ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:
Έγραφα παλαιότερα σε κάποιο ιστολόγιο...Δεν βρισκόμαστε στο 1963 με την δολοφονία Τζ. Κένεντι, αλλά στο 2018… ο πολιτικός εμφύλιος στις Η.Π.Α. είναι προ των πυλών. Ο Ντ. Τραμπ θα εθνικοποιήσει τις Η.Π.Α. κάτι που δεν θέλουν οι ιουδαιοχάζαροι διεθνιστές τραπεζίτες… τυχών απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, αυτομάτως θα επιφέρει άμεσο εμφύλιο με όπλα τόσο μέσα στις Η.Π.Α. όσο και μέσα στον ιουδαϊκό κόσμο, μεταξύ Σεφαριδιτών και Ασκενάζι (Χάζαρων) που αποτελούν κοντά το 90% των ιουδαίων. Το αποτέλεσμα αυτών των 2 καταστάσεων, θα είναι η γενική σφαγή των ιουδαιοχαζάρων και εκδίωξη τους από τις Η.Π.Α. αλλά και την Ευρώπη… το ποιο πιθανό είναι βρουν, και θα βρουν καταφύγιο στην Κίνα. 

 Όπως και να έχει επίκεινται παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ εθνικισμού και διεθνισμού, που εντέχνως αυτή η σύγκρουση έχει μεταφερθεί μιας και χρησιμοποιεί τις θρησκείες, και στο θρησκευτικό τομέα. Εδώ στην Ελλάδα τόσο οι οπαδοί του δωδεκάθεου, όσο και οι οπαδοί της ορθοδοξίας θα αναγκαστούν να συνεργαστούν προ του γενικότερου κινδύνου να ματώσει η τρυπίδα του πρωκτού τους, από τα Αλλάχ ου άκμπαρ… οι του δωδεκάθεου θα θυμηθούν την μάχη των Θερμοπυλών και τα στίφη των βαρβάρων του Ξέρξη Α΄, η δε ορθόδοξοι θα θυμηθούν την Κωνσταντινούπολη και τα στίφη των βαρβάρων του Μαχμούτ του Πορθητή… κάπου εκεί είτε θέλουν είτε δεν θέλουν κάποιοι, μέσα από αίμα θα ζυμωθεί ένα νέο έπος, όπου όποιοι ελάχιστοι ζήσουν μετά από αυτό, θα έχουν το δικαίωμα να καλούνται ως ΟΜΟΙΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ!… οι υπόλοιποι Ελλαδίτες.

 Μετά από 50 με 100 χρόνια και αφού θα έχει τελειώσει ο νεότερος Τρωικός πόλεμος και έχουν μπει τα θεμέλια για την δόξα της λευκής φυλής και δια της ελληνικής γραμματείας θα έχουν μετουσιωθεί πνευματικά σε Έλληνες… τότε θα είναι όπου οι απόγονοι των σημερινών ιουδαιοχαζάρων μέσω της Κίνας θα βάλουν πόδι στα Ιεροσόλυμα… ναι βρε ο αντίχριστος κ.λ.π. όπου θα είναι η αιτία να επέλθει ο νεότερος (μυθολογικός) πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και Ατλάντων και να κλείσει η Αποκάλυψη του Ιωάννη....Βεβαίως εσείς δεν είστε έτοιμοι ακόμα για αυτά, αλλά δεν πειράζει θα έχετε μια ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: