ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Αύξηση της "τουριστικής" κίνησης παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αύξηση της "τουριστικής" κίνησης παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα.
 
Ισραηλινοί και Γαζαίοι γεμίζουν καταλύματα και έρχονται με τις οικογένειες τους λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Γάζα. Σήμερα μιλούσα με έναν γνωστό μου που μου είπε ότι τον Ιούνιο νοίκιαζε ένα σπίτι στην Θεσσαλονίκη που είχε.

Του το ζήτησαν δυο οικογένειες από Παλαιστίνη (Ραμάλα) που έρχονται για μόνιμη εγκατάσταση. Πρώτον μάλλον γνώριζαν κάτι τότε. Δεύτερον έγραψαν τα παιδιά τους σε διεθνές σχολείο και του ζήτησαν συμβόλαιο για 5 χρόνια.....Επίσης και στην Θεσσαλονίκη μεγάλη ζήτηση υπάρχει και από Ισραηλινούς. Σκεφθείτε να συναντηθούν αυτοί μεταξύ τους μέσα στην πόλη...τι έχει να γίνει.!!!

Φυσικά και οι Γαζαίοι γνώριζαν, τι έρχεται. Αυτό που στήθηκε στην Γάζα δεν στήθηκε σε ένα βράδυ. Οι εξελίξεις  έδωσαν την απάντηση ότι όταν ήρθε σε επαφή ο γνωστός μου με αυτόν από την Ραμάλα (ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και εστιατορίου του δήλωσε ) φυσικά γνώριζε..και φυσικά αν γνώριζε αυτός γνώριζαν όλοι...
 
Υ.Γ Φανταστείτε τι έχει να γίνει με 2.3 μύρια ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ακόμα εδώ μέσα.!!! Και φέρνουν και άλλους συνέχεια από 5 ηπείρους για ΜΟΝΙΜΗ εγκατάσταση.....όλη η Ελλάδα είναι μια κατάφορτη αμερικάνικη βάση, εναντίων ορθοδόξων και υπέρ μουσουλμάνων... δεν τίθεται ζήτημα για το εάν θα εμπλακούμε και το πότε θα μας χτυπήσουν... το ζήτημα είναι πότε θα εμπλακούμε ενεργά και με τι θα μας χτυπήσουν. Εάν πυρήνες των Κούρδων ενεργοποιηθούν στο εσωτερικό της Τουρκίας... τότε πυρήνες των λαθραίων θα ενεργοποιηθούν στο εσωτερικό της Ελλάδας... εμείς είμαστε με την σωστή πλευρά της υστερίας, η ιστορία μας έχει εκδιώξει λόγο των επιλογών μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπιλιάρδο...οι εισερχόμενοι είναι μοχλεύσιμοι...οι εντόπιοι σοκάρονται αρχικώς με μνημόνια και λοιπές ιστοριούλες...μετά στέλνουν τα τέκνα στα εξωτερικά όπου εντός δύο γενναιών θα ενσωματωθούν και δεν θα ξέρουν ποιοί είναι...πίσω μένουν συνταξιούχοι,κάποιοι που μπορούν να επιζήσουν με κάθε αφέντη,κάποιοι αδιάφοροι,κάποιοι επίμονοι...μετά έρχονται οι εισερχομενοι για να μιχθεί το πράγμα....οι εντόπιοι λόγω μείωσης των προς αναπαραγωγήν μειώνουν τον πληθυσμό τους,οι εισερχόμενοι τον αυξάνουν λόγω γεννήσεων....ταυτόχρονα οι γνωρίζοντες την μόχλευσιν των προς υπέρτερον,εμφανίζονται αργά αλλά σταθερά σε πόστα καίρια και με πληθυσμούς στα σημεία ενδιαφέροντος...τα λοιπά θυμίζουν μέση ανατολή 1948....