ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Αφήστε τους να σκοτωθούν. Με αυτόν τον τρόπο οι υπόλοιποι από εμάς μπορούμε να έχουμε ειρήνη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τόσα χρόνια όλοι μας έχουμε δει το αραβικό/ισραηλινό μίσος , του ενός για τον άλλον να εκδηλώνεται με τραγωδία μετά από τραγωδία, μάχες μετά από μάχη, πόλεμο μετά από πόλεμο και ειλικρινά το έχω βαρεθεί. Λέω, ας  πολεμήσουν μέχρι θανάτου. Τώρα αμέσως.

Δεν είναι ότι δεν προσπάθησε ο κόσμος να τους αποτρέψει. Ξοδεύτηκαν κυριολεκτικά εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να εκπαιδεύσουν, να ηρεμήσουν,  να παρακαλέσουν ή ακόμα και να εξαναγκάσουν και τις δυο πλευρές να βρούν μια λύση.

Βλέπετε, το λάθος που κάναμε εδώ και δεκαετίες, είναι να συμπεριφερόμαστε σε αυτούς τους Βάρβαρους σαν να είναι πολιτισμένοι άνθρωποι. Δεν είναι. Καμία πλευρά!

Οι ατελείωτες μάχες, οι διαμάχες και οι μάχες τους συνεχίζονται από τότε που κάποιος Ηλιακός Αρχιερέας περπάτησε στη γη πριν από δύο χιλιάδες χρόνια. Και αυτοί οι Βάρβαροι - γιατί αυτό είναι - μίσησαν ο ένας τον άλλον, εξαπάτησαν ο ένας τον άλλον, πολέμησαν ο ένας τον άλλον και σκότωσε ο ένας τον άλλον όλη την ώρα. 

Καθώς ο κόσμος έγινε μικρότερος χάρη στα σύγχρονα ταξίδια, την τεχνολογία και την καινοτομία, και οι δύο πλευρές στρατολόγησαν άλλους στο πανάρχαιο μίσος τους. Οι Εβραίοι με τα χρήματα, οι Άραβες με το πετρέλαιο και τον πλούτο που παράγει. 

Δεν πρόκειται να σταματήσει ΠΟΤΕ, εκτός κι αν εμείς στον υπόλοιπο κόσμο κάνουμε πίσω και πούμε και στους δύο: Πηγαίνετε. Εμπρός, σφάξτε ο ένας τον άλλον. Δεν μας νοιάζει πια. Έχουμε βαρεθεί τις μαλακίες σας. Έχουμε βαρεθεί να σας πληρώνουμε για να είστε καλοί ο ένας με τον άλλον. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε πώς και οι δύο αδικείτε πάντα ο ένας τον άλλο. Σας βαρεθήκαμε. Δεν θέλουμε ούτε εσάς ούτε τις μαλακίες σας στη ζωή μας πια. 

Πηγαίνετε λοιπόν να  πολεμήσετε. Σκοτώστε ο ένας τον άλλον. Πολεμήστε μέχρι να πεθάνετε ΟΛΟΙ για όλα όσα σας ενδιαφέρουν. Αλλά αν κάποιος από εσάς επιβιώσει, θα είμαστε έτοιμοι να έχουμε καλές σχέσεις και να συνεργαστούμε με όποιον κερδίσει. 

Βλέπετε τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο κόσμος ΔΕΝ πρόκειται να γνωρίσει καμία ΕΙΡΗΝΗ  εκτός εάν και έως ότου επιτραπεί στις δύο πλευρές να σφάζονται μεταξύ τους. Γιατί ΔΕΝ σφάζονται μόνο εκεί στην Γάζα...αλλά μεταφέρουν τις σφαγές τους και σε ΟΛΟΝ τον υπόλοιπο πλανήτη.Δεν με νοιάζει αν ολόκληρη η Μέση Ανατολή είναι βυθισμένη στο αίμα. Εμείς ο ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος, δεν πρέπει να κάνουμε απολύτως τίποτα.

Προχωρήστε και σφάξτε ο ένας τον άλλον. Εμείς οι υπόλοιποι απλά δεν κάνουμε τίποτα πια. Έχουμε βαρεθεί  τα μεγάλα στόματά τους, τις αλαζονικές στάσεις τους  και τις αδιάλλακτες θέσεις τους. Αφήστε τους να σκοτωθούν. Με αυτόν τον τρόπο οι υπόλοιποι από εμάς μπορούμε να έχουμε ειρήνη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα από όλα θέλω να αναφέρω πως όφελος της χώρας μας είναι να παραμείνει τελείως ουδέτερη...αλλα δεν το βλέπω δυστυχώς...
Δεύτερον επί του θέματος τώρα,όταν λέμε αφήστε τους να σκοτωθούν έτσι απλά είναι σαν να υποστηρίζουμε τον ισχυρότερο,αφού γνωρίζουμε πως υπάρχει τεραστια ανισορροπία δυνάμεων....

ΜΑΖΙΚΗ προπαγάνδα υπέρ του κράτους-τρομοκράτη

https://citoyen-sade.livejournal.com/32590.html

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" είναι σαν να υποστηρίζουμε τον ισχυρότερο,αφού γνωρίζουμε πως υπάρχει τεραστια ανισορροπία δυνάμεων."

Καμία ανισορροπία δυνάμεων δεν υπάρχει. Και οι μεν και οι δε έχουν από πίσω δυνάμεις που τους στηρίζουν. Αν υπήρχε ανισορροπία δυνάμεων η διαμάχη μεταξύ τους θα είχε λήξει προ πολλού. Αν αυτού βλέπω η διαμάχη τους να ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ και σε άλλες χώρες...Γαλλία, Αγγλία...ΕΛΛΑΔΑ..και αλλού. Λοιπόν αν θέλουν να σκοτωθούν μεταξύ τους ας το κάνουν...αλλά στην χώρα τους.!!

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Λύκαστρος. Άλλοι κινούν τα νήματα.

Οι κατ' όνομα μόνον Παλαιστίνιοι στη πλειοψηφία τους είναι Σουνίτες, όπως Σουνίτες είναι και οι περισσότεροι Αιγύπτιοι και Τούρκοι.

Οι Αιγύπτιοι κυβερνώνται από μία μία κλίκα Ντολμέδων Αλβανοεβραίων εδώ και 250 χρόνια. Ο Σίσυ είναι ένας απ αυτούς και γι' αυτό δεν πρόκειται να το κάνει εύκολο στη Χαμάς που είναι εξπρές Ιράν -Ιράκ καί Σιΐτες.

Έχουμε δηλαδή εκατομμύρια Σουνίτες στη Γάζα που έχουν καπελωθεί από μία μικρότερη σφήνα σέκτα Σιϊτῶν η οποία μοιράζεται τα εισοδήματα από τα ρόγιαλτις των εταιρειών πετρελαίου μαζί με το Ισραήλ και την Αίγυπτο και καρφάκι δεν της καίγεται ούτε για τους Εβραίους ούτε για τους Σουνίτες.
Οι διαφορές Σιϊτών και Σουνιτών πάνε πίσω στην εποχή του Προφήτου όταν ο Προφήτης δολοφονήθηκε από τους Εβραίους, και αυτό είναι ευρύτατα γνωστό στον Μουσουλμανικό κόσμο.
Οι αρχικοί πιστοί του Προφήτου είναι οι σημερινοί Σιΐτες οι οποίοι μισούν τους Κωρεσίτες (ιερείς του Τυφώνος) καί τόν Όμαρ Ιμπν ελ Χατάμπ οι οποίοι ήταν λάτρεις τού Τυφώνος και είχαν σύμβολο το εξάκτινο αστέρι καί τόν μόσχο όπως το είχαν και οι Καραμανλήδες και Εβραίοι.
Επομένως Σούνιδες και Εβραίοι το ίδιο πράμα που λένε. Τον Μοχάμεντ τον είχαν βοηθήσει Έλληνες και όταν ο Όμαρ με την βοήθεια των Ρεχαβητών Εβραίων και της οικογενείας του δολοφόνησαν τον Προφήτη, οι Έλληνες φίλοι του Προφήτου δολοφόνησαν τον Όμαρ. Το δολοφόνησε κάποιος ο οποίος ονομαζόταν Λουκάς ή Ηλιόδωρος. Οι Άραβες τον ονομάζουν Λούα ἤ Λουλούα διότι δεν προφέρουν το κ
Ο ίδιος ο γαμβρός του Μοχάμεντ φυγάδευεσε τον Λουλούα ἤ Λουκά ή Ηλιόδωρο στη πόλη Καϊσούν της Περσίας η οποία κάποτε ονομαζόταν Αλεξάνδρεια. Λέγεται ότι ο Ηλιόδωρος ήταν Ηλιακός ιερέας και καταγόταν αρχικά από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου η οποία στη γλώσσα των Περσών και άλλων Ασιατών ονομαζόταν Καΐσούν.
Μη ψάχνετε λοιπόν ψήλους στ' άχυρα στο σημερινό τσίρκο. Οι Πέρσαι οπαδοί του Μοχάμεντ και όχι οι Ιρανοί (Τουρκογενείς) είναι ο τελευταίος στόχος των απανταχού Εβραίων και Τυφωνολάτριδων Ασιατών και κυρίως των Τελχίνων Ταταρομογγόλων.
Αυτά!!

Ανώνυμος είπε...

Ἐνα επιπλέον όνομα του Λουλούα ἤταν Ήλιος, το οποίο στή παράδοση ἐμεινε ως "Έλιας".

Όταν ο Ήλιος ή Ηλιόδωρος έβαλε τον Όμαρ στο πάτωμα, σημειωτέον ότι ο Όμαρ ήταν δύο μέτρα ψηλός χειροδύναμος και πρώην παλαιστής, χάραξε στην κοιλιά του Όμαρ το αστέρι του Δαυΐδ ή Τυφώνος και κατόπιν τρύπησε τις 6 άκρες και μία στο κέντρο ακριβώς όπως είναι η σημερινή σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ισραήλ και κάποτε του Τυφώνος. Λέγεται ότι οι σύντροφοι του Όμαρ του έδωσαν γάλα να πιει αλλά αυτό έρεε μαζί με αίμα από τις 7 μεγάλες τρύπες στη κοιλιά του Όμαρ.
Είπατε τίποτα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ἐνα επιπλέον όνομα του Λουλούα ἤταν Ήλιος, το οποίο στή παράδοση ἐμεινε ως "Έλιας"."

Ελιας = ΕΛ ή ΗΛ είναι ο Ήλιος. Αυτό το ουράνιο σώμα που δίνει ζωή στη γη, αντλεί το φως του από τον Ελ ή Ηλ, δηλαδή τον Θεό.