ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Είναι πολύ ήσυχα τώρα. . . όλα είναι ήρεμα . . . πριν την καταιγίδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είναι πολύ ήσυχα τώρα. . . όλα είναι ήρεμα . . . πριν την καταιγίδα.

Όλα είναι έτοιμα. Όλα είναι γνωστά. Όλοι οι στρατοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Όλοι περιμένουν την αρχή. Όταν ξεκινήσει, θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα.  Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο που απέμεινε για ξεκούραση. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον.  

Είναι λυπηρό αυτό που πρόκειται να συμβεί, αλλά ήταν μια συλλογική απόφαση πολλών ανθρώπων. Μην σκέφτεστε υπερβολικά αυτό που έρχεται γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα και με απρόβλεπτους τρόπους.

Υ.Γ Το να δηλώνει  η κηβέρνηση (επίτηδες με η) επιδεικτικά ως ο πιο μεγάλος υποστηρικτής του Ισραήλ και ο Κακριδής να χορηγεί άσυλο σε όποιον ισλαμιστή το αιτηθεί, αυτό δηλώνει ότι πάσχουν από κάποιου είδους διπολική διαταραχή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας άρεσε ο Τραμπαρίφας που τους είχε όλους Παναγίες. Δεν διέθετε ικανοποιητικό αριθμό από μαύρους-πούστηδες-τσουρές στον καμπινέ του. Ενώ το ζήτημα είναι η επιβίωση της ανθρωπότητας εμείς ασχολούμαστε με μονεταριστικές μπούρδες. Α, να μη ξεχάσουμε να κάνουμε και τους λούστρους του Φλόυντ...

Ανώνυμος είπε...

άλλο ένα στημένο-προσυμφωνημένο νταβαντούρι με θύματα απλούς κανονικούς ανθρώπους όπως πάντα....αν σου στριμώξουν συγκεκριμένους εδώ,αυτοί ναι μεν μπορούν να εκτοπίσουν εσένα,αλλά όχι τους κυρίως δρώντες που θέλουν καβάντζες...οι δυο γαλάζιες λωρίδες είναι τίγρης και ευφράτης...όλα είναι δρομολογημένα,κύκλοι υπεριστορικοί βραχείς ή μεγαλύτεροι....κανένας δεν πείθει ή σχεδόν κανένας,για τη αυθεντικότητα της εχθρότητας πλην των θελόντων να παντοκρατορήσουν που είναι οι ίδιοι,πάντα ίδιας καταγωγής...