ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Όλο αυτό που γίνεται στον ΤΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζει εκείνον που σκότωσε τους γονείς του. Και μετά ζήτησε επιείκεια από το δικαστήριο επειδή ήταν... ορφανός.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό το...
 
"-Αν δεν γίνει το δικό μου, τότε και εγώ θα φτιάξω νέο κόμμα, να δεις! Νια νια νια νια νια...
- Ε μπάστα! Διαγράφεσαι!
-Α, δεν παίζω! Αυτό είναι αδικία και δάχτυλος των σκοτεινών δυνάμεων του dark internet".
 
Μου θυμίζει εκείνον που σκότωσε τους γονείς του. Και μετά ζήτησε επιείκεια από το δικαστήριο επειδή ήταν... ορφανός. Καταραμένη ορφάνια (πολιτικών θέσεων), porca miseria (λόγω αφραγκίας) και παιδικά τραύματα (λόγω του Ρήγα).

Όλα ένα αξιοθρήνητο κουβάρι δηλαδή. Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να γίνει το δικό μου!Αυτό δουλεύει!!! Καρατσεκαρισμένα. Αυτό είναι η διάβρωση του Σημητισμού στον ΤΣΥΡΙΖΑ....η ίδια διάβρωση ήδη γίνεται στα κρυφά και εντός Ν.Δούλας. Ελά να ετοιμάζονται και εκείνοι σιγά-σιγά.
 
Η Ελλάδα ΔΕΝ χρειάζεται νέα κόμματα ή νέα πρόσωπα σε αυτά, η Ελλάδα χρειάζεται ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Την καλημέρα μου μόνο στους κανονικούς ανθρώπους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δες την κοινωνία γύρω σου για να καταλάβεις και τα υπόλοιπα....ακόμα και η ανδρεική κατάσταση της δεκαετίας του 80 μοιάζει παιδική χαρά....και φαντάσου πως πολλοί ανατρέχουν στη σούπερ δεκαετία του 80,τότε που εν πολλοίς άκοπα λίγδωσαν πολλά άντερα...με λεφτά του αέρος φυσικά....και τότε οι κανονικοί άνθρωποι,αυτοί που δεν ήθελαν να βουτήξουν στον βοθρώνα,δύσκολα την έβγαζαν,όμως ήταν και τότε μάλλον μειοψηφία,αφού οι περισσότεροι γλένταγαν τα εύκολα λεφτά στα μπουζούκια...μετά ήρθαν τα ωραία των αρχών του 90,όπου για άλλους λόγους αρκετοί ψιλοζαλίστηκαν,ήρθε η εποχή της...''διαχείρισης''...ήρθαν οι ολυμπιακοί,ακολούθησαν μνημόνια και τώρα πάλι χλίδα χωρίς ουσιαστική βάση αφού το άθροισμα δημόσιου και ιδιωτικού χρέους λέγεται πως είναι 650 δις....πόθεν λοιπόν τόσο χρήμα που κυκλοφορεί??ποιές μαγικές κάνουλες άνοιξαν πάλι και για ποιούς λόγους?? ...όλα λοιπόν καταλήγουν πως το περιβάλλον είναι ψευδές εδώ και πολλά χρόνια...το γιατί πέφτει τόση παραμύθα δεν ξέρω αν μαθευτεί...ίσως σε ταίζουν για να μην ξαναφωτίσεις ως ακρόπολις,για να παραμείνεις εκεί,κυλούμενος στην αναζήτηση χρήματος αι καλοπέρασης αποκλειστικώς...τα περί αρχηγιών κλπ κι αυτά παίγνια είναι,έτσι κι αλλιώς πολλά χρόνια τώρα ο λαός έχει μοναδική ιδεολογία την κονόμα,την πάρτη και το βόλεμά του....τα διεθνή που παίζονται κι αυτά προαποφασισμένα είναι σε μεγάλο βαθμό,προσυμφωνημένα και σε αρκετό ή πλήρη βαθμό προφητευμένα...το μόνο που θα μείνει θα είναι ο πόνος,η δυστυχία κάποιων πολλών απλών,μικρών και κανονικών ανθρώπων,όπως ακριβώς γινόταν πάντα...μικρή πιθανότητα να γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και να ψιλοφωτίσει για κάποιες δεκαετίες ή να σκοτεινιάσει για πολύ αναλόγως εκβάσεως....αυτά,χαιρετισμούς.....

Ανώνυμος είπε...

Σαφές κατ' εμέ ότι ετοιμάζεται η κυβέρνηση μετά τη λαίλαπα Κούλη. Η πρεσβεία όμως το πασόκ δεν το εμπιστεύεται. Μπορεί η ΚΟ του να είναι πλέον γεμάτη με αποστειρωμένα μηδενικά αλλά υπάρχει μια μαγιά του παλιού πασόκ στη βάση. Τον σύριζα ξέρει η πρεσβεία, τον σύριζα εμπιστεύεται. Μόνο που οι φάτσες των κατεπάνω προκαλούν αναγούλα στο πόπολο και πρέπει να τη μπουλεύουν. Ιδανικά θα αδειάζονταν στο πασόκ αλλά η βάση γρυλίζει. Τα ΄λεγε προχθές ο Λαφαζάνης: Στην πολιτική ατζέντα ταυτίζονται 100%. Απλά τους σουτάρει η γαμπρονύφη και ουρλιάζουν σαν τις σφήκες. Κι ενώ ο σύριζα ξεβρωμίζει, τα σκουπίδια του πασόκ (γωγουλίνι) θα βγαίνουν από τις σαρκοφάγους τους σαν τον Μαμ-Ρα για να το καπελώνουν, όπως στις δημοτικές.

Μμ είπε...



Το ζαβόκουλο πάει κατά Ισραήλ να κλείσει συμφωνία υποδοχής κατσιβελοΓαζαίων όταν κλείσει το εκεί κατάστημά τους. Αφού δεν υπάρχουν, κατά τους αριστερούς, εθνικά σύνορα. Μα τότε πού θα τους βάλουμε; Μάλλον σε αυτονομημένη δυτική Θράκη (ίσως και ελληνική) και προσεχή Ε.Ο.Ζ. όταν διαλύσουν την Τουρκία με ίδρυσι Κουρδιστάν και αυτονόμησι Στενών και Κων/πόλεως. Εκεί πάει ως φαίνεται το πράγμα, το δυτικό ερπετικό σχέδιο. Οι Τούρκοι όμως προφανώς το έχουν μαθει αυτό γι αυτό και βαράνε κατά Η.Π.Α. και Ισραήλ και όπου βγεί. Κραυγαί απελπισίας είναι η μεγαλοοθωμανική και ισλαμοηγεμονική ρητορική των των. ¨Άλλωστε ου δύνασαι δυσί κυρίοις δουλεύειν.¨
Το Ισραήλ θα μεγαλώσει πολύ ή θα εξαφανισθή. Στο δεύτερο είμαατε ολοκληρωτικά χαμένοι. Όλοι εδώ θα μετοικήσουν. Δυτικό Ισραήλ δεν λένε κάποιοι την Ελλάδα; Οι Έλληνες είναι ήδη από μεταπολιτεύσεως υπό απροκάλυπτον δημοκρατικόν διωγμόν. Φαντασθήτε τι μέλλει γενέσθαι όταν μαζευθή εδώ όλη η μεσανατολική σαβούρα.

Dojo Westend είπε...

Άλλο πολίτευμα; Για πες καμία ιδέα; Τύπου συνταγματική ή Βασιλευομένη δημοκρατία; Δεν είναι κ τοσο δύσκολο όσο φαίνεται τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε αλλο πολιτευμα μας σωζει με τετοια μυαλα που κουβαλαει η πλειοψηφια. Η λυση για μενα ειναι να ερθουν 1εκ Ιαπωνες να αναλαβουν τη διοικηση του κρατους, και τους 3 τομεις της εξουσιας και να αφαιρεθει απο τους ελληνοφωνους το δικαιωμα του εκλεγεσθαι χωρις πρωτα να εχουν σκορ σε iq test πανω απο 120

ΛΟΚΙ