ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Συντελείται ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ..." Η Τουρκία "προσάρτησε" βραχονησίδα στρατηγικής σημασίας στο Β.Αιγαίο".

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην Κυριακάτικη Δημοκρατία υπάρχει ένα άρθρο της Κύρας Αδάμ με τίτλο " Η Τουρκία "προσάρτησε" βραχονησίδα στρατηγικής σημασίας στο Β.Αιγαίο".

Θα πρέπει να μπουν όλοι να διαβάσουν, το πολύ σημαντικό άρθρο της πάντα καλά και εκ των έσω πληροφορημένης Κύρας Αδάμ. Η συγκεκριμένη, παρά την καταγωγή και το παρελθόν της, τα τελευταία χρόνια υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα, με αποκαλυπτική δημοσιογραφία. Όχι βέβαια γιατί μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε φανατική Ελληνίδα η εθνικίστρια, αλλά γιατί έτσι επιβάλλουν τα συμφέροντα της πραγματικής της πατρίδας, από τότε που οι Τούρκοι τα έσπασαν με τους Ισραηλινούς.


 Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε ότι χάρη στην βραχονησίδα Ζουράφα η πατρίδα μας επεκτείνει σημαντικά τις θαλάσσιες ζώνες κυριαρχίας της προς τα ανατολικά στον πολύ κρίσιμο ζωτικό χώρο του Β.Ανατολικού Αιγαίου. Αυτή η νησίδα/βραχονησίδα και το Καστελόριζο είναι οι πρωταρχικοί στρατιωτικοί στόχοι των κωλότουρκων και δεν δέχονται την κυριαρχία της στον χώρο του Β.Ανατολικού Αιγαίου.

Στα Ίμια θεωρούν πως πέτυχαν του στόχους τους , μένει μόνο το Καστελόριζο και η Ζουράφα.!!! Αν τραβήξει κανείς μια ευθεία γραμμή από την Ζουράφα-Ίμια-Καστελόριζο θα διαπιστώσει ότι το ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ (αν οι Τούρκοι κυριαρχήσουν στην Ζουράφα και στο Καστελόριζο ) ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.!!!

Και το εδώ πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο ούτε μιλιά.!!! Τα ελεγχώμενα και μπουκωμένα με δημόσιο χρήμα ΜΜΕ ενώ θα έπρεπε να είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που γίνεται χωρίς να ανοίξει μύτη , τηρούν σιγή ιχθύος. Η Τουρκία αυτή την βάζει βάσεις ώστε να αποκτήσει την δεύτερη μεγάλη θαλάσσια έκταση στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αιγαίο ως δική της ΑΟΖ.!!!

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Ν.Δουλα ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ.!!!!

4 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Πως την προσάρτησε; Έγινε απόβαση κομάντος ; Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο μπορεί η απόπειρα να στειλουν μια 16χρονη χθες δεν ήταν τυχαία. Κι επειδή έρχεται το Πολυτεχνείο κ επέκταση εισβολής στη ΓΑΖΑ δεν αποκλείεται ν ανάψει το κέντρο της Αθήνας. Εάν συνυπολογίσει κανεις και μια επίθεση false flag όλο το κέντρο των Αθηνών θέτει υποψηφιότητα να πάρει λίγο μέρος απ τη διεθνή ειδησεογραφία και σε κακό ζώδιο. Σκορπιουδακι είναι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

τα μίγματα κατά του όντως ελληνισμού έχουν κεντηθεί,απλά όλο χάνουν βελονιές...καίτοι ολίγοι οι αυθεντικοί εν μέσω πλημμυρίδας απογόνων μίξεων,πάλι δημιουργούν το πεδίο που εμποδίζει την κρονίλα,μαυρίλα,καφρίλα του κόσμου τούτου...οι λοιποί είναι στο τσακίρ κέφι ξανά,χωρίς να αναρωτιούνται ποιοί,πως και γιατί ξανάριξαν στην αγορά ατέλιωτο χρήμα...έτσι δεν τους ένοιαζε και την προηγούμενη και μετά έκλαιγαν για τα μνημόνια....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πως την προσάρτησε; Έγινε απόβαση κομάντος ; "

Φίλε Dojo ...η Τουρκία ανήγγειλε επίσημα, διεθνώς & εγγράφως ότι η βραχονησίδα Ζουράφα βρίσκεται αποκλειστικά ΜΕΣΑ στο FIR Κωνσταντινούπολης, εντός του οποίου η Τουρκία έχει αποκλειστικά κυριαρχικά δικαιώματα!

Δηλαδή παραδώσαμε ΑΜΑΧΗΤΙ τη Ζουράφα, που από κάτω της έχει 2 εκατ. βαρέλια πετρέλαιο. Και το κυριότερο επεκτείνει την ελληνική κυριαρχία στο Β.Ανατολικό Αιγαίο.

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε,θα τους ''καψει'' ο Φλωρος;

ΛΟΚΙ