ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

To Ιράν προειδοποιεί τους πολίτες του να φύγουν από τον Λίβανο εντός 24 ωρών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το Ιράν έχει εκδώσει ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ προειδοποίηση στους πολίτες του λέγοντάς τους ότι πρέπει να «φύγουν από τον Λίβανο εντός 24 ωρών».

Αυτή η ιστορία αναφέρεται επίσης στη Ρωσία από το Γραφείο Αναφορών και Αναλύσεων (SVO) της Ρωσικής Κυβέρνησης, το οποίο τη δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι του Telegram στο αρχικό κυριλλικό με μια αγγλική μετάφραση που φαίνεται παραπάνω.

Οι Τούρκοι πολίτες  έφυγαν από την Γάζα και έφυγαν όλοι οι Ισραηλινοί διπλωμάτες  από την Τουρκία. Θα ζήσουμε συγκλονιστικές στιγμές. Βρισκόμαστε και στο μεσοδιάστημα δύο εκλείψεων, και τίποτα δεν προμηνύεται καλό.  

1 σχόλιο:

Dojo Westend είπε...

Όπως μετά τον Covid όλα άλλαξαν το ίδιο θα γίνει τώρα. Η Τουρκία κούνησε το μαντίλι και δεν ξέρω κατά ποσό η προσφορά του μισού Αιγαίου θα συνεχίσει να υφίσταται. Θα κλονιστεί η τάση φέρτε κόσμο από παντού τους αγαπάμε όλους. Η Ελλάς ίσως βρεθεί στο στόχαστρο τρομοκρατικών ενεργειών και εδώ πρέπει να συμπεριλάβουμε και επιχειρήσεις προβοκατόρικες λόγω του ισχυρού πολιτισμικού συμβολισμού της χώρας. Όλα τα παραπάνω μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγή εξωτερικής πολιτικής εκ μέρους μας με την συναίνεση των ΗΠΑ. Το χρονικό διάστημα μεταξύ 17η Νοεμβρίου και 7η Δεκεμβρίου θα είναι κρίσιμο για τα μέρη μας.