ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Αερογέφυρα ώστε να μεταφερθούν όλοι Ισραηλινοί έφεδροι που κατοικούν στο εξωτερικό.

 Tonight, IAF transport aircraft ("Karnaf" and "Shimshon") flew back to Israel hundreds of IDF combatants who were abroad, to take part in Iron Swords War, as part of the IDF's efforts to concentrate additional forces for continued fighting. pic.twitter.com/46UJT9HYny

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αερογέφυρα ώστε να μεταφερθούν όλοι Ισραηλινοί έφεδροι που κατοικούν στο εξωτερικό.

Δείτε εδώ οργάνωση εν μέσω κακού χαμού. Εδώ ο δικός μας στρατηλάτης δεν μπόρεσε να οργανώσει ούτε ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη εν καιρώ ειρήνης, χωρίς να θρηνήσουμε. Πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα γιατί είναι ολίγιστος.

Δίδαγμα από αυτή την ιστορία...  πολύ σημαντική είναι η επιτήρηση των συνόρων/ορίων κλπ είναι κρίσιμη για να διατηρηθεί η ειρήνη καθώς μειώνει τις πιθανότητες αιφνιδιασμού και συμπληρώνει τα πληροφοριακά πακέτα. Το δόγμα των Επιτηρητικων Φυλακίων περιορισμένης δύναμης και ισχύς πρέπει να εξεταστεί πολύ πολύ σοβαρά, τόσο σε Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα στην Κύπρο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν από την Ελλάδα αποχώρησαν 5000 έφεδροι τους ...ίσος είναι καλή περίοδος να κινηθούν κάποιες διαδικασίες εν την απουσία τους........

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα ειπαμε?
Ετοιμαστειτε παιδες.
https://www.youtube.com/watch?v=E2FXrKcxxtw

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...που χάθηκες εσύ;;; Πολύ ωραία μουσική μας έστειλες σε ευχαριστούμε. Να το χορεύεις ξέρεις;; χα χα χα Και για να σου απαντ6ήσω ΠΡΙΝ ρωτήσεις εγώ τους κατέχω τους κρητικούς χορούς. Είμαι γραμμένος και σε Κρητικό Σύλλογο Χορού.

Ετοιμαζόμαστε καρντάση κάθε μέρα και περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Palestinian Dabkeh Dearborn,MI فرقة تراب بلادي دبكة فلسطنية

https://www.youtube.com/watch?v=0Zzy_p_Mdos

Flash Mob - Bethlehem فلاش موب - بيت لحم

https://www.youtube.com/watch?v=VWioV0ZopaI

Οποιος ψάξει αυτούς τους χορούς θα βρει πολλές ομοιότητες με κάποιους Ελληνικούς......

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οποιος ψάξει αυτούς τους χορούς θα βρει πολλές ομοιότητες με κάποιους Ελληνικούς"

Δεν βρίσκω καμία ομοιότητα απλέ ανώνυμε σχολιαστή στους χορούς των Henakin η Phenakin με τους ελληνικούς. Και ελπίζω να μην εννοείς αυτήν την μαλακία που λένε αναμεταξύ τους οι βοιδοκέφαλοι εκεί έξω ότι δήθεν οι Γαζαιοι είναι κρητικής καταγωγής.!!!

Αν καθίσεις να δεις τι λέει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ μυθολογία θα ότι οι Φοίνικες ή αλλιώς Phenakin ήταν παιδιά της Λιβύης.!!! Σήμερα οι κάτοικοι του Λιβάνου αποκαλούν τους προγόνους τους Phenakin...αλλά πριν είχαν άλλο ονοματάκι. Τους έλεγαν και Ερυθραίους ...Τυφώνειους...Εφυραίους αλλά και Γεφυραίους. Ένα πραγματικό τουρλομπούκι συνονθύλευμα λαών και φυλών έγινε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γη της Ιουδαίας. Και οι σημερινοί Εβραίοι ουδεμία σχέση έχουν με τους πραγματικούς κατοίκους της Ιουδαίας.

Το Ισραήλ είναι το ιδιωτικό Κράτος των Πολυεθνικών.Ιδρύθηκε για να αποτελεί το σιδηρούν έμβολο προβολής ισχύος και επιβολής της βούλησης των πετρελαϊκών κολοσσών. Ελάχιστοι από τους κατοίκους του είναι εβραϊκής καταγωγής.

Πλην όμως, συν τω χρόνω στην επικράτειά του συνετελέσθη εθνογέννεση, με αποτέλεσμα τα εθνικά του συμφέροντα να λάβουν προτεραιότητα, έναντι των συμφερόντων των πατρόνων του. Οι περισσότεροι νομίζω είναι εξεβραισμένα τουρκικά φύλλα της κεντρικής Ασίας πρώην κάτοικοι της Ρωσικής αυτοκρατορίας.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Δεν ξερω να χορευω τωρα θα παω με την μικρη μου κορη στα Ποντιακα,αλλα οπως καταλαβες με αρεσουν και τα Κρητικα.
Εχω φιλους χοροδιδασκαλους,αλλα απο την πολλη δουλεια μονο Λεφεδ και Συλλογο Καταδρομεων προλαβαινω και αυτα με το ζορι.
Πολυ σωστα τα λες Εβραιοι ξανθοι με γαλανα ματια πλακα μας κανουν?
Ειναι αληθεια οτι οι πραγματικοι εχουν το στιγμα της Λεπρας?