ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Λύκαστρος :

Όποιος έχει δει ανάλογα κέντρα επιχειρήσεων επιτήρησης στην Ευρώπη θα συμφωνήσει μαζί μου ότι το πλάνο δείχνει Μεσαίωνα. Από το 2015 έχουν λάβει χώρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα εκατομμύρια παράνομες διελεύσεις: Μόλις τώρα εξοπλισμός για μετάπτωση από την έως σήμερα επιτήρηση 4χλμ σε 22χλμ. Ενώ οι κτιριακές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τον εξοπλισμό αυτό θυμίζουν την εποχή του χαλκού.!!


Από το 2015 και μετά έπεσαν χοντρά λεφτά, και θα μπορούσαν αντί να τα δίνουν στις ΜΚΟ να βελτίωναν της υποδομές επιτήρησης.!!! Όλο αυτό είναι...καραγκιοζιλίκια με κινέζικες κάμερες και με επίπεδο ασφαλείας...ΜΗΔΕΝ.!! Η μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας συντελείται καθημερινά, κομματάκι κομματάκι.  Η πατρίδα μας όμως δεν είναι τσιφλίκι κανενός , δεν θα την απελευθερώσουμε από τους προδότες για να την εκχωρήσουμε σε πράκτορες και αρχομανείς. Ας σκεφτεί ό καθένας την οικογένειά του, τα παιδιά, τά εγγόνια, τις επόμενες γενιές πού δεν θα έχουν πατρίδα ούτε δικαιώματα ούτε ζωή,κι ας πράξουμε όλοι ανάλογα!

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Κλαίω με την εικόνα πρωί πρωί από το γέλιο , μπορεί να την έχουν πάρει από τα πρώτα επεισόδια του Spooks ή του 24 το 2001-2 , ή και πιο παλιά
https://en.wikipedia.org/wiki/Spooks_(TV_series)
https://en.wikipedia.org/wiki/24_(TV_series) , πριν 20 χρόνια . Tώρα από ένα φίλο που ξέρει , έχει παραγγείλει για την εταιρεία που δουλεύει 20 κάμερες της Hikvision , 6 από αυτές κάνουν πάνω από 1500 e η καθεμία με ζοομ , νυχτερινή όραση , τηλεσκοπικό φακό και ειδοποίηση όταν κάτι περάσει σε χώρο που της έχεις καθορίσει ,χτυπάει τον συναγερμό και σου στέλνει στο κινητό φωτογραφία από ότι είδε . Ούτε videowall βλέπω , ούτε rack καλώδια , και τα στηρίγματα των 720p οθονών είναι από το πλάι χωρίς αρθρώσεις . Μόνο σε κόστος προμήθειας για τους μεσάζοντες θα φτάσαμε τα κέντρα του εξωτερικού . Καλά όλα αυτά που λέμε αλλά αυτό που θέλει είναι προειδοποιητικές βολές στον αέρα για αρχή και νάρκες . Η παρατήρηση μόνη της δεν κάνει τίποτε . Καλημέρα .
,