ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:'

Από εδώ και μετά ...όλοι οι μήνες είναι σημαντικοί και αργά η γρήγορα τα γεγονότα τα οποία διακρίνουμε θα σκάσουν. Το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, έχει το αντάλλαγμα του, το δικό του «πολύτιμο», δεν έχω σκοπό να τρέξω για να σώσει κανένας το δικό του δήθεν «πολύτιμο»… ας το χάσει! Ο γράφων είναι κατά φύση Θεοκεντρικός και ανθρωποκεντρικός ως προς την αντίληψη των πραγμάτων. Το θέμα με τους λαθραίους θα έπρεπε να είχε «σκάσει» εδώ και μερικούς μήνες, και όμως σέρνεται… κάτι το κρατάει...θα "σκάσει" όμως.

 Το 2018 είναι μια πολύ καλή χρονιά, ώστε να μπουν οι βάσεις για να μας διώξουν από το € (έστω και αν ψηφιστούν τα νέα οικονομικά μέτρα, αμέσως θα έρθουν και άλλα) και να ξηλώνεται έτσι το γερμανικό πουλόβερ… οι Αγγλοσάξονες θα διαλύσουν κάθε οικονομικό οχυρό που έφτιαξαν οι ιουδαιοχάζαροι τα τελευταία 30 χρόνια, χρησιμοποιώντας τις Η.Π.Α. ως πατσαβούρα μόνο και μόνο εναντίων των αιώνιων εχθρών τους, των Ρώσων. Μέσα σε αυτό το ξήλωμα είναι η Μέρκελ και η διεθνιστική οικονομική ηγεμονία της Γερμανίας που χρησιμοποιεί την Ε.Ε.

 Η παγκόσμια οικονομική πολιτική των ιουδαιοχάζαρων τραπεζιτών είναι που έχει φέρει τα πάνω κάτω στον αγγλοσαξονικό κόσμο, σε τέτοιο βαθμό όπου οι άλλοτε νικητές του Β΄Π.Π. αγγλοσάξονες βρίσκονται σε δεινή ηγεμονική θέση, είτε από τους άλλοτε νικημένους Γερμανούς στο ευρωπαϊκό θέατρο, είτε από τους άλλοτε ανύπαρκτους τεχνολογικά Κινέζους στο θέατρο του Ειρηνικού, όπου με αυτούς τους 2 προσπαθούν να φτιάξουν την Ν.Τ.Π. κάνοντας στην άκρη τους Αγγλοσάξονες, τους Σλάβους, και τους Ισραηλινούς (όχι τους Ισραηλίτες), και γενικά τα έθνη κράτη. Το Ισραήλ εκ του ασφαλούς θα προσπαθήσει κάτω από σωστές αστρονομικές συζυγίες (δεν αναφέρω χρονολογία) να παρασύρει τις Η.Π.Α. σε ένα γενικευμένο πόλεμο με το Ιράν, αλλά δεν θα τα καταφέρει, έτσι μου είπε ο Ωρίωνας… μιας και ο Τραμπ δεν ελέγχει το Αμερικάνικο κράτος… το Daesh δεν έχει σχέσις με το Ιράν, απεναντίας…

Υ.Γ  Δεν έχει σημασία ποιος η πως ξεκινάει κάτι… αλλά ποιος και πως τελειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: