ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Υπάρχουν ΤΕΣΣΕΡΑ (4) αεροσκάφη τάνκερ ανεφοδιασμού με καύσιμα πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Yπάρχουν ΤΕΣΣΕΡΑ (4) αεροσκάφη τάνκερ ανεφοδιασμού με καύσιμα πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολλά αεροπορικά καύσιμα, πιθανώς για πολλά αεροπλάνα. Δύο τάνκερ βόρεια της Αιγύπτου απενεργοποίησαν τους αναμεταδότες τους. Τρίτο δεξαμενόπλοιο βορειοανατολικά της Κρήτης εξακολουθεί να κινείται.

Υπάρχουν επίσης τώρα ΟΚΤΩ (8) αεροσκάφη C-17 που πραγματοποιούν μεγάλη αερομεταφορά στη Μέση Ανατολή. Ότι κι αν συμβαίνει, φαίνεται ότι θα είναι ξαφνικό και πολύ μεγάλο. Με μια πηγή  που μίλησα σήμερα το πρωί μου είπε "Μέχρι αύριο, ο κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός". Δεν διευκρίνισε τι εννοούσε.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ψύλλος στον κορφο της Χαμάς…..

Dojo Westend είπε...

Το Ισραήλ έχει πέσει σε παγίδα και συμπαρασύρει τους Τζωνηδες. Πριν μερικούς μήνες σκεφτόμουν εάν βγει ο Τραμπ με ποιον θα μιλάει εδώ. Και τσουπ ο Στέφανος ως προπομπός. Σφήνα ο Κένεντυ και ταφόπλακα των Δημοκρατικών η χερσαία εισβολή στη Γάζα. Είναι σαν να μπαίνεις στα αμπάρια γκαζαδικου και θες ν ανάψεις ένα τσιγαράκι. Τώρα είναι το τσιγάρο στα χείλια και ψάχνουν την τσέπη για αναπτήρα.

Ανώνυμος είπε...

Scott Ritter EXPOSES Israeli WAR CRIMES

https://rumble.com/v3qnqhp-226175965.html

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Είναι σαν να μπαίνεις στα αμπάρια γκαζαδικου και θες ν ανάψεις ένα τσιγαράκι. Τώρα είναι το τσιγάρο στα χείλια και ψάχνουν την τσέπη για αναπτήρα. "

Aκριβώς φίλε Dojo καλύτερα δεν γινόταν να το πεις. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί και πάμε για το...καμπούμ. Την καλημέρα μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης συμφωνώ ότι το Ισραήλ έχει πέσει σε παγίδα....θα κάνουν λέει εισβολή στην Γάζα....τι σημαίνει αυτό επί του πεδίου;;;

ερείπια = 100αδες κρυψώνες παγίδες για πεζικό
ερείπια = εμπόδια - παγίδες σε μηχανοκίνητα
τουνελς = αλλαγή θέσης αμυνόμενων χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, κρυψώνες εφοδίων
που θες να κάνεις εισβολή ρε Καραμήτρο;

Θα τους κοροϊδεύουν πιο πολύ και από τον Ζελένσκι, με αυτό που θα υποστούν εκεί.

Αν θέλουν να μπουν στα υπόγεια τούνελ...πρώτα θα πρέπει να σφραγίσουν την έξοδο/ους που έχουν σε αυτά τα τούνελ οι Γαζαίοι...και μετά να υπάρχει μόνο μια είσοδος για να μπεις ή να βγείς, αλλιώς θα παγιδευτούν αυτοί εκεί μέσα...και τότε μόνο να μπούν....υπάρχουν και άλλα που δεν τα γράφω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ένα άρμα έβγαλαν έξω από το τείχος και τους το έκαψαν οι Γαζαίοι. Και εκτός αυτού για να μπουν σε έναν τέτοιο πόλεμο ξέρεις τι αποθέματα χρειάζεται σε πυρομαχικά;; Και η δύση μετά την Ουκρανία δεν έχει ...η Δύση ΔΕΝ θα έχει απόθεμα πυρομαχικών όταν θα κινηθεί στρατιωτικά η Κίνα.!!!

Ίσως και αυτός να ήταν ο σκοπός εξ αρχής....πολύ μικροί περιφερειακοί πόλεμοι για να αφήσουν την Δύση ΔΙΧΩΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ όταν θα κάνει η Κίνα την κυρίως ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ επίθεση.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ποιος εξαντλησε ποιον στην Ουκρανια και με ποιο σκοπο....

ΛΟΚΙ

Ανώνυμος είπε...

όλο λάδι και τηγανήτα τίποτα....μεγάλες κινήσεις προαποφασισμένων παιγνίων...και πραγματικά είναι όλα προαποφασισμένα με ρόλους,ρολίστες και κομπάρσους....1 η Αποκάλυψις κάνει περιγραφή αναφερόμενη στην περιοχή...φυσικά δεν ξέρουμε αν ενοει αυτόν τον κύκλο ή κάποιο επόμενο...πάντως είναι μια-δυο σελίδες μετά την Άψινθο,δηλ το τσερνομπίλ,οπότε κολλάει μια αλληλουχία...μιλάει μάλιστα για διακόσια εκατομμύρια στρατό....που σημαίνει μέσα και η Κίνα...2....οι κύκλοι των εβδομηντακάτι ετών ακριβέστατοι...πιθανότατα τα πράγματα να είναι κάκιστα και για την α...μερική και για το κράτος-παντοκράτος....βέβαια η εγχώρια κακοκατάσταση μάλλον θα μείνει απέιραχτη για να ταλαιπωρεί τους ολιγότερους με τον μαυραγοριτισμό και την αθλιότητά της κι ίσως ενισχυθεί με δραπέτες της κολάσεως,οπότε θα γίνει υπερκόλαση....3...οι αμερικανοι μετά τον β παγκόσμιο δεν έχουν να επιδείξουν ουσιαστικές νίκες πλην του ιράκ που κι αυτό έγινε τουρλουμπούκι,ουσιαστικά δεν το υπέταξαν...στις λοιπες εμπλοκές τους πήγαν για...βρούβες...αφγανιστάν,βιετνάμ,ψευτοπαλεύουν την οκράινα ματαίως κλπ....αυτό σημαίνει πως δεν αποτελούν κάποιο παίκτη με ...αστέρια κυπέλλων-πως λέμε πεντάστερος,εξάστερος-...4....τα παιχνίδια που βλέπουμε είναι συμπαντικώς προειδωμένα,αποφασισμένα,εγκεκριμένα ή εν πάσει περιπτώσει αποτέλεσμα του ανθρώπινου ξεπεσμού μεν που κάποιοι το έβλεπαν δε....που σημαίνει πως μόνο ως θεατής ή ταλαιπωρούμενος μπορεί να είναι ο άνθρωπος...νικητές δεν υπάρχουν,είναι αέναο και ελικοειδές γεγονός προς ροην της ιστορίας...

KOTSOS είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε μου είλθε στο μυαλό μια δήλωση του αείμνηστου Ρασούλη που είχε πει ότι τόσο οι Παλαιστίνιοι όσο και οι Εβραίοι είναι πρώτα μας ξαδέλφια και λυπάμε και για τους δυο. Γιατί όπως ο πόλεμος δεν αφορά την Ουκρανία και αυτό που γίνεται στο Ισραήλ δεν αφορά τους δυο κύριους παίχτες. Θύματα και οι δυο αλλά δυστυχώς από πίσω ερχόμαστε εμείς. Αυτός ο αδιέξοδος γενοκτονικός πόλεμος θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα ξεσπάσει πόλεμος των πόλεων σε όλη την Ευρώπη. Μπρεί να δούμε την πραγματική διασπορά οπλισμού που έχει γίνει από την Ουκρανία σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και θα σοκαριστούμε. Εδώ ο κύριος Καιρίδης λέει είμαστε καλά γιατί εμείς δεν έχουμε δώσει ποτέ Τζιχαντιστή. Ξεχνάει όμως τους μοναχικούς λύκους, τις επιχειρήσεις false flag που θα διεγείρει το σύστημα μαζί με την 5η φάλαγγα των μπαχαλάκηδων. Θέλω να δω τί θα μας πει εάν στην επέτειο του πολυτεχνείου μαζί με τα γαρύφαλλα πέσουν και τίποτα ριπές ή ανάψει όλο το κέντρο από μολότωφ. Η διέγερση του Καραμανλή δεν μπορεί παρά να μασ θυμήσει το demo που έγινε με τα Δεκεμβριανά στη θητεία του. Το σκηνικό έχει στηθεί προ πολού με τις επιλογές της κυβέρνησης και τα πρώτα μηνήματα θα έλθουν.

Ανώνυμος είπε...

Το προφανές πια είναι ότι δεν αιφνιδιάστηκαν από τη Χαμάς αλλά το ήξεραν κάποιοι μυτόγκες και επίτηδες άφησαν να γίνει η επιχείρηση, μέχρι εδώ νομίζω συμφωνούμε όλοι, το επόμενο βήμα είναι ότι οι μαχητές και οι διοικητές τους πως περίμεναν να έμπαιναν μέσα, όταν γάτα να πέρναγε δίπλα από το συρματόπλεγμα γίνονταν γενικός συναγερμός και είναι αδύνατο να μην το ήξεραν αυτό οι μαχητές; Συμπέρασμα: οι διοικητές της Χαμάς ήξεραν ότι επίκειτο εκκένωση της φύλαξης των συνόρων γιατί ήταν προδότες και πρακτόρια της μοσάντ με σκοπό τη γενοκτονία των παλαιστινίων από ασιτία και ασθένειες. Και οι κατώτεροι είναι ή πολύ βλάκες ή προδότες ή συνδυασμός των δύο. Τώρα λοιπόν τι λέτε μερικοί παραπάνω, ότι οι μοσαντ, οι ίδιοι που έστησαν την επιχείρηση, είναι χαζοί και θα στείλουν το στρατό τους να εξοντωθεί σε χερσαία επιχείρηση στη Γάζα από μία οργάνωση που οι ίδιοι οι μοσάντ ελέγχουν μέσω των προδοτών της; Δεν παίζει. Το σχέδιο πιθανότερα είναι άλλο, είναι η γενοκτονία από ασιτία και ασθένειες ταυτόχρονα με αμερικανική επίθεση στο Ιράν. Κι αν πεθάνουν μερικοί μυτόγκες από βομβαρδισμούς του Ιράν στο Τελ Αβίβ, τόσο το καλύτερο για τους σατανιστές εβραίους σχεδιαστές, να κλαίγονται ως θύματα για άλλα 2000 χρόνια ενώ στην πραγματικότητα αυτοί θα είναι οι γενοκτόνοι. Η καταστροφή λοιπόν του ισραήλ που ΘΕΛΟΥΝ δεν είναι πλήρης. Άλλο τι θέλουν, άλλο τι θα γίνει, παγκοσμίως.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τώρα λοιπόν τι λέτε μερικοί παραπάνω, ότι οι μοσαντ, οι ίδιοι που έστησαν την επιχείρηση, είναι χαζοί και θα στείλουν το στρατό τους να εξοντωθεί σε χερσαία επιχείρηση στη Γάζα από μία οργάνωση που οι ίδιοι οι μοσάντ ελέγχουν μέσω των προδοτών της; Δεν παίζει."

Το τι θα λέμε ΕΔΩ μέσα δεν είναι δική σου δουλειά. Ούτε θα μας κάνεις υποδείξεις και μάθημα για πράγματα τα οποία έχεις ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. Ώς φαίνεται έχεις διαλέξει πλευρά και στρατόπεδο. Εμείς όμως εδώ είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και δεν διαλέγουμε κανέναν τους. Διότι ούτε οι μυτόγκες όπως τους αποκαλείς, αλλά ούτε και οι κατσίβελοι Γαζαίοι έχουν την παραμικρή φυλετική και ιστορική σχέση με την περιοχή της Παλαιστίνης και του σημερινού Ισραήλ.

Από αλλού ήρθαν τόσο η μεν όσο και οι δε...για αυτό αν μπορούν να αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους τόσο το καλύτερο για όλους μας. ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και οι δύο σκατόρατσες είναι στην περιοχή...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ότι οι μοσαντ, οι ίδιοι που έστησαν την επιχείρηση, είναι χαζοί και θα στείλουν το στρατό τους να εξοντωθεί σε χερσαία επιχείρηση στη Γάζα από μία οργάνωση που οι ίδιοι οι μοσάντ ελέγχουν μέσω των προδοτών της; Δεν παίζει. "

Είσαι τόσο ΧΑΖΟΣ που ακόμα πιστεύεις ότι οι Εβραίοι και οι κατσίβελοι αποφασίζουν μόνοι τους αν θα στείλουν στρατό σε χερσαία επιχείρηση η όχι.!!!! χα χα χα Πες μας τώρα ότι και η CIA ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ από τους Τζώνηδες να ρίξουμε γέλιο τρελό. χαχαχαχαχα

ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ...ΠΩΣ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αγαπητέ Λύκαστρε μου είλθε στο μυαλό μια δήλωση του αείμνηστου Ρασούλη που είχε πει ότι τόσο οι Παλαιστίνιοι όσο και οι Εβραίοι είναι πρώτα μας ξαδέλφια και λυπάμε και για τους δυο. "

KOTSO αυτές οι απαράδεκτες παπαριές μας έφτασαν σε αυτό το σημείο.!!! Απο που και ως που μωρέ οι Εβραίοι και οι Γαζαίοι είναι πρώτα μας ξαδέλφια;;!!!!

ΕΛΕΟΣ δηλαδή τίποτα να μην γνωρίζει κανείς , απολύτως τίποτε όμως αν ρίξει μια ματιά στην εξωτερική εμφάνιση και των δύο θα καταλάβει ότι είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ από εμάς τους Έλληνες. Τώρα θα μου πεις όλοι εντός της Ελλάδας είναι Έλληνες;; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ...για αυτό και συνήθως όταν μιλάω λέω ....ο κάτοικος της χώρας και όχι οι Έλληνες.

Το όνομα Ρασούλης...τι λες πως το ακούς;; Σου ακούγεται για ελληνικό όνομα;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το όνομα Ρασούλης (Rasul (رسول‎), )είναι ένα ανδρικό όνομα διαδεδομένο σε αραβικές και μουσουλμανικές χώρες. Λογικό που τους ένιωθε ξαδέλφια του.!!!

Ανώνυμος είπε...

"πιστεύεις ότι οι Εβραίοι και οι κατσίβελοι αποφασίζουν μόνοι τους"

Δεν έγραψα τίποτα τέτοιο. Χαμάς δεν σημαίνει κατσίβελοι και μοσάντ δεν σημαίνει εβραίοι ακριβώς, μοσάντ σημαίνει το υποσύνολο των εβραίων που υλοποιεί τις μυστικές αποφάσεις του consortium που βρίσκεται αμέσως πιο πάνω ιεραρχικά και δεν αποτελείται μόνο από ανθρώπους, και υλοποιεί τις αποφάσεις κυρίως διεξάγοντας πόλεμο μέσω πρακτόρων όπως οι διοικητές της χαμάς ή μερικοί του δικού μας πατριωτικού χώρου.

Ανώνυμος είπε...

Με ποιους τρόπους η Ελλάδα μπορεί να συνδράμει ανθρωπιστικά και στρατιωτικά το Ισραήλ χωρίς να εμπλακεί άμεσα στον πόλεμο κατά της Χαμάς;

Σε περίπτωση επέκτασης του πολέμου με την συμμετοχή Χεζμπολάχ- Ιράν , θεωρούμε βέβαιο ότι θα απαιτηθεί απομάκρυνση από το Ισραήλ σημαντικού αριθμού αμάχων, γυναικόπαιδων και ηλικιωμένων, οπότε η Ελλάδα θα μπορούσε να συνεισφέρει με πλοία στην απομάκρυνσή- ασφαλή μεταφορά στη χώρα μας- Ειδική Ανάλυση

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7200419_me-poioys-tropoys-i-ellada-mporei-na-syndramei-anthropistika-kai

Κοιτάξτε γλείψιμο το συστημικό κανάλι....τελικά από αλλου το περιμένεις και από αλλου μπορεί να σε βρει....
Δεν ξέχασα πως δεν θέλεις την propaganda τους,μα κοίταξε πως πάνε να πλασαριστούνε για αυτά που προφανώς έχουν μιλήσει κάτω από το τραπέζι....αφού δεν θέλουμε παλαιστινιους μετανάστες δηλαδή πάνε να μας φορτώσουν ως προσφυγες τους τζιουζ......και τα μεταφορικά δικά μας...εννοείτε....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες το σπουδαιότερο για τον Ρασούλη: ήτο και ολίγον "αυτονομιστής" (κρητική σημαία και τα ρέστα). Απ' αυτούς τους μπαρμπάδες με την καζαντζακική μαλάκυνση που στο φθινόπωρο του βίου τους αρχίζουν τις θεοσοφίες και τις πατριδοσοφίες. Πότε Βούδας, πότε Ιούδας και πότε Μανιτού...

Ανώνυμος είπε...

https://i.imgur.com/G0H51at.png

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε ενα σχεδιασμό. Η ιστορία με τις ισλαμικές επαναστάσεις στην βόρεια Αφρική η συνέχεια του πολέμου στην Συρία, η Ουκρανία είχαν κάθε μια τον στόχο τους αρκεί να τις βάλεις σε ένα συνολικό πλάνο για δεις ποιος ωφελείται. Η ανάληψη στρατιωτικής δράσης των Σιωνιστων στην περιοχή είναι εκ των ουκ ανευ για λόγους επιβίωσης πριν η ζυγαριά πληθυσμιακά και στρατιωτικά γείρει μόνιμα σε βάρος τους αφού η Αμερική δεν θα μπορεί στο μέλλον να τους στηρίξει και ειδικά απέναντι στο Ιράν. Γι αυτό και παίζουν το θέατρο της υποστήριξης όλοι οι εγκάθετοι. Βοηθάτε παιδιά να σωθούμε αλλά δεν το βλέπω. Ούτε ο Ζελές φαίνεται να σώνεται παρά την υποστήριξη. Σκέψου εδώ που θα φαει η μύγα σίδερο. Να ετοιμαζομαστε για δραματικές καταστάσεις