση που έκανα ήταν ψεκασμένη, ατεκμηρίωτη...) είναι πολύ εύκολο να απαντηθεί αν κάνεις μια απλή αναζήτηση. Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο να γουστάρεις τον οποιοδήποτε Μητσοτάκη, όταν όμως ξεχειλίζει το μίσος σου και βγάζεις τόσο δηλητήριο στο χαρτί (χαρακτηρισμούς, προσβολές κ.λπ) δυσκολεύεις τον αναγνώστη να σε παρακολουθεί και να ακολουθεί τις αναρτήσεις σου. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι. Πέρα του ότι είναι ιδιαιτέρως αντιφατικό και περίεργο, από τη μία ανάρτηση γεμάτη με χρυσά Ελληνικά στολίδια της αρχαιότητας (και σε ευχαριστώ για αυτά) στην επόμενη με βρισιές και κατάρες ως λιμενεργάτες.

Φιλικά πάντα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΣΙΜΟΣ : Η απάντηση στην ερώτηση σου (ποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανάρτηση που έκανα ήταν ψεκασμένη, ατεκμηρίωτη...) είναι πολύ εύκολο να απαντηθεί αν κάνεις μια απλή αναζήτηση

Στο ιστολόγιο έχω κάνει 2448 αναρτήσεις σύνολο.!! Τα 2/3 απο αυτές πολύ σοβαρές αναρτήσεις που αφορούν τα εθνικά μας θέματα. Και για τα εθνικά μας θέματα ΔΕΝ ανεβάζω ψευδείς ειδήσεις.
Απο αυτές τις 2448 αναρτήσεις....ασχολήθηκες με μία που έχει ετικέτα " ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ"...δηλαδή μια όχι πολύ σοβαρή ανάρτηση.!!


ΣΙΜΟΣ : Επιπρόσθετα, Η μόνη ανάθεση που έχει κάνει ο ΕΟΤ στην Marketing Greece είναι 99 χιλιάδες ευρώ πλέον ΦΠΑ.Τα 32 εκ τα ονειρεύεται ο Σύριζα.

Koίτα να δεις Σίμο ακριβώς τα ίδια είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Εθνικής Ήττας...το ότι προσπερνάς το σημαντικό...το "ζουμί" δηλαδή...ότι η καμπάνια ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΗ αυτό δεν το λες.!! Τελικά βρε Σίμο ήταν ΚΛΕΜΜΕΝΗ η καμπάνια ΝΑΙ ή ΌΧΙ;;; Διότι αφού όλοι λένε ότι ναι ήταν ΚΛΕΜΜΕΝΗ...η ανάρτηση που έκανα δεν μπορείς να την πεις φέικ. Το ότι ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ τον ΕΟΤ το Κούλη και έδωσε την δουλειά που έπρεπε να κάνει ο ΕΟΤ με απευθείας ανάθεση σε ιδιωτική την Marketing Greece, κατά παρέκκλιση του εθνικού και ενωσιακού δικαίου και παρά την απόφαση καταπέλτη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων...αυτό το κάνεις γαργάρα.!!

Η ανάρτηση καθόλου ψεύτικη δεν είναι....και ο γράφων ουδέποτε ήταν ζαίος...ούτε οπαδός άλλου κόμματος. Δυστυχώς μετά την καταστροφική κυβέρνηση ΤΣΥΡΙΖΑ που παραχωρήσανε με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς...πίστευα ότι χειρότερη κυβέρνηση δεν θα μπορούσαμε να έχουμε.!! ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ....ήρθε ο εβραίος Κούλης (ανήκει στην ίδια φυλή με τον chipra)και θα ξεπουλήσει τα ΠΑΝΤΑ.!!! Ότι απέμεινε δηλαδή....η ΚΛΕΜΜΕΝΗ καμπάνια είναι το λιγότερο κακό...μπροστά στην παραχώρηση του ΜΙΣΟΎ ΑΙΓΑΙΟΥ και θα δούμε μόλις δώσουν στην δημοσιότητα τις συντεταγμένες με την υπογραφή της ΑΟΖ με τους μακαρονάδες.

Το γεγονός ότι δε δίνουν ακόμα τις συντεταγμένες της συμφωνίας, είναι πολύ ΥΠΟΠΤΟ.Προφανώς αντιγράψανε αυτές της υφαλοκρηπίδας και ρεφάραμε εμείς τη χασούρα των Μακαρονάδων, από τη συμφωνία τους με τους Τυνήσιους.

Φιλικά πάντα.