ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Tι χτύπησε το νοσοκομείο στην Γάζα;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Tι χτύπησε το νοσοκομείο στην Γάζα;;

Όπως δείχνουν τα videos που προέρχονται από την Γάζα, η Χαμάς χρησιμοποιεί και "ιπτάμενες βόμβες- καμικάζι drones" (loitering munition), πιθανότατα made in Iran ή Turkey, που εκτοξεύονται από τους πνευματικούς καταπέλτες που δείχνουν στα πλάνα τους. 
 
Τα νέα αυτά φονικά όπλα νέας γενιάς, έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν 7-15κιλα πλαστικών εκρηκτικών, ικανά να διαλύσουν μεγάλες υποδομές, όπως ένα φράγμα ή ένα νοσοκομείο. "Φορτώνουν" την αποστολή τους στην μνήμη και την ακολουθούν αυτόματα, καθοδηγούμενα από συστήματά γεωεντοπισμού τύπου GPS, ΕGNOS/Copernicus κλπ, χωρίς την ανάγκη επικοινωνίας τους με κάποιον χειριστή εδάφους (που συνήθως παρεμβάλλεται πολύ εύκολα). 
 
Το τελευταίο όμως είναι και η "αχίλλειος φτέρνα" αυτών των συστημάτων, αφού σε πραγματικές συνθήκες (όπως στην Ουκρανία, το Ναγκόρνο-Καραμπάχ (που πρωτοδοκιμάστηκαν από τους Αζερους/Τουρκία) ή την Παλαιστίνη τώρα, επιβάλλονται απαγορεύσεις μετάδοσης σημάτων από τους δορυφόρους γεωεντοπισμού που ελέγχονται από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, την Ρωσία ή την Κίνα. Και έτσι η ιπτάμενη βόμβα "τρελαίνεται" αφού δεν ξέρει κυριολεκτικά που βρίσκεται και που πάει. 
 
Κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι προσπαθούν να τις εξελίξουν προσθέτοντας "τεχνητή ευφυΐα" στα συστήματά πλοήγησης και στoχοθεσίας τους, ευτυχώς ακόμα χωρίς επιτυχία, μίας και έτσι αυτά τα όπλα γίνονται πολύ πιο χειρότερα ανεξέλεγκτα
 
Μετά από αυτά, βγάλε εσύ τα συμπεράσματα σου για το ποιος φταίει που σκοτώθηκαν τόσα άτομα σε εκείνο το νοσοκομείο.
 
Τι με κάνει να πιστεύω ότι  από "τεχνικό λάθος" έγινε η επιδρομή στο νοσοκομείο;; Η τεχνική μου εμπειρία σχετικά. Στο σχετικό video  ΕΔΩ φαίνεται η πορεία ενός τέτοιου όπλου που εκτοξεύτηκε από την Γάζα λίγο πριν χτυπηθεί το νοσοκομείο. Δεν διευκρινίζει αν αυτό χτύπησε το νοσοκομείο ή κάποιο άλλο που εκτοξεύτηκε μαζί του για αποστολή σμήνους (swarming).
 
Και μην μου πει κανείς ότι άλλο η ρουκέτα άλλο το loitering munition το οποίο έχει και κάμερα. Διότι οι πνευματικοί καταπέλτες που δείχνουν τα πλάνα της Χαμας χρησιμοποιούνται για εκτόξευση loitering ammunition. Οι παλαιού τύπου ρουκέτες όχι. Όπερ εδει δειξαι. 

Σε συνθήκες ηλεκτρονικού πολέμου, δεν υπάρχει επικοινωνία με χειριστή εδάφους. Τα εν λόγω πετούν αυτόνομα, στηριγμένα μόνο στο σύστημα γεωεντοπισμού τους. Οι navigation/targeting κάμερες που απαιτούν ΑΙ, είναι ακόμη επιστημονική φαντασία.. Μετά λόγου γνώσεως.
 
Η Χαμας χρησιμοποιεί loitering ammunitions, που είναι επιρρεπή σε παθητικά αντιμέτρα που διαθέτει το Ισραήλ. Θέλετε και Λίνκ για όσα έχει που "ψήνουν" τα ηλεκτρονικά τέτοιων συστημάτων με magnetic pulses;; ΕΔΩ ένα λιθουανικο αντίστοιχο. Αν το ψάξετε βαθύτερα, θα καταλάβετε ίσως και τι προκάλεσε τώρα αυτή την ανάφλεξη ανάμεσα στην Χαμας και στο Ισραήλ και τι διακυβεύεται πραγματικά. Και για να μην χανόμαστε στην μετάφραση ή την προπαγάνδα: Αυτό διακυβεύεται τώρα
 
Tον χάρτη παρεμβολών του αμερικάνικου GPS δεν τον είδε κανένας/μια σας;; ΕΔΩ...βγαίνουν εξαιρετικά συμπεράσματα για το τι αναπτύσσεται τώρα επί του εδάφους ή στην θάλασσα. Πχ περί την Κύπρο κλπ. To Ρώσικο αντίστοιχο του GPS σύστημα GLONASS ΕΔΩ. Το αντίστοιχο κινεζικό BeiDou ΕΔΩ.
 
Σχετικό και ΕΔΩ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.hellenicdefence.org/diethni/o-kratiras-kai-to-sfyrigma/

ΛΟΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Τό ἰστολόγιον hellenicdefence.org κατά τήν παροῦσαν στιγμήν καταγράφει μίαν μικράν ἀναγνωσιμότητα τῆς τάξεως τῶν 200 ἐπισκεπτῶν ἡμερησίως μετά άνοδικῶν τάσεων ἐνῶ λογικῶς θά ἔπρεπε νά ὑπερβαίνῃ δεκάκις διάφορα φαῦλα καί λίαν ἀμφιβόλου ἀξἰας ἰστολόγια. Τό πρόβλημα τοῦ hellenicdefence.org ἔγκειται εἰς τήν σοβαρότητα αὐτοῦ καί εἰς τήν ἔλλειψιν καρναβαλιστικῆς εἰδησεογραφίας.
Περιηγούμενος τό ἰστολόγιον διέκρινα αὐτήν τήν ἐπίκαιρον σελίδα τοῦ Κωνσταντίνου Τόλια:

https://www.hellenicdefence.org/istoria/i-alitheia-ston-aera-syria-israil/

…καί ὡς γράφῃ ὁ ἴδιος «Η μελέτη των εναέριων αναμετρήσεων ανάμεσα σε Ισραήλ και Συρία κρίνεται ως ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, όχι μόνο σε γεωπολιτικό αλλά και σε αμιγώς επιχειρησιακό επίπεδο και προσφέρεται για τη σμίλευση του αντιληπτικού αισθητήριου του μέσου μελετητή και αναγνώστη."