ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:
Στο εθνικό νόμισμα θα μας επιστρέψουν οι εθνικιστές Γερμανοί, αλλά αφού μαζί από κοινού, με τους διεθνιστές Γερμανούς, πάρουν ότι μπορούν από εμάς. Οι Τούρκοι ήταν από ανέκαθεν προκλητικοί μιας και γνωρίζουν καλύτερα τον βασικό εχθρό τους, δηλαδή εμάς… η οικονομική καταστροφή έχει επέλθει, απλά εμείς λόγο πνευματικής καταστροφής δεν μπορούμε να το καταλάβουμε… κάπου δυσκολευόμαστε. Όπως και να έχει όποιος λαός είναι αμαθείς ως προς την ιστορία του, τότε είναι αναγκασμένος να την ξανά ζήσει σε σπάνιες ιστορικές περιπτώσεις όπως η δικιά μας, σε επάλληλα διαδοχικά ιστορικά επίπεδα. Ο βαθμός πληροφορίας και αντί πληροφορίας, είναι πολύ μεγάλος για ένα μέσω άνθρωπο που δεν έχει γνώση και απλά ήθελε μόνο να ζήσει τον προσωπικό μύθο του στην χώρα των Ελλήνων.

 Συνήθως η γνώση βρίσκεται στα βιβλία, και όχι στο διαδίκτυο, το διαδίκτυο ίσως να συμπληρώνει την όποια γνώση. Με την επανάσταση του 1821, τα 2.000.000 εκ. των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, τελικά δεν απελευθερώθηκαν από τους λίγους Έλληνες, στην τελική αλλάξαμε νταβά, και αυτή η στάλα ελευθερίας που δόθηκε εξατμίστηκε από τους νέους δυτικούς προστάτες μας. Με την επανάσταση του 1821, ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκε ο πατριωτισμός των λίγων, εκ μέρους των άλλοτε Ενωτικών, ώστε να καθυποτάξουν σε νέου τύπου σκλαβιά τους άλλοτε Ρωμιούς, ενώ ταυτόχρονα οι Ενωτικοί, έπαιρναν την εκδίκηση τους από τους άλλοτε Ανθενωτικούς. Αυτό το κρασί είναι ποιο παλιό από το 1821.

Αυτή  την ιστορική αλήθεια είναι άγνωστο αν την γνώριζαν οι επαναστάτες του 1821… διότι αν την γνώριζαν είναι άγνωστο αν θα επαναστατούσαν, διότι το να ξεφύγεις από την Σκύλα και πέσεις στην Χάρυβδη, δεν οφείλεται σε επανάσταση, αλλά σε μη γνώση του που ήσουν και το που θέλεις να πας! Όποιος διαβάσει απομνημονεύματα παίρνει μια ιδέα του τη έγινε και τότε. Για αυτό και ο Κοραής έλεγε πρώτα διαφώτιση, ώστε να μάθουμε γιατί πρέπει να επαναστατήσουμε, και μετά να επαναστατήσουμε, έτσι νόμιζε ότι η επανάσταση θα γίνονταν περί το 1850…

Η  πραγματικότητα ουσιαστικά εδώ και σχεδόν 200 χρόνια είναι ότι δεν γνωρίζουμε γιατί επαναστατήσαμε το 1821 και για αυτό είμαστε απαθείς ως πρόσωπα σε ότι γίνεται αυτή την στιγμή για άλλη μια ιστορική φορά στην πατρίδα μας. Οι άλλοτε ραγιάδες παρέμειναν ουσιαστικά ραγιάδες, με την διακριτή διαφορά ότι επί των ημερών μας έχουν iphone, πλένουν ποιο τακτικά την πολύ όμορφη κωλοτρυπίδα τους, έχουμε πολλά βρακιά… σημαντικό αυτό… ε! Μας είπαν ότι έχουμε και για πολίτευμα «δημοκρατία» και νομίζουμε μέσα στην στυγερή ατομικότητα μας, ότι είμαστε ελεύθεροι!

1 σχόλιο:

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ είπε...

.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..............
.
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ
Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.
ΠΡΟΣ
Τόν Ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος κ.κ. Προκόπην Παυλόπουλον.
Ἀξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Εὐλαβῶς Σεβομένη τόν Ὓψιστον θεσμόν τοῦ Πολιτεύματός μας, εὑρίσκομαι εἰς τήν θλιβεράν ἀνάγκην νά Σᾶς θυμίσω τά κάτωθι:

1. Κατά τό Ἂρθρον 33§2 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματός μας ἐδώκατε τόν κάτωθι ὃρκον:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιτότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και της ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».
2. Ὡς διακεκριμένος ἐπιστήμων γνωρίζετε καλύτερον ὃλων ὃτι ὁ Αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει πληγῆ κατάφωρα εἰς ἃπαντας τούς τομεῖς νομιμοφανῶς ὑπό τήν ἀπειλήν τῆς δῆθεν ἀνάγκης τῶν μνημονίων μέ τά «γνωστά» παρεπόμενά των, κυριολεκτικῶς κατεχόμενος ἀπό τήν «ΤΡΟΪΚΑ ἢ ΘΕΣΜΟΥΣ» ἀφαιμασσόμενος ἀπό κακόβουλα καί ἐξωφλημμένα δάνεια, διωκόμενος εἰς ἐξορίαν πέραν τῆς Πατρίδος, ἐμπαιζόμενος ἀπό «τούς περιφήμους ἑταίρους» τόσον εἰς τήν Εὐρωπαϊκήν Ἓνωσιν ὃσον καί εἰς τούς Διεθνεῖς Ὀργανισμούς, ἐκτοπιζόμενος μεθοδικῶς ἀπό «δῆθεν» πρόσφυγες.
Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
• Ὁ αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει γενοκτονηθῆ!
• Ἡ Ἱερά Ἑλλάς «ἁρπάζεται» συστηματικά καί ἀπειλεῖται ἡ ἐδαφική ἀκεραιότης της.
• Ἡ Ἱερά Ἑλλάς ἐμπαίζεται εἰς τό Πρόσωπόν Σας ἀπό τήν Μέρκελ, τόν Γιούνκερ, τόν Ζάεφ, τόν Ἐρντογάν, τόν Ράμα ἀλλά καί ἀπό τούς ἐκπροσώπους τῆς Ἑλληνικῆς Βουλῆς καί τῆς Κυβερνήσεως οἱ ὁποῖοι ἀρνοῦνται νά δώσουν τόν Συνταγματικόν Ὃρκον τους εἰς τήν Ἁγίαν Τριάδα καί νά πείθωνται εἰς τάς Συνταγματικάς ἐπιταγάς.
Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Ἡ Κυβέρνησις καί ἡ Διοίκησις παραβαίνουν ἀνηλεῶς τάς διατάξεις τῶν ἂρθρων τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος.
Πάντα τ’ ἀνωτε΄ρω δέν χρειάζεται ν’ ἀναλυθοῦν διότι τά γνωρίζετε παντός ἑτέρου καλύτερον.
Ὃμως καί ὁ Ἑλληνικός Λαός γνωρίζει.
Καί ἑγώ ὡς Ἑλληνίδα πολῖτις γνωρίζω τά δικαιώματα καί τάς ὑποχρεώσεις μου, ὃπως ἀπορρέουν ἀπό τόν Ἀνώτατον Καταστατικόν Χάρτην τῆς Πολιτείας μας.
Ὃθεν Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ο μ έ ν η, δι’ ὃσα ἐπιτρέπετε νά διαπράττωνται εἰς βάρος μου καί εἰς βάρος τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἒθνους μου.
Σᾶς ὑ π ε ν θ υ μ ί ζ ω τάς ἐκ τοῦ Συντάγματος ὑποχρεώσεις Σας ἒναντι τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἒθνους καί
Σᾶς κ α λ ῶ – ἒχουσα ἐκ τοῦ Συντάγματος τό Δικαίωμα ἃμα δέ καί τήν ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ – εἰς τήν ἐφαρμογήν τῶν Διατάξεων τοῦ Συντάγματος τῆς Ἑλλάδος.
Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου ἁρμόδιος Δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός τόν κ. Προκόπην Παυλόπουλον, Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας πρός γνῶσιν του καί διά τάς νομίμους συνεπείας, καλούμενον ὡς ἀνωτέρω, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.
Ἀθῆναι 5/3/2018
Ἡ ἐξωδίκως διαμαρτυρομένη καί
προσκαλοῦσα Δικηγόρος.
Εστάλη από lampros stathopoylos lamstat@hotmail.com
Την δημοσίευση έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΥΛΟΥΣ
http://arxaiaithomi.gr
.
http://arxaiaithomi.gr/2018/03/05/%ce%b5%ce%be%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%e1%bc%b0%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%82/#comment-12638

.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………………….
.


.
.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ! ! !
.
.
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
.
.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
.
.
.