ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Άλλα 3 αμερικάνικα αεροπλανοφόρα κατευθύνονται στην Αν.Μεσόγειο, και η 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία του Αμερικανικού Στρατού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άλλα 3 αμερικάνικα αεροπλανοφόρα κατευθύνονται στην Αν.Μεσόγειο, και η 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία του Αμερικανικού Στρατού.

Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού γνωρίζει ήδη ότι το USS Gerald R. Ford Aircraft Carrier και το Strike Group του που έφτασε στην ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα βρίσκονται κοντά στο Ισραήλ. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι αναπτύσσονται επίσης ΤΡΙΑ άλλα αεροπλανοφόρα και μια Ναυτική Ομάδα του ΝΑΤΟ. . .  

Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες ήταν θέμα η επείγουσα ανάπτυξη του USS Gerald Ford και του Carrier Strike Group 12.

Αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι σχεδόν σιωπηλά σχετικά με κάποια άλλα σκάφη/πλοία που ξαφνικά αποβιβάστηκαν στη θάλασσα και η 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία του Αμερικανικού Στρατού κατευθύνονται όλα γρήγορα προς την Αν.Μεσόγειο.

Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό φέρεται να έχει τεθεί σε Αυξημένη Κατάσταση Ετοιμότητας με την Ελληνική Φρεγάτα Ύδρας Τάξης «Ψαρά» να αναπτύσσεται μαζί με τη Μόνιμη Ναυτική Ομάδα 2 του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο για επιχειρήσεις παράλληλα με το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford.

Υ.Γ Σας το έχουμε γράψει και παλιότερα :  "Τα μέλλοντα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος όμοια με όσα έχουν γίνει"… Αριστοτέλης.

Κατά την περιοδικότητα, επαναληπτικότητα του κλειστού μας ηλιακού συστήματος, όταν έρθει το «πλήρωμα του χρόνου», του κάτοπτρου - καθρέπτη… τότε ανακαλούνται λόγο εντροπίας, αρχέτυπα στον Χώρο. Αυτή η ανάκληση των αρχέτυπων πληρώνετε με ενέργεια, η ενέργεια αυτή είναι το αίμα… η σχέση Λόγου που παράγεται διαποτίζει όλους τους συνδυασμούς του χωροχρόνου, που έχει μυθιστορικές διαστάσεις.Έτσι αν είναι να θυσιαστεί ένας για τους πολλούς, τότε το ανακαλούμενο αρχέτυπο μετουσιώνεται σε Θεό… όταν όμως θυσιάζονται πολλοί για τον έναν (όπως γίνεται στις μέρες μας), τότε το ανακαλούμενο αρχέτυπο μετουσιώνεται σε Ημίθεο η Ήρωα. 
 
Οι Τριαδικότητες κάμπυλες η γραμμικές, κυριαρχούν με συμμετρία στην συμμετρία, στον Τόπο και στον Χώρο κατά το Πλήρωμα του Χρόνου. 
 
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΛΛΑΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝ
 
…Τόπος ΕΛΛΑΣ, Χώρος Μέση Ανατολή – Χερσόνησος του Αίμου… Τιτανομαχία… Γιγαντομαχία… Ατλαντικοί πόλεμοι… Τρωικοί πόλεμοι… Υκσώς… εκστρατείες Ηρακλή… Διονύσου… Αλέξανδρου Γ΄… Ρωμαίοι… Σταυροφορίες… Μογγόλοι… Οθωμανοί… Α&Β Βαλκανικοί… Α&Β Παγκόσμιοι… deja vu. Όλα έγιναν ΕΔΩ σε συγκεκριμένους παράλληλους.
 
ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.!! Άσπρων, μαύρων, κίτρινων, λατίνων φράγκων κ.λ.π.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: