ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Είστε όλοι άχρηστοι.

Οικονόμου: "το ΚΥΣΕΑ εκτίμησε ότι δεν επηρεάζεται η 🇬🇷🇹🇷 προσέγγιση από τα γεγονότα στο Παλαιστινιακό."

Κωστίδης: "Αν οι Τούρκοι σιγουρέψουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν τα F16, θα σταματήσουν να πατάνε φρένο εναντίον της Ελλάδας & δεν ξέρουμε που θα οδηγηθεί η κατατάσταση μετά". pic.twitter.com/Pb20eu71oi

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για να καταλάβετε πόσο άχρηστοι είναι όλοι εκεί πάνω. Έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και παρακαλάνε να συνεχιστεί ο τουρκικός μονόλογος. Οι Τούρκοι τον συνεχίζουν μπας και πάρουν τελικά τα F-16. Εάν όμως υποπτευθούν πως οι ΗΠΑ  παίζουν μαζί τους,  τότε θα ξεκινήσουν τις παραβιάσεις, υπερπτήσεις κλπ. Δηλαδή το ίδιο που θα κάνουν αφού εξασφαλίσουν τα F-16. 

Με απλά λόγια πέρασαν 5 χρόνια χωρίς η ΠΑ να έχει παραλάβει ούτε ένα όπλο μακρού πλήγματος πέραν των γαλλικών. Η Αμερική δεν αποδεσμεύει για λόγους διατήρησης της ηρεμίας και το Ισραήλ ζήτημα να μπορέσει να μας δώσει Rampage και Spice, λόγω του πολέμου στον οποίο εισέρχεται, αφού η λογική λέει πως θα δεσμεύσει όλη την παραγωγή του για το ίδιο. 

Αυτά παθαίνεις όταν "διαπραγματεύονται" εξοπλισμούς οσφυοκάμπτες που μοιράζουν τα κονδύλια όχι σύμφωνα με τις εθνικές ανάγκες, αλλά σύμφωνα με το δουλικό τους ένστικτο. Η χώρα για άλλη μια φορά εκτεθειμένη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μαστροπός όλων ανεξαιρέτως είναι αυτός:

https://www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA

...και όποιος δεν το καταλαβαίνει κακό του κεφαλιού του.

Γράφει και ο μπαρούφας ο εργάκιας γιά τυφώνα καί τόν ψάχνει στη Θεσσαλία.

Ρε Εργάκια Παλαιέ μήπως οι πρόγονοί μας δεν εγνώριζαν ποιός ήταν ο Ταταρομογγόλος Αγαμέμνων ο μέγας Τελχίνας του Τυφώνα;



Dojo Westend είπε...

Θυμήθηκα εκείνο το Μοσκβα που ψάχναμε να βρούμε πως βυθίστηκε. Το τέλειο σοκ θα είναι να πιάσει πάτο κάνα αμερικανικό αεροπλανοφόρο και να παίζουμε πάλι μπιζ.

Ανώνυμος είπε...

Πέραν πάσης ἀμφιβολίας, φαίνεται ὅ,τι ἡ Ρωσσία κατά τήν παροῦσαν ἐποχήν συσπειρώνει ὡς προμαχῶνα αὐτῆς τόν Σιϊτικόν ἄξονα τῶν 320.000.000 γνησίων ὁπαδῶν τοῦ Προφήτου εἰς τήν ἱστορικήν προσπάθειαν αὐτῆς νά ἀντιμετωπίσῃ τόν Τυφωνικόν Χαλδαιοβαβυλωνιακόν καί ἀγύρτικον Σουνιτικόν παράγοντα.
Τό Ἀζερμπαϊτζάν ἔχει τόν δεύτερον μεγαλύτερον πληθυσμόν Σιϊτῶν Μουσουλμάνων παγκοσμίως, ὁ ὁποῖος ἀντιπροσωπεύει τό 83,6% τοῦ συνολικοῦ πληθυσμοῦ τῆς χώρας.
Ὅ,τι καί νά λέγῃ ὁ παμφλύαρος Σουνίτης Ἐρντογάν τό Ἀζερμπαϊτζάν προσφάτως εὐεργετήθη ὑπό τῆς Ρωσσίας ἐνισχύοντας οὕτω σημαντικῶς τήν Σιϊτικήν παράταξιν καί ὄχι ὡς διαλαλεῖ ὁ γύφτος Ἐρντογάν ὁ ὁποῖος λίαν συντόμως θά εὑρεθῆ ἐκτός Ρωσσικοῦ νυμφῶνος καί μάλλον θά καταγράψῃ εἰς βάρος του τόν διαμελισμόν τῆς φαύλης Τουρκίας ὅπως τοῦ τό ἔταξε ο Πομπαῖο...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" θά καταγράψῃ εἰς βάρος του τόν διαμελισμόν τῆς φαύλης Τουρκίας ὅπως τοῦ τό ἔταξε ο Πομπαῖο.."

Πολύ φοβάμαι ότι η Τουρκία πριν διαμελισθεί θα μας επιτεθεί. Όσο για τους Σιίτες και τους Σουνίτες , για μένα και οι δύο μουσουλμάνοι είναι. Ένας κόσμος τελείως διαφορετικός από τον δικό μου. Είναι σαν ένα "φίδι" με δύο "κεφάλια" ...και τα δύο κεφάλια σε φίδι ανήκουν.

Την καλημέρα μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Dojo με δαύτους που έχουμε μπλέξει εδώ σε αυτόν τον πλανήτη...το μόνο σίγουρο ότι θα παίζουμε πάλι...μπιζζζζ.

Να έχεις μια όμορφη Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά χρήσιμοι είναι για τη δουλειά που επιλέχθηκαν. Εμείς είμαστε οι μαλάκες που τους νομίζουμε άχρηστους. Ράμπατζ και μακρού πλήγματος όταν οι αποθήκες αδειάζουν από βλήματα και σφαίρες; Το 'χουμε σκεφτεί ότι στον επόμενο Αττίλα θ' ανοίγουμε κιβώτια και θα βρίσκουμε πέτρες όπως και στον προηγούμενο; Ότι οι αποθήκες που μπουρλότιασαν ήταν άδειες; Ότι τα Απάτσι δεν πνίγηκαν αλλά μετακόμισαν και οι φωτογραφίες με τα λίγα κανιβαλισμένα ήταν σταχτή στα μάτια; Δυστυχώς το παρόν κατεδαφίστηκε και καθένας για τη πάρτη του πλέον...