ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Αν δεν υπάρχει σε πολλαπλά επίπεδα στρατός στα σύνορα...αυτά παθαίνεις.

 A compilation of Hamas clips shows how the terror group invaded southern Israel yesterday. First they bombed Israeli observation towers and weapons systems on the border, then fired hundreds of rockets as terrorists on paragliders flew over the border. Moments later, Hamas… pic.twitter.com/D4iIoCV51q

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στο άνωθεν βίντεο βλέπουμε πως  εξουδετέρωσαν τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα του Ισραήλ.

Θα ήταν καλύτερο να επενδύσουν στην εκπαίδευση χρησιμοποιώντας τουφέκια για τη βασική ασφάλεια των συνόρων. Όλη αυτή η τεχνολογία έχει αποδειχθεί ότι είναι κούφια.

Όπως έχω ξαναπει  μπορεί να είχαν όλα τα στοιχεία των αισθητήρων "AI" και "sensor to shooter" αλλά αν δεν έχεις στρατιώτες στα σύνορα, όλοι οι αισθητήρες και όλη η έξυπνη τεχνολογία είναι εντελώς άδειες. Η Χαμάς χρησιμοποίησε τακτικές της δεκαετίας του 1950 και περπάτησε πέρα από τα σύνορα χωρίς να την σταματήσουν σε πολλά σημεία.

Το γεγονός ότι μετά από δεκαετίες πολεμώντας τη Χαμάς στη Γάζα δεν μπόρεσαν να σταματήσουν μια διείσδυση του εχθρού που χρησιμοποίησε φορτηγά και μοτοσικλέτες...ίσως δείχνει ότι όλη η τεχνολογία και τα F-35 και άλλα πράγματα δεν λειτουργούν αν δεν υπάρχει σε πολλαπλά επίπεδα στρατός στα σύνορα. 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι τους ήθελαν τους αλεξιπτωτιστές; Από τρύπες πέρασαν λέει, που τις άνοιξαν με εκρηκτικά. Και επίσης που είναι το μεγάλο τείχος που το έκαναν και ταινία με ζόμπι και αντί γι αυτό δείχνουν ένα συρματόπλεγμα σε κάτι άλλες φωτογραφίες όπου και καλά το έριξαν με μπουλντόζα. Λέξη να μην πιστεύετε από αυτά τα καθάρματα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λέξη να μην πιστεύετε από αυτά τα καθάρματα. "

Λες να είμαστε τόσο ευκολόπιστοι;; Η μήπως ηλίθιοι;; Άκου λοιπόν μικρέ για να μαθαίνεις...τι έχουμε επιβεβαιώσει μέχρι τώρα :

1-Από την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, επιβεβαιώνεται ότι τρεις ισραηλινοί σταθμοί ραντάρ στο βορρά έχουν δεχθεί επίθεση και καταστραφεί. Το Ισραήλ δεν έχει ραντάρ για να παρακολουθεί τον Λίβανο. Επιβεβαιώνεται επίσης ότι Αμερικανοί έχουν σκοτωθεί, τραυματιστεί και αιχμαλωτιστεί/απαχθεί εντός του Ισραήλ.

2- Πριν από περισσότερο από μια εβδομάδα, τακτικά στρατεύματα του Ουκρανικού Στρατού με στολή, με σημαία και ταυτότητα, επιτέθηκαν στα στρατεύματα της Wagner PMC . . . . στο . . . . . . ΣΟΥΔΑΝ. Ξέρεις, Αφρική!

3- Ανακάλυψαμε επίσης ότι η Μοσάντ σαμποτάρει/καίει/ανατινάζει ιρανικά εργοστάσια μη επανδρωμένων αεροσκαφών για να εμποδίσει το Ιράν να βοηθά τη Ρωσία.

4- Ανακάλυψαμε επίσης ότι αεροπλάνα με ισραηλινά στρατιωτικά όπλα στάλθηκαν στο Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, ημέρες και εβδομάδες πριν το Αζερμπαϊτζάν εξαπολύσει άλλη μια στρατιωτική επίθεση στην Αρμενία την περασμένη εβδομάδα, αρπάζοντας το Nagrono-Karaback και αναγκάζοντας 100.000 Αρμένιους Χριστιανούς να φύγουν για να σώσουν τη ζωή τους .

Αυτό που συμβαίνει στο εσωτερικό του Ισραήλ αυτή τη στιγμή είναι απόσβεση/ανταπόδοση. Ανταπόδοση από την Ρωσία για το Ισραήλ που βοηθά την Ουκρανία. Ανταπόδοση για τα αεροπλάνα με όπλα προς το Μπακού, το Αζερμπαϊτζάν και την απόσβεση για το Ισραήλ που ανατινάζουν εργοστάσια ιρανικών drones.

Είναι επίσης ανταπόδοση από το Ιράν για όλες τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κατά των ιρανικών δυνάμεων στη Συρία τα τελευταία δύο χρόνια.

Τέλος, είναι επίσης ανταπόδοση από την Αρμενία για όσα το Ισραήλ βοήθησε το Αζερμπαϊτζάν να αρπάξει το Nagorna Karaback.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι; Το Ιράν χρησιμοποίησε τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση Μπάιντεν πριν από δύο εβδομάδες, για να χρηματοδοτήσει το σημερινό ξέσπασμα των εχθροπραξιών!

Ανακαλύψαμε επίσης ότι αυτή η απόσβεση, δεν πρόκειται να σταματήσει. Στην πραγματικότητα, είναι «πόλεμος».

Μπορώ επίσης να σου επιβεβαιώσω ότι :Ο Ισραηλινός πρεσβευτής στη Μόσχα, Αλεξάντερ Μπεν Ζβι είπε στη ρωσική κυβέρνηση:

«Το Ισραήλ βλέπει την Τεχεράνη ως έναν από τους ένοχους της επίθεσης της Χαμάς».

Στη συνέχεια συνέχισε λέγοντας στη Ρωσία «Έτσι προσεγγίσαμε αθόρυβα το κατώφλι της πραγματικής χρήσης των ισραηλινών πυρηνικών όπλων εναντίον του Ιράν και μια επίδειξη του τι σημαίνει ο όρος «απειλή για την ύπαρξη του κράτους»…

Συνεχίζεται

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μπορώ επίσης να αου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΌΤΙ...Υπάρχουν περίπου 2,3 εκατομμύρια άνθρωποι στη Λωρίδα της Γάζας. Περίπου οι μισοί είναι άνδρες. Αν αυτό το μισό - ή ένα μεγάλο μέρος του, έβγαινε στο Ισραήλ φέροντας όπλα, οι Ισραηλινοί θα είχαν ξεφύγει. Έτσι, ο πρέσβης στη Μόσχα είπε στους Ρώσους ότι το Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο χρήσης μικρότερων, «τακτικών» πυρηνικών βομβών κατά της Γάζας, σε περίπτωση που το Ισραήλ καταρριφθεί. Το ίδιο και η Δυτική Όχθη.

Τέλος, ο Ισραηλινός πρεσβευτής στη Μόσχα είπε στη ρωσική κυβέρνηση ότι εφόσον το Ισραήλ βλέπει το Ιράν ως τοΝ κύριο υπεύθυνο για τη συνεχιζόμενη επίθεση, η Τεχεράνη θα χτυπηθεί με πολύ μεγαλύτερες «στρατηγικές πυρηνικές βόμβες» όπως και . . . . Η Δαμασκός, Η Συρία, επειδή είναι το σημείο συντονισμού για τη HAMAS και το Ιράν.

Επομένως, υπάρχει τώρα πραγματική και ενεργή συζήτηση εντός της ισραηλινής κυβέρνησης για την πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων.!!!

Εάν οι Μουσουλμάνοι αρχίσουν να καταλαμβάνουν πραγματικά το Ισραήλ, και αν η ύπαρξή του απειλείται, τότε το Ισραήλ κάνει ήδη γνωστό ότι θα χρησιμοποιήσει την επιλογή Samson και θα βγάλει πολλούς ανθρώπους έξω.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ότι πρώτα επιβεβαιώνουμε και μετά πιστεύουμε;; Τα πράγματα είναι πολύ ποιο σοβαρά από ότι μαθαίνεται στο διαδίκτυο. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ...ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτό που πιστεύουν μερικοί ότι το Ισραήλ θα βομβαρδίσει μερικά κτήρια στην Γάζα και θα ισοπεδώσει κάποια άλλα ...Μπορεί να καταλήξει να είναι μια πραγματική Γενοκτονία της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε διαταγές να κλείσουν όλα τα θέρετρα κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο. αρκετά για ανταπόδοση να μην πιστεύουν ότι και αυτό θα γίνει.

Το πιο ενδιαφέρον που μάθαμε σήμερα το πρωί μέχρι στιγμής: Τα αμερικανικά όπλα που έμειναν πίσω στο Αφγανιστάν χρησιμοποιήθηκαν για να επιτεθούν στο Ισραήλ.

Ένας υψηλόβαθμος διοικητής των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) δήλωσε ότι τα αμερικανικά όπλα που άφησε η κυβέρνηση Μπάιντεν στο Αφγανιστάν βρέθηκαν στα χέρια παλαιστινιακών ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Πολωνία εκκενώνει τους πολίτες της από το Ισραήλ.Εάν κάποιο πολωνικό αεροσκάφος στοχοποιηθεί ή Πολωνοί υπήκοοι αισθανθούν κίνδυνο μετά την είσοδο του αεροσκάφους τους στον εναέριο χώρο».
Το άρθρο 5 της συμμαχίας του ΝΑΤΟ των 31 εθνών θα ενεργοποιηθεί και θα ξεκινήσουν επιδρομές σε όλη την Παλαιστίνη.

Όλες οι χώρες στην Ευρώπη έχουν ειδοποιηθεί για επικίνδυνες ταραχές.Πηγές αναφέρουν τώρα επειγόντως ότι οι μουσουλμάνοι θα είναι σε έξαρση στην Ευρώπη σύντομα. καίγοντας κάθε μεγάλη πόλη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επερχόμενη ισραηλινή επίθεση στη ΓΑΖΑ.

Οι αρχές που διοικούν τη Γάζα γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αντέξουν μια πλήρη ισραηλινή στρατιωτική επίθεση, γι' αυτό προσέγγισαν τους Μουσουλμάνους στην Ευρώπη για να τους δημιουργήσουν προβλήματα, καθιστώντας το πρόβλημα της Γάζας, πρόβλημα και της Ευρώπης. Η σκέψη είναι ότι η Ευρώπη θα μπορέσει να ανακαλέσει την πλήρη εξάλειψη της Γάζας από το Ισραήλ.

Πηγές πληροφοριών αναφέρουν ότι τα χειρότερα χτυπήματα θα είναι το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, το Λονδίνο και η Μασσαλία.Και εμείς εδώ τους δίνουμε ΑΣΥΛΟ.!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67027881

Ανώνυμος είπε...

Οι δυτικοί βοήθησαν τους ουκρανούς με τεχνικά μέσα στην μαύρη θάλασσα και έτρεψαν το ρωσικο ναυτικό σε αναδίπλωση και υποχώρηση στις βάσης του....
Eπανακαλεσαν και το τελευταίο πυρηνικό υποβρύχιο της μεσογείου πίσω στην μαύρη θάλασσα και αυτό εγείρει πολλές υποψίες....;;?
Δεν νομίζω πως ήταν συνετό από τους αμερικανους να στείλουν το αεροπλανοφόρο με την συνοδεία του κοντά στο Ισραήλ αυτή την στιγμή.....
Αν ο σουλτάνος βοηθα όντως την χαμάς ας μην ξεχνάμε πως διαθέτει και πειραματίζεται πλέον και με διαφορα υποβρύχια μέσα.Επίσης μην ξεχνάμε πως η απόπειρα πραξικοπήματος και πιθανότατα ο σεισμός να εμπεριέχουν δυτικό δάκτυλο........

Αν δεν έρθουν κακά και στην Ψωροκώσταινα πoσος με ενδιαφέρει....αφήστε τους να σκοτώνονται κι εμείς ας το παίζουμε Σουηδοί και Ελβετοί...
Aλλωστε όταν οι αποκαλούμενοι σύμμαχοι σου ουσιαστικά είναι οι δυνάστες σου και άνδρωσαν τόσα χρονια τον σουλτάνο,γιατί να σκας;άσε τους να λουστούν τις συνέπειες.......

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

"Aλλωστε όταν οι αποκαλούμενοι σύμμαχοι σου ουσιαστικά είναι οι δυνάστες σου και άνδρωσαν τόσα χρονια τον σουλτάνο,γιατί να σκας;άσε τους να λουστούν τις συνέπειες......."

Αγαπητέ μου διαφωνώ κάθετα με αυτή την τοποθέτηση σου.
Κάθε φορά που οι "σύμμαχοι" είναι πιεσμένοι για διάφορους λόγους,οικονομικούς,γεωπολιτικούς,τότε κάνουν εξαγωγή το πρόβλημα αυτό στους άλλους και κυρίως στους πιο αδύναμους.

Η καταστροφή της Δύσης σε οικονομικό επίπεδο έφερε τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Με μια ποιο προσεχτική ματιά η πραγματική έναρξη του πολέμου ξεκίνησε το 2008
τον Αύγουστο ως οικονομικός πόλεμος.Μεταφέρθηκε στην Αφρική ως απελευθερωτικός και έφτασε μέχρι την Συρία με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Επειδή σε αυτή την φάση, ο άλλος σεληνιακός οίκος δεν άφησε τον έτερο νταβατζή να κάνει ότι προγραμμάτισε και ο χρόνος περνούσε σε βάρος των πρώτων,ανέβασαν το επίπεδο και έστησαν σε τελική φάση το γήπεδο της Ουκρανίας .

Τώρα με το Ισραήλ είναι επίσης μια πράξη από το ίδιο έργο.

Στο βάλτο με τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια,δεν υπάρχουν ουδέτεροι ουτε άμαχοι σε αυτή την μάχη.Προετοιμαστείτε χωρίς ποπ κορν,και λοιπά καλούδια.
Εμείς ως χώρα θα την φάμε σίγουρα,απλά μπορεί άλλοι να πάθουν χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν γνώση οι φύλακες, το εμπεδώσαμε. Μόνο το Στεφανοβίκειο τους ξέφυγε. Και η Λιβύη.

Κέρδισαν κάποιοι την εμπιστοσύνη σου, και κάποιοι άλλοι κέρδισαν τη δική μας εμπιστοσύνη. Αντί να τις βγάλουμε για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη, σαν 15χρονα που συνεχώς γυρεύουν καυγάδες ή σαν μάο-μάο αγριόβλαχοι μονίμως ερειστικοί και αγενείς, καλύτερα να μετράμε τα λόγια μας. False flag λένε οι δικές μου πηγές. Και 7ο σεμίτα που πάει να πει ιωβηλαίο τον Οκτώβριο και Νοέμβριο. Και χοντρά γεγονότα τον Οκτώβριο ιδίως. Με τελικό σε βάθος χρόνου αποτέλεσμα την καταστροφή του Ισραήλ.

Εν τω μεταξύ υπάρχει ένα πρόσφατο βίντεο από το Κίεβο όπου έχουν γεμίσει τους δρόμους οι μυτόγκες και κάτι γιορτάζουν. Δεν κατάλαβα τι. Αλλά ήταν λες και βρισκόσουν στο Τελ Αβίβ. Μάλλον ετοιμάζουν την Ουκρανία για επόμενη φιδοφωλιά τους, αφού εξολοθρεύσουν όλους σχεδόν τους άντρες και εκπορνεύσουν όλες σχεδόν τις γυναίκες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Και χοντρά γεγονότα τον Οκτώβριο ιδίως. "

Mε ηλιακή έκλειψη στις 14/10/23 και νέα Σελήνη...και με τον Άρη τον θεό του πολέμου στον Ζυγό που αντιπροσωπεύει την ειρήνη...θα γίνει τσι πουτάνας που λέει και ο Φώντας. Ο Ζυγός όμως έχει να κάνει και με τον Νόμο....και ειδικότερα επηρεάζει πολύ την Κίνα και την Ρωσία αυτή η έκλειψη , και θεωρώ ότι θα ανοίξουνε καινούργια πολεμικά μέτωπα , αλλά επηρεάζεται και το Ισραήλ.

Και επηρεάζονται όλες οι χώρες που ανήκουν στον Ζυγό , στον Κριό , στον Αιγόκερο και στον Καρκίνο. Οι ΗΠΑ ανήκουν στον Καρκίνο...οπότε θα γίνει τουρλομπούκι τρελό. Αυτό που γίνεται στο Ισραήλ ΔΕΝ θα αποκλιμακωθεί και η σύγκρουση ΔΕΝ θα παραμείνει μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων. Θα αναμειχθούν και άλλες χώρες.

Το σημαντικότερο όμως σε αυτήν την έκλειψη είναι ότι παίρνει μέρος και ο Σείριος...ω ναι....και στις 14 μοίρες έχουμε συνήθως Μεσσιανικά ζητήματα, δηλαδή με ηγετικής φύσεως άτομα....δηλαδή είτε θα εμφανίσουνε κάναν μούφα "Μεσσία"....είτε θα πεθάνει πολύ μεγάλο και σημαντικό πρόσωπο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Έχουν γνώση οι φύλακες, το εμπεδώσαμε."

Δεν υπάρχουν φύλακες...αλλά και αν υπάρχουν θα κρατηθούν στην απ'έξω...δεν θα κάνουν το λάθος να ανακατευτούν.