ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

ΩΧ ΩΧ ...ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ..ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Κινέζος πρωθυπουργός Li Qiang βγήκε ενώπιον των συγκεντρωμένων μέσων ενημέρωσης την Πέμπτη για να πει μόνο αυτό: 

«Η Κίνα θα συνεχίσει να υποστηρίζει σταθερά το Ιράν στη διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας, της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής του αξιοπρέπειας και θα αντιταχθεί σθεναρά σε οποιεσδήποτε εξωτερικές δυνάμεις παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις του Ιράν».

-----------------------------------------------------------------------------------------

Αυτός ο πόλεμος ανάμεσα Ισραήλ-Χαμάς χειροτερεύει κάθε ώρα. Επίγεια εισβολή ή όχι, το Ισραήλ την. . . γάμησε. Θέμα χρόνου πριν το Ιράν επιτεθεί ξεκάθαρα, με την υποστήριξη της Ρωσίας, της Κίνας, της Συρίας. Ιράκ, Λίβανος, Αίγυπτος κ.λπ. 

Νομίζω ότι έχουν ήδη συνειδητοποιήσει ότι έχουν το πάνω χέρι εναντίον του Ισραήλ ΚΑΙ των ΗΠΑ.. Τα μεγαλύτερα νέα που έχουμε ακούσει εδώ και πολύ καιρό είναι ότι η Κίνα θα στηρίξει το Ιράν στην απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν γίνεται μεγαλύτερο. 

Αυτό που διαμορφώνεται  είναι οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η ΕΕ εναντίον όλων των άλλων. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Παρακολουθούμε και τεκμηριώνουμε την μετάβαση στο δεύτερο μέρος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου μπροστά στα μάτια μας.

Σας το είχα γράψει...είδα τον αστρολογικό χάρτη του Ισραήλ...τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα για αυτούς. Τα άστρα ξέρεις διατάζουν μας αρέσει η όχι , διότι τα άστρα είναι το σχέδιο του θεού που μας δείχνει μας "ζωγραφίζει" τι πρόκειται να γίνει . Άμα θέλουμε το βλέπουμε και αν θέλουμε δεν το βλέπουμε .Τα "σημάδια" όμως και οι οιωνοί υπάρχουν.

Στα επόμενα 2 χρόνια δεν θα βγει σε καλό στο Ισραήλ αυτό που γίνεται εκεί. Αν επιβιώσει...μπορεί να βγεί νικητής που δεν το βλέπω.Όμως επειδή θα γενικευτεί αυτή η σύρραξη και θα γίνει της κακομοίρας προβλέπω 2 πράγματα..τα έγραφα ΕΔΩ.

Η πτώση του διεθνούς Εβραισμού ήδη γίνεται δια μέσω του εθνικιστικού Εβραισμού... το βιβλικό Ισραήλ σέρνει από την μύτη τους χάζαρους, σε κάτι που δεν το θέλουν, δεν το είχαν σχεδιάσει.

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κ.Λύκαστρε..
Θεωρώ τον τίτλο υπερβολικό,έχει περάσει κοντά βδομάδα από την επίσκεψη Μιζοτάκη,. καιο δεν έχουν αφανιστεί.
Και μετά την πρωινή μπούρδα, ας περάσω στα σοβαρά.
Ακούω τα ΜΜΕ και έχουν αρχίσει κάποιοι απόστρατοι και ΑΡΔ να σχολιάζουν την εμπλοκή του Ιράν, και λένε "μην ξεχνάμε ότι Ιράν και Ισραήλ είναι πυρηνιές δυνάμεις"...Από πότε έγιναν οι Πέρσες πυρηνάρχες;;;Μάλλον προσπαθούν να ενισχύσουν την απειλή για να μας τρομάξουν,΄'η προσπαθούν να εξισώσουν τα 2 κράτη, "ξεπλένωντας" τους χαβαναγκίλες, ή και τα 2 μαζί.
Σ΄'ότι αφορά "το πάνω χέρι", ε καλά δεν περιμέναμε την τωρονή κρίσηεδώ δεν μπορούν να κάνουν ζάφτι με τους ξυπόλητους του Αφγανιστάν και της Υεμένης.
Αλλά όλ'αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίες , οδηγούν την ιστορία όπως θέλουν, για να μας μαντρώσουν, 3-4 άρθρα πιό πίσω, γράψατε για το νέο καπίστρι, το ψηφιακό νόμισμα...
Βασικά όλ'αυτά θυμήζουν τον Βέγγο, όταν πάει να δει τον Σταυρίδη στο φρενοκομείο, και είναι ο Χουρτσώφ με τον Τζόνσον (;) και κοπανάνε έναν κακομοίρη στη μέση , που έχει τη μισή υδρόγειο για κιπά..."ε αφού κάθεσαι και σύ και τις τρώς, καλά να πάθεις"
και μια πρόταση/παρ'ακιση...Δεν μας κάνετε και έναν αστρολογικό χάρτη της Γης, καιρό έχετε.
Πον ζουρ από τας Αθήνας,
Ξενοδόχωφ

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Αν και περί αστρολογικών είμαι ντουβάρι, η αλήθεια είναι ότι περί της πτώσης του Ισραήλ, έχεις δίκιο...
Θα σου δώσω όμως άλλη μια παράμετρο που έχουν πιάσει οι κεραίες μου, και σκέψου τη:
Οι γαμψομύτηδες, έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν για τους δικούς τους λόγους, το Ισραήλ που οι ίδιοι δημιούργησαν...
Παράλληλα, θα καταστρέψουν και τις ΗΠΑ...
Το Ιράν, έχει κάνει κολεγιά με τους BRICS... και με τους BRICS είναι και η Κίνα...
Στόχος των γαμψομύτηδων, είναι να αναδειχθεί η καρδιά του δράκου, σε παγκόσμια δύναμη... με ότι σημαίνει αυτό...
Οι μουλάδες του Ιράν, εκπαιδεύτηκαν στο εξωτερικό από τη ΜΟΣΣΑΝΤ... άρα είναι στο κόλπο κι αυτοί...
Πιστεύω πως όλα είναι στημμένα...
Μέσα από το χάος που θα προκαλέσουν, θα επιβληθούν τα γεννήματα των εχιδνών...


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Για την αυριανή μέρα, μόνο μια ευχή: ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

Dojo Westend είπε...

Αγαπητή Καλλιόπη σίγουρα είναι στημένα αλλά το χάος και ο Θεός πάντα θα επιβάλλονται. Απ το 91 υπάρχει ένας αλγόριθμος επαναλαμβανόμενων αλλά τοπικών συγκρούσεων που παράγουν ευρύτερες αλλαγές. Με τον κοβιντ πρώτη φορά βγήκαμε απ το τοπικό και κινηθήκαμε σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτό έγινε επίσης σε ελάχιστο χρόνο. Εάν έχει αλλάξει ο αλγόριθμος μέχρι τον Φεβρουάριο Μάρτιο πρέπει να εχουμε πολλαπλές συγκρούσεις ή θα μπορούσε η εξάπλωση να γίνει μέσω τρομοκρατίας. Μπορεί να γίνει και συνδυασμός των δυο με επίκεντρο τον πόλεμο πόλεων. Νομίζω ότι η χώρα μας θα βρεθεί σε αυτό το κάδρο πολύ σύντομα. Η πιστοληπτική αναβάθμιση της χώρας ίσως είναι μια ένεση αντοχής σε νέα Δεκεμβριανά αυτή τη φορά με πακιστανους στο πλευρό των μπαχαλάκηδων.
Να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια και τα γίδια, όπως λεν. Κάτι ξέρανε στο Star Trek, και έλεγαν: "beam me up Scotty" :) Εάν δεν πάρουμε μόνιμο και αιώνιο εξητήριο απ' αυτόν τον οίκο ανοχής που ονομάζεται πλανήτης Γη, όλo με τις ίδιες κωμικοτραγικές ανίατες καταστάσεις θα ασχολούμεθα. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους.

Ταξιδευτής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

χα χα χα Συμφωνώ Ταξιδευτή...

https://media.tenor.com/eUsiEZP1DnMAAAAC/beam-me-up-scotty.gif

Ανώνυμος είπε...

ωραιότατα σχόλια από ΚΣ,Λ/στρ,τξδ/τή...η κυρία νομίζω πως διαβάζει καλά τα γεγονότα...καραβρωμάει στημένο...και δυστυχώς μοιάζει και συμπαντικά στημένο...είναι κάτι σαν βάλτος το όλον...κοινώς μια μπίχλα...είναι ένας πλανήτης που όντως ένας νορμάλ και σκεπτόμενος άνθρωπος καταλαβαίνει πως τελικά είναι ανάξιος λόγου....αν ξεφύγει κάτι από τα στημένα,ίσως για κάποιους επιζήσαντες ξημερώσει αυτό που κάποιος είπε λευτεριά....

kalliopisouf@gmail.com είπε...

@Dojo Westend, δεν τα πάω καλά, ούτε με την αστρολογία, ούτε με τους αλγόριθμους... απλά η δημοσιογραφική μου εμπειρία τόσα χρόνια και η παρακολούθηση όσο προλαβαίνω, παγκόσμιων γεγονότων, μου δίνει τα σημάδια πως και στη Νιγηρία θα ξεκινήσει αναταραχή και λόγω σχέσεών μας με την Γαλλία, το ψυχοπαθές που το παίζει πρωθυπουργεύων, θα μας μπλέξει και με το Κόσσοβο...
Σ' όλο αυτό το καζάνι που βράζει παγκοσμίως, ή μάλλον το βράζουν οι Παγκόσμιοι Ψυχοπαθείς, τα σχέδια έχουν εξυφανθεί δεκαετίες ή και εκατονταετίες πριν και τα διασκευάζουν...
Αν σ' αυτά, προστεθούν και οι Ασιατικές κόντρες, καθώς και οι "επενδυτές" της Δύσης, την κάτσαμε τη βάρκα, όλοι οι λαοί...
Και η δική μας τραγωδία είναι πως ... στην πλειοψηφία του ο "ελληνικός" λαός, είναι για τα μπάζα...
Έχω την αίσθηση όμως, πως από το 2026, αρχίζει η πτώση της ΚΑΜΠΑΛΑ...



Ανώνυμος είπε...

-kalliopisouf@gmail.com είπε: Έχω την αίσθηση όμως, πως από το 2026, αρχίζει η πτώση της ΚΑΜΠΑΛΑ...

-Συγνώμη τι είναι η ΚΑΜΠΑΛΑ... καί γιατί έχεις την αίσθηση ότι η πτώση της θα αρχίσει από το 2026; Μου θυμίζεις λίγο τον Ηρόδοτο ο οποίος με ένα "νομίζω" ισοπέδωνε τα πάντα.


Κάτοικος Πεκίνου







Ανώνυμος είπε...

Ο Ταξιδευτής είπε: Εάν δεν πάρουμε μόνιμο και αιώνιο εξητήριο απ' αυτόν τον οίκο ανοχής που ονομάζεται πλανήτης Γη, όλo με τις ίδιες κωμικοτραγικές ανίατες καταστάσεις θα ασχολούμεθα. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους.

-καί ποιός εκδίδει τα εξιτήρια; Έτσι μια απορία έχω.

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Αναζητήστε την ΚΑΜΠΑΛΑ, στο διαδίκτυο και θα βρείτε τι είναι...
Οι σατανιστές της Πενταρχίας του Σκότους, λειτουργούσαν εδώ και χιλιάδες χρόνια, και συνεχίζουν να λειτουργούν, με την αριθμολογία και την αστρολογία...
Αν μάθετε αυτά, θα πάρετε και την απάντηση στα ερωτήματά σας...

Ανώνυμος είπε...

-kalliopisouf@gmail.com είπε:

-Οι σατανιστές της Πενταρχίας του Σκότους, λειτουργούσαν εδώ και χιλιάδες χρόνια, και συνεχίζουν να λειτουργούν, με την αριθμολογία και την αστρολογία...

-Επομένως, η Καμπάλα ελέγχεται από τους σατανιστές της Πενταρχίας του Σκότους. Πολύ ωραία!!
Και ποιοι ήταν ή είναι αυτοί οι τύποι;

Κάτοικος Πεκίνου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δηλαδή εγώ βρε παίδες που χρησιμοποιώ και αριθμολογία και την αστρολογία , ανήκω στην Πενταρχία του Σκότους;; χα χα χα χα Μεγαλύτερη επιστήμη από την αστρολογία/αστρονομία δεν υπάρχει σε όλο το Σύμπαν...διότι μέσα σε αυτήν εμπερικλείονται όλες οι άλλες επιστήμες. (Μαθηματικά, φυσική, μουσική, ιατρική, αστροβιολογία κ.λ.π)

Ανώνυμος είπε...



-Ο/Η ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε: Δηλαδή εγώ βρε παίδες που χρησιμοποιώ και αριθμολογία και την αστρολογία, ανήκω στην Πενταρχία του Σκότους;; χα χα χα χα.

-Εγώ πάντως ξέρω ότι είναι εννεαρχία αλλά η kalliopisouf@gmail.com μας κρατάει σε αγωνία και δεν μας λέει ποία είναι η πενταρχία της Καμπάλα της. Δικαίωμα της μπορούμε να πούμε, μπορεί όμως και να μη ξέρει, αποκλείεται διότι πως αναφέρει " δεν τα πάω καλά, ούτε με την αστρολογία, ούτε με τους αλγόριθμους..."
Μπορεί και να εννοεί την Πενταρχία των πέντε Πατριαρχείων ή την μαύρη χήρα με τα πέντε ορφανά.


Εδώ στο Πεκίνο άλλα λένε όμως για τη Καμπάλα και τους "Παλαιούς" δοξασμένους Καμπαλάρηδες της, που κάποτε έφτασαν μέχρι την Αμφίπολη και την έκοψαν φανουρόπιτα δίνοντάς της το ίδιο όνομα με το αρχαίο Πεκίνο.


Κάτοικος Πεκίνου

Ανώνυμος είπε...

Λίαν ενδιαφέρουσα, εγώ θα την έλεγα πίπα στο πεζοδρόμιο, και ξεβράκωμα της κοινής Τρισσοκαρήνου θρησκείας χωρίς ίχνος ντροπής.


https://www.youtube.com/watch?v=ptlUsMwqhUI


Κάτοικος Πεκίνου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τι σου προκαλεί εντύπωση κάτοικε του Πεκίνου που έχουν την ίδια θρησκεία;; Δεν τρώνε χοιρινό και οι δύο (Εβραίοι και Μουσουλμάνοι) και κάνουν περιτομή και οι δυο. Αφού τον ίδιο πατερούλη έχουν , αλλά από διαφορετική μητέρα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εδώ στο Πεκίνο άλλα λένε όμως για τη Καμπάλα και τους "Παλαιούς" δοξασμένους Καμπαλάρηδες της, που κάποτε έφτασαν μέχρι την Αμφίπολη και την έκοψαν φανουρόπιτα δίνοντάς της το ίδιο όνομα με το αρχαίο Πεκίνο."

Θες να σου πω και εγώ κάτι ζουζουνιάρικο σαν το δικό σου;; Τα δικά μου "Παλαιά" Κιτάπια λένε το αντίθετο, πως οι εδώ Παλαιοί...πέταξαν μέχρι το Πεκίνο (ακόμα θυμούνται εκεί οι κάτοικοι την φασαρία που έγινε όταν φτάσαμε) και μάλιστα χτίσαμε και το Μεγάλο Τείχος τους για να τους προστατέψουμε από τα θηρία που έρχονταν. Δεν προκάμαμε όμως να το τελειώσουμε εντελώς διότι έπρεπε να φύγουμε για αλλού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πάντως τόσο μπίχλα ουρανό όπως στο Πεκίνο, είχα να δω από τότε που εξορύσαμε βολφράμιο στον 243 Αranides στο β του Κύκνου, αλλά εκεί η ατμόσφαιρα ήταν υπέρκορη σε αμμωνία . Και δεν είχε και κουνούπια.Είχε ωραία μπαρ με ανθρακούχο λευκό βοζάντιο όμως.

A ρε τι μου θύμησες, τι γλέντια είχαμε κάνει εκεί. Και πλήρωνε γερά η ομοσπονδία τότε. Σαν να δούλευες στους εξωτερικούς δακτύλιους της Σαρμπίνα. Γεμίσαμε κράαλ...Τι τα θες ωραίες εποχές αλλά ύστερα από τα γεγονότα στην ζώνη των αστεροειδών γαμήθηκε η φάση.... τέσπα, τουλάχιστον τα ζήσαμε...

Ανώνυμος είπε...



-Ο/Η ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε:Τι σου προκαλεί εντύπωση κάτοικε του Πεκίνου που έχουν την ίδια θρησκεία;; Δεν τρώνε χοιρινό και οι δύο (Εβραίοι και Μουσουλμάνοι) και κάνουν περιτομή και οι δυο. Αφού τον ίδιο πατερούλη έχουν , αλλά από διαφορετική μητέρα.!


-Να ήταν μόνο αυτό καλά θα ήταν. Βλέπεις η kalliopisouf@gmail.com ντρέπεται να μας τα πει.
Εγώ λέω να της κάνουμε μια φανουρόπιτα για να μας τα φανερώσει.

Κάτοικος Πεκίνου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εγώ λέω να της κάνουμε μια φανουρόπιτα για να μας τα φανερώσει."

θες μετά να μας κλέψουν την συνταγή και τα copyrights για κανένα renbranding σλόγκαν;;. Θα μας τα ζητάνε στο Hollywood για καμιά ταινία.χα χα χα

Ανώνυμος είπε...


-Ο/Η ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε: A ρε τι μου θύμησες, τι γλέντια είχαμε κάνει εκεί. Και πλήρωνε γερά η ομοσπονδία τότε. Σαν να δούλευες στους εξωτερικούς δακτύλιους της Σαρμπίνα. Γεμίσαμε κράαλ...Τι τα θες ωραίες εποχές αλλά ύστερα από τα γεγονότα στην ζώνη των αστεροειδών γαμήθηκε η φάση.... τέσπα, τουλάχιστον τα ζήσαμε...

-Εδώ στο Πεκίνο ακόμη αναφέρουν "τον πόλεμον των ουρανίων ίππων" με πολύ σεβασμό. Ανταποκρίτρια ήταν τότε και η η kalliopisouf@gmail.com απ' ότι λένε, ψάξε την και θα δεις που ξέρει.

Νομίζω ότι αν συνεργαστείτε εσείς οι δύο μπορείτε να ενημερώσετε καλύτερα τους Έλληνες για εκείνο τον ουράνιο πόλεμο των Ελληνικών ίππων. Αρκεί να μη σας προλάβει και βγει πρώτος ο απλός ανώνυμος σχολιαστής ή ο Διόδοτος. χα χα χα...και σας φάνε τη πρωτιά.

Κάτοικος Πεκίνου

Ανώνυμος είπε...

@ 27 Οκτωβρίου 2023 στις 11:17 μ.μ.

"καί ποιός εκδίδει τα εξιτήρια; Έτσι μια απορία έχω."

Ααα grasshopper :)...το εξιτήριο το εκδίδει ο καθείς ένδοθεν, όταν απαλλαχθεί από τις τρείς μέγιστες έριδες : την απληστία, την απέχθεια, και την αυταπάτη.

Ταξιδευτής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Νομίζω ότι αν συνεργαστείτε εσείς οι δύο μπορείτε να ενημερώσετε καλύτερα τους Έλληνες για εκείνο τον ουράνιο πόλεμο των Ελληνικών ίππων"

ΟΛΟΣ ο πλανήτης ενημερωμένος είναι, ότι ο πόλεμος των «ουράνιων αλόγων» έληξε με στρατηγική ήττα των Κινέζων. Όποιος και να τα πει το ίδιο είναι. Το αποτέλεσμα μετράει. Και το καλύτερο...τελικά βρήκαν μόνο κάτι ψωράλογα και πήραν...οι "ουράνιοι ίπποι" πρόλαβαν και πέταξαν σε άλλη γη σε άλλα μέρη.

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Κατ' αρχήν Λύκαστρε, να ξεκαθαρίσουμε κάτι απλό, γιατί σιχαίνομαι τις παρερμηνείες και τις παρεξηγήσεις...
Ναι η αστρονομία και η αστρολογία ήταν επιστήμες από αρχαιοτάτων χρόνων...
Η πενταρχία του Σκοτους, χρησιμοποιεί τις επιστήμες αυτές, για το κακό... τις προσαρμόζει στα σχέδιά της...
Εσύ, τι σχέση μπορείς να έχεις μ' αυτούς;


Μικρέ, μη με τσιγκλάς... τον ίδιο δρόμο βαδίζουμε και το γνωρίζεις... με μια διαφορά: Εγώ πιστεύω στον Χριστιανισμό (όχι στα ιερατεία) και θεωρώ πως ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ είναι έννοιες ομοούσιες και αδιαχώρητες...
Σέβομαι όμως τις δικές σου γραμμές...


Όσο για τη φανουρόπιτα, δεν χρειάζεται να σας φανερώσω τίποτα, ούτε εσένα ούτε του κατοίκου του Πεκίνου...
Όλα είναι γραμμένα και αναρτημένα στο ιστολόγιό μου... τουλάχιστον εσύ, τα γνωρίζεις... όσο για τον κάτοικο του Πεκίνου, ας κάνει τον κόπο να τα αναζητήσει στο ιστολόγιό μου... αν γράψει το όνομά μου στα ελληνικά στην αναζήτηση της google θα του το βγάλει... και μετά, ας γράψει στο κουτάκι της αναζήτησης ΚΑΜΠΑΛΑ, ΣΥΝΑΡΧΙΑκαι με τα συγκεκριμένα tags ας διαβάσει τις αναρτήσεις, μια και κάνει πως δεν τις γνωρίζει...


Υ.Γ. Για την χθεσινή μέρα, μόνο μια ευχή... ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Λύκαστρε, ελάχιστοι γνωρίζουν την ιστορία μας και κυρίως των ελληνιστικών χρόνων... ακόμα κι εμείς οι παλαιότεροι δεν την διδαχθήκαμε στα σχολεία, εκτός από μικρές περιλήψεις...
Ελάχιστοι γνωρίζουν ή θέλουν να γνωρίσουν πως οι πόλεμοι που διεξάγονται στον πλανήτη γη είναι πνευματικοί και πως Η ΕΛΛΑΔΑ έχει απέναντί της όλους τους Κρόνιους...

Κάτοικε του Πεκίνου, πιστεύω στις παλιές ψυχές... αυτές που κρύβουν τα "χριστιανικά" ιερατεία... αλλά για την Κίνα, δεν νομίζω... μάλλον προς Αίγυπτο...

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η kalliopisouf@gmail.com είπε:
Μικρέ, μη με τσιγκλάς... τον ίδιο δρόμο βαδίζουμε και το γνωρίζεις... με μια διαφορά: Εγώ πιστεύω στον Χριστιανισμό (όχι στα ιερατεία) και θεωρώ πως ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ είναι έννοιες ομοούσιες και αδιαχώρητες...
Σέβομαι όμως τις δικές σου γραμμές...

-Φαίνεται ὅτι πολύ σέβεσαι τον Λύκαστρο. Αυτό το «Μικρέ, μη με τσιγκλάς...» φανερώνει όλη σου την αλαζονεία. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα ενώ φιλοξενείσαι σε ένα υπερβολικά δημοκρατικό ιστολόγιο να χρησιμοποιείς τέτοιες υποτιμητικές εκφράσεις εάν αυτός δεν είναι ο υπέρμετρος εγωισμός ασχετοσύνη και αλαζονεία σου;
Εσύ με τον Λύκαστρο βαδίζετε στον ίδιο δρόμο λές. Ας γελάσουν όλα τα πικραμένα χείλη θα σου πω εγώ. Μάλλον έχεις φτιάξει ένα βολικό βερμπαλιστικό Χριστιανισμό στη σκέψη σου από τη στιγμή που τον διαχωρίζεις από τα ιερατεία τα οποία είναι η επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία, ή λανθάνω; Και στο κάτω κάτω της γραφής ποιος είναι ο Ελληνισμός σου; Μήπως το Πατριωτικό τρελαμένο Ιστολόγιό σου; Εδώ καλά καλά δεν γνωρίζεις τι σημαίνει πατριώτης και θα πουλήσεις τέχνη στον Λύκαστρο περί Ελληνισμού; Ας γελάσουμε και πάλι. Αν αντέχεις το ράπισμα προσδιόρισε μας την ἔννοια του Πατριώτου και του πολίτου.
Συνεχίζεις μετά και γράφεις «Λύκαστρε, ελάχιστοι γνωρίζουν την ιστορία μας και κυρίως των ελληνιστικών χρόνων... ακόμα κι εμείς οι παλαιότεροι δεν την διδαχθήκαμε στα σχολεία, εκτός από μικρές περιλήψεις... Ελάχιστοι γνωρίζουν ή θέλουν να γνωρίσουν πως οι πόλεμοι που διεξάγονται στον πλανήτη γη είναι πνευματικοί και πως Η ΕΛΛΑΔΑ έχει απέναντί της όλους τους Κρόνιους...»
-Και σε ερωτώ: Πως γνωρίζεις ότι ελάχιστοι γνωρίζουν την ιστορία μας; Μήπως κρίνεις από το γεγονός από κάποιες ψωνάρες που μπαινοβγαίνουν στο ιστολόγιο σου και το γεμίζουν σάλια;
Ψώνισες και εσύ από τον Μοναστηράκι τη λέξη Κρόνιος, και ενώ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, νόμισες ότι κατέχει «πράμα». Φιλεναδίτσα δεν έχεις τη παραμικρή ιδέα τι είναι ο Κρόνος και οι Κρόνιοι και με ποιους έχεις να κάνεις.

Τώρα για την Καμπάλα με την οποίαν έχεις ψύχωση σου δηλώνω ότι δεν το κατέχεις καθόλου το θέμα.
Αν θέλεις όμως να μας πείσεις, παράτα πρώτα αυτό το ύφος «εγώ τα ξέρω όλα», και μετά κάνε μια ανάλυση ή ιστορική αναδρομή της Καμπάλα. Διότι μέχρι τώρα δεν είδαμε τίποτα και παραμένεις εκτεθειμένη.
Εγώ για να βοηθήσω θα σου πω ότι εδώ στο Πεκίνο οι λιγάκι μορφωμένοι λένε ότι κάποτε ήρθαν “ κάποιοι ανθρωποφάγοι” και ονόμασαν την πόλη τους Καμπάλα. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι το όνομα ήταν Khanbalik.
Όλοι όμως γνωρίζουν ότι κάποτε το Πεκίνο έγινε οικόπεδο και εκείνοι οι «κάποιοι» κατακτητές ετοποθέτησαν το σκήπτρο της εξουσίας τους περίπου στο κέντρο του σημερινού Πεκίνου και απ αυτό διέγραψαν ένα αρχικό κύκλο, ας πούμε σαν μια φανουρόπιτα και κατόπιν έκοψαν την φανουρόπιτα σε εννέα τεμάχια. Πρόσεξε αυτόν τον αριθμό,
Τέλος αγαπητή φιλεναδίτσα γράφεις το εξής γριφώδες:
«Κάτοικε του Πεκίνου, πιστεύω στις παλιές ψυχές... αυτές που κρύβουν τα "χριστιανικά" ιερατεία... αλλά για την Κίνα, δεν νομίζω... μάλλον προς Αίγυπτο...»
-Εδώ οφείλεις και πάλι μια διευκρίνιση.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι το όνομα ήταν Khanbalik."

Επίσης πριν μετατρέψουν το CΑ/ΚΑ σε KHA την αποκαλούσαν και Cam·ba·luc πριν πάνε εκεί οι "ανθρωποφάγοι"....αυτό το Luc μπορείς να το πεις και ΛΥΚ...χα χα χα ο Οίκος του Πατέρα Λυκ. Ποιός νομίζεις τους έχτισε το Μεγάλο Τείχος τους;;

Ε πως σου φαίνεται;;; Μην την αποπαίρνεις την κ.Καλλιόπη δεν το είπε με κακό σκοπό το "Μικρε" , απλά ηλικιακά ...σε γήινα χρόνια όπως και να το δεις είμαι μικρότερος της ηλικιακά. Αλλά μόνο σε γήινα χρόνια είπαμε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε ὅταν κάποτε ἡ συμπαθεστάτη κ. Καλλιόπη τῶν Ἀττικῶν Νέων διεπραγματεύετο ἐπίκαιρα θέματα καί μετά καθαροῦ λόγου, τότε ἐδήλουν θερμός ἀναγνώστης αὐτῆς. Κατά τήν παροῦσαν ἐποχήν ὅμως δυσκολεύομαι δυστυχῶς νά τήν ἀναγνωρίσω, διότι διαπνέεται διαρκῶς ὑπό τινος ψευδοῦς ἰδεώδους καί μιᾶς νοσηρᾶς αἰσθηματικότητος παριστῶντας ὄντα ὡς αὕτη τά ποθεῖ καί οὐχί ὡς ὑπάρχουσι, δημιουργῶντας φρικτούς ἀστικούς μύθους. Εἷς ἐξ αὐτῶν εἶναι καί τό δημοφιλέστατον μυθίδιον τῶν λαϊκῶν στρωμάτων περί Ἑβραιοσιωνισμοῦ καί τῆς Καμπάλα καί τῶν Ὁβριῶν. Μοῦ ἐνθυμίζει τήν Γερμανικήν φιλολογίαν πρό τοῦ Α’ Παγκοσμίου πολέμου ἥτις ἐπαρουσίαζε καί αὕτη μίαν τάσιν πρός ἀποφυγήν πολλῶν δυσαρέστων ἐσωτερικῶν καταστάσεων καταφεύγοντας διαρκῶς εἰς τήν παραφιλολογίαν καί τά μυθιστορήματα ἀπομεμακρυσμένων ἐποχῶν καί τήν δημιουργίαν ἀποδιοπομπαίων τράγων, κακῶν Ὁβριῶν καί Κουμουνιστῶν, κάτι ἀνάλογον τῶν ἀθλίων ἀστικῶν ψευδοϊστορικῶν μύθων τῆς παρούσης ἐποχῆς.
Ὁ πλανήτης ἔχει βουλιάξει κυριολεκτικῶς ἀπό τήν διαβολικήν ὑπερπροσφοράν αὐτῶν τῶν ἀστικῶν μύθων τῶν ὁποίων οἱ συγγραφεῖς οὐσιαστικῶς ἀνασκαλεύουσι καθημερινῶς τόν βόρβορον τῶν ἀστικῶν μύθων ὅλων τῶν ἐποχῶν συμβάλλοντας οὕτως εἰς τήν ἐξάπλωσιν τῆς κοινωνικῆς ἀσθενείας ταύτης. Τοιουτοτρόπως γεννῶνται και οἱ σύγχρονοι ἐκθειασταί τοῦ ἀρχαίου Ἑλληνικοῦ Πανθέου, τοῦ Βυζαντινοῦ Μεγαλείου, τῶν Ναζιστῶν, τῶν Ἀριστερῶν καί τῶν πάσης φύσεως «Μεγάλων». Οὐδείς ὅμως γέγονε «Μέγας» φέροντα ἀληθῆ σταυρόν. Ὁ ἱδρυτής τοῦ ἐπισήμου Χριστιανισμοῦ Μέγας Κωνσταντίνος ἐπί παραδείγματι ἦν Χαλδαῖος καί λάτρις τῆς Τρισσοκαρήνου καταχθονίας δαίμονος Ἑκάτης καί οὐδεμίαν σχέσιν εἶχεν μετά τῶν Χριστιανικῶν δοξασιῶν.
Δολοφονικοί λάτριδες τῆς Ἑκάτης καί ἐπιόντες (εἰσβολεῖς) ἦσαν και οἱ ἀλλογενεῖς Καδμεῖοι Σπαρτιᾶται τούς ὁποίους πολλοί ἀφελεῖς θεωροῦσι Μεγάλους Προγόνους αὐτῶν ἀγνοῶντας τούς γηγενεῖς Ἕλληνας Εἵλωτας. Ποῖος ἀνεφέρθη ποτέ εἰς τούς πρότερους ἄρχοντας τῆς χώρας καί τό μαρτύριον ἐκείνων τῶν Ἑλλήνων. Ἅπαντες οἱ νῦν πολιτικοποιημένοι φαῦλοι καί κακοποιοί «Σπαρτιάτες» εἶναι καί οὗτοι γέννημα κάποιου φαύλου ἀστικοῦ μύθου. Οἱ μύθοι καί τά μυθίδια δυστυχῶς εὐδοκιμοῦσι χάρις εἰς τήν πνευματικήν καχεξίαν τῶν ἀνθρώπων τῆς ἐποχῆς μας.
Λάτριδες τῆς Τρισσοκαρήνου Ἑκάτης ἦσαν ἅπαντες οἱ Ρωμαῖοι καί οἱ Βυζαντινοί αὐτοκράτορες. Λάτριδες τῆς δαιμονικῆς Ἑκάτης ἦσαν καί εἶναι ἅπαντες οἱ σφετερισταί τῆς Ἰσλαμικής Ἐκκλησίας πλήν τοῦ ἀγαθοῦ και φιλέλληνος Μοχάμεντ ἤ Μουστάφα τόν ὁποῖον ἐδολοφόνησαν οἱ λάτριδες καί ἱερεῖς τῆς Ἑκάτης πρωτοσταντοῦντος τοῦ Μογγολοτατάρου Ὅμαρ Ἵμπν ἑλ Χατάμπ ὅστις ἐπανέφερε τόν σκῆπτρον τῆς ἡμισελήνου καί τήν Τυφωνικήν Sharia.


Κάτοικος Πεκίνου

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Κάτοικε του Πεκίνου, αφού σε διαβεβαιώσω πως δεν έχω αλλάξει στο ελάχιστο τη θεματολογία του ιστολογίου μου, να σε πληροφορήσω πως διαπνέομαι από κανένα ψευδές ιδεώδες και ουδεμία νοσηρά αισθηματικότητα και φυσικά δεν πρόκειται να αναλύσω τις απόψεις μου περί του Χριστιανισμού. Θα είχε ενδιαφέρον να γίνεις πιο σαφής... περί των αστικών μύθων, καθώς τα έκανες όλα ένα ... τουρλουμπούκι, κάνοντας επίδειξη "γνώσεων".
Έχεις τις απόψεις σου, σεβαστές, έχω τις δικές μου, συνεχίζοντας να τηρώ το "γηράσκω αεί διδασκόμενη"...

Ανώνυμος είπε...

@ Ο/Η kalliopisouf@gmail.com εἶπε: συνεχίζοντας να τηρώ το "γηράσκω αεί διδασκόμενη"...

-Λοιπόν κ. Καλλιόπη μιᾶς καί εἶσαι ἀπ' ὅ,τι βλέπω λίαν φιλομαθής πές μας τί βλέπεις ἐδῶ; Μέτρησε καί το κεφάλι τοῦ Κακούργου δουλεμπόρου μαζί μέ τά ὀκτώ δάκτυλα καί μετά κόψε τήν Καμπαλινή φανουρόπιτα σου πάλι εἰς ἐννέα τεμάχια καί μοίρασέ τα εἰς τό πολυπληθές ἀναγνωστικόν κοινόν σου.

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/esoteriki-asfaleia/7201819_imamis-stin-kriti-kalei-se-iero-polemo-mahites-entos#&gid=30&pid=1

Κάτοικος Ἀλεουτίας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Tι μου θύμισες με αυτό το "κάτοικος Αλεουτίας"....όταν είχαμε πάει για σέρφ στα άγρια και παγωμένα κύματα εκεί ...στο 0:22 θα δεις και τις δυο πυραμίδες, που είχαμε χτίσει εκεί πριν καμιά εκατοστή χιλιάδες χρόνια. Για αυτό στο βίντεο λένε ότι κυνηγάνε τον θρύλο ενός μοναχικού σέρφερ ....χα χα χα

https://www.youtube.com/watch?v=Hqhoh9h8r3Y

Ανώνυμος είπε...

-Πιστεύεις φίλε Λύκαστρε ὅτι κατάλαβε κανείς τί κρύπτεται ὄπισθεν τοῦ συμβόλου τῆς Καμπαλικῆς φανουρόπιτας μετά τῶν 9 πυρσῶν;

-"Για αυτό στο βίντεο λένε ότι κυνηγάνε τον θρύλο ενός μοναχικού σέρφερ ....χα χα χα"

-που εἶχε πέσει ἀπό μιά βάρκα ...χαχαχα ἐκεῖ ἔφτασε τελικῶς;

Κάτοικος Ἀλεουτίας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" -Πιστεύεις φίλε Λύκαστρε ὅτι κατάλαβε κανείς τί κρύπτεται ὄπισθεν τοῦ συμβόλου τῆς Καμπαλικῆς φανουρόπιτας μετά τῶν 9 πυρσῶν;"

Όχι ουδείς καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από το σύμβολο που κάνει ο Ταταρομογγόλος. Και ακόμα περισσότερο κανείς δεν θα το συσχετίσει με την εννεακέφαλη Λερναία Ύδρα.

"-που εἶχε πέσει ἀπό μιά βάρκα ...χαχαχα ἐκεῖ ἔφτασε τελικῶς;"

Εκεί και έχτισε και τις δύο πυραμίδες...βέβαια τότε εκεί δεν είχε κρύο και παγωνιά. Το κλίμα ήταν παραδείσιο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Βέβαια η πρώτη πρώτη πυραμίδα που έχτισε όταν πρωτοήρθε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη...ήταν κάπου παραδίπλα από την Αμφίπολη....εκεί δίπλα στην γαλαζοπράσινη θάλασσα , και πίσω η καταπράσινη πεδιάδα γεμάτη ήρεμα βοτάνια και χορτάρια, εκεί που οι πυκνές φτελιές προσφέρουν πάντα σκιά. Εκεί κοντά στην ρίζα ενός βράχου, αναβλύζει πάντα νερό καθάριο που κελαρίζει σαν να τραγουδά.

Ανώνυμος είπε...

-"Όχι ουδείς καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από το σύμβολο που κάνει ο Ταταρομογγόλος. Και ακόμα περισσότερο κανείς δεν θα το συσχετίσει με την εννεακέφαλη Λερναία Ύδρα."

-Ὅταν λέγης Λύκαστρε οὐδείς" νά ὑποθέσω ὅτι ἐννοεῖς τούς Τιτάνας Μπλογκαρχηγούς;
Ἔλα ὅμως που σοῦ διαφεύγει ὅτι μία Μπλογκαρχηγός καί τά φουσάτα της διαλαλοῦν τά σκασμένα ὅτι τά "ξέρουν ὅλα" ἀλλά δέν μᾶς "λένε".

Κάτοικος Ἐννέα Ὁδῶν


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" -Ὅταν λέγης Λύκαστρε οὐδείς" νά ὑποθέσω ὅτι ἐννοεῖς τούς Τιτάνας Μπλογκαρχηγούς;"

Και αυτούς εννοώ αλλά και όλους τους άλλους εκεί έξω. Πες μου υπάρχει κάποιο άλλο ιστολόγιο...που όχι απλά λέει πράγματα με βιβλιογραφία, αλλά και ΠΡΟΛΕΓΕΙ πράγματα, τα οποία γίνονται μετά από ένα χρονικό διάστημα;; Πες μου ένα ιστολόγιο που που πρόβλεψε κάτι και να έγινε.

Μόνο ο Ζ.Ε μπορεί και το κάνει αυτό. Δεν ασχολούμαι κάτοικε των Εννέα Οδών με άλλα ιστολόγια πλέον. Ούτε με το τι κάνουν και γράφουν....όταν τους έγραψα εδώ...ότι προορίζουν τους κατσίβελους Γαζαίους για να τους μεταφέρουν στην χώρα που είναι ξέφραγκο αμπέλι...σήμερα επαληθεύτηκα διότι έφεραν τους πρώτους 150 κατσίβελους από την Γάζα....και μάλιστα πουθενά δεν ακούστηκε κιχ από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

" πρώτους 150 κατσίβελους από την Γάζα....και μάλιστα πουθενά δεν ακούστηκε κιχ από τα μεγάλα ΜΜΕ"


-Οἱ περισσότεροι, φίλε Λύκαστρε δέν εἶναι κάν Παλαιστίνιοι. Ἑκατοντάδες χιλιάδες Τσετσένοι, Ἀζέροι, Ἀφγανοί, Πακιστανοί καί διάφοροι ἄλλοι, ἅπαντες Ἀσιάται (μάχιμοι) Μουσουλμάνοι ἐβαπτίσθησαν "Παλαιστίνιοι" ὑπό τῶν Τούρκων καί Λιβύων δουλεμπόρων διά νά πωληθοῦν εἰς τά κάτεργα τῆς Πόρνης Νέας Βαβυλῶνος μέ σκοπό ἀργά ἤ γρήγορα τόν πλήρη ἔλεγχο (ὑπό τῶν μαχίμων) τῶν Εὐρωπαϊκῶν χωρῶν. Ἡ Γάζα εἶναι ἐκτροφεῖο δούλων καί μαχίμων ἀπό ἀρχαιοτάτων χρόνων ὅπως ἦταν κάποτε καί ἡ Κλάρος. Ὅλοι εἶναι δουλέμποροι καί μαστροποί μέ πρῶτα καί καλύτερα τά δῆθεν Κουμουνιστικά βοθρολύματα τά ὁποῖα κόπτωνται μαζί μέ κάτις Σαρακηνόπιστες ψυχοπονιάρες ἡλίθιες καί Τουρκόψυχους διά τά ἀδέσππτα σκυλιά τους.
Τώρα ποῖος ἔχει τό γενικό πρόσταγμα τῆς "ἐπιχειρήσεως" νομίζω ὅτι τό γνωρίζεις ἐπαρκῶς.

Κάτοικος Ἐννέα Ὁδῶν

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οπότε κάτοικε Εννέα Οδών εσύ τουλάχιστον καταλαβαίνεις γιατί τους έγραφα εδώ και καιρό..." Σαν κράτος δεν υπάρχουμε, σαν χώρα δεν ξέρω για πόσο ακόμα. "

Και..

" Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη...ο Λαβύρινθος έκλεισε, ήρθε η ώρα που οι κηφήνες θα παλέψουν στον λάκκο με τα φίδια των επιλογών τους.!! "

Η πόρνη Νέα Βαβυλώνα τους όμως θα πέσει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Στο πλατωνικό σπήλαιο, η έστω στο ψυχιατρείο, φίλε κάτοικε Εννέα Οδών δεν με απασχολούν ούτε οι σκιές, ούτε οι φυλακισμένοι… δεν ήρθα εδώ, για αυτόν τον λόγο… εξ’ άλλου δεν είμαι θεωρητικός της φιλοσοφίας. Οπωσδήποτε δεν πρόκειται να μετέχω στην Σισύφιο πορεία των πραγμάτων, αυτή η πορεία είναι για τους αμαθείς…

Συνήθως όταν ο άλλος θέλει να χειραγωγηθεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αποτρέψεις αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις πρό ὀλίγου ὁ Νετανιάχου ἐκήρυξε "ΙΕΡΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ" κατά τῶν δυνάμεων τοῦ σκότους, δηλαδή κατά τῶν ἀπλύτων Γαζαίων. Αὐτό σημαίνει ὅτι εἰσέρχονται αὐτομάτως εἰς τόν πόλεμον καί οἱ φρενοβλαβεῖς Εὐαγγελικοί τῆς Ἀμερικῆς διά νά αντιμετωπισθῆ τό ΤΖΙΧΑΝΤ τῶν ἄλλων φρενοβλαβῶν τῆς Μέκκας.
Συνέλληνες κρατηθεῖτε μακριά ἀπ' αὐτόν τόν βόθρον.


Κάτοικος Ἐννέα Ὁδῶν