ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο γαλαξίας όπου ζούμε είναι ένας "κλειστός κύκλος" σώμα, που επαναλαμβάνει (λόγω περιοδικότητας) τον εαυτό του.Τα έχουμε ξαναγράψει:

 ..."Αν ένας μετασχηματισμός εφαρμόζεται κατ’ επανάληψη σ’ ένα μαθηματικό σύστημα, και το σύστημα δεν μπορεί να βγει έξω από μια φραγμένη περιοχή, τότε αυτό θα πρέπει να επιστρέφει άπειρες φορές σε καταστάσεις κοντά στην αρχική του κατάσταση...(Πουανκαρέ Ανρί).

Η ποιότητα όμως κάθε μετασχηματισμού άγεται από εμάς τους ίδιους!!! Εμείς είμαστε συχνότητες που λαμβάνουν και παράγουν συχνότητες και αυτός ΕΙΝΑΙ ο ΛΟΓΟΣ.

Για κάθε μια ύβρι, για κάθε ένα βιασμό, για κάθε ένα κολασμό, για κάθε μια αδικία ,που διαπράττουμε ο "γαλαξίας", το σύμπαν, ο Θεός το γνωρίζει!.. Ως μέρος του ΛΟΓΟΥ.

Εμείς αυτή την στιγμή έχουμε κανιβαλίσει την δόξα των προγόνων, ενώ ταυτόχρονα έχουμε βρικολακιάσει το μέλλον των επόμενων γενεών... ο "γαλαξίας", το σύμπαν, ο Θεός το γνωρίζει!

Να μια καλή ερώτηση...

..."ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΗ ΠΑΤΕΡΑ ΠΥΡΩΜΑ ΣΟΥ ΑΙΤΩ ΤΙ ΕΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑ"...


Όπως όταν στο δικό σου σώμα - κλειστό κύκλωμα, μπει ένα σώμα... μια ύβρις, και τα αντισώματα σου, αυτόματα θα λειτουργήσουν προς το ξένο σώμα - ύβρις... έτσι λειτουργεί και ο "γαλαξίας - σύμπαν - Θεός ως προς τις πράξεις μας!

Αυτά τα ΟΠΛΑ, αυτόματα παρ' είναι.

..."Κάθε φορά που οι άνθρωποι αδιαφορούν για το καθήκον και τις ευθύνες τους, κάθε φορά που η αδικία και η αταξία κυριαρχούν, τότε πράγματι εκδηλώνομαι. Για να προστατέψω τους δίκαιους, να καταστρέψω τους κακούς και να επαναφέρω το αίσθημα του καθήκοντος και της ευθύνης, έτσι εκδηλώνομαι από εποχή σε εποχή"...
Μπαγκαβαντ Γκιτά (Ας γίνει το θέλημά Του).


Τα ίδια πάνω κάτω λέγονται και στο Σουμεριακό έπος "Ενούμα Έλις" (Όταν Κάποτε Εκεί Ψηλά). Τόσο ο Γιλγαμές, όσο και ο Αρτζούνα, είναι ο Ηρακλής... που συνήθως ταυτίζεται με τον Ωρίωνα, το δε ξίφος, με την ΕΛΑΙΑ. Έτσι όταν διαπράττεις την Ύβρι και φέρνεις την Άτη.. τότε επέρχεται η Νέμεσις και η Τίσις... και πίσω από την Τίσις τα Αρχέτυπα, που αποτελούν και αυτά μέρος του ΛΟΓΟΥ. Του ΛΟΓΟΥ που εμείς οι ίδιοι με τις πράξεις μας έχουμε καλέσει.

 Από ότι φαίνεται στο τωρινό χρονικό σημείο... η Ορθόδοξη εκκλησία θα λάβει τους καρπούς αυτών των μυθολογικών διαστάσεων "μετασχηματισμού"... κάτι που ίσως δεν το αξίζουν οι παπάδες... πάντα κατά Κοσμά. Γιατί; Μήπως οι Δελφοί άξιζαν τον Αλέξανδρο;

Ο Θεός ως αλήθεια ΟΝ, τι θρησκεία είναι;

1 σχόλιο:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

"Από ότι φαίνεται στο τωρινό χρονικό σημείο... η Ορθόδοξη εκκλησία θα λάβει τους καρπούς αυτών των μυθολογικών διαστάσεων "μετασχηματισμού"... κάτι που ίσως δεν το αξίζουν οι παπάδες... πάντα κατά Κοσμά. Γιατί; Μήπως οι Δελφοί άξιζαν τον Αλέξανδρο;"

Λαμπρά αγαπητέ Αετέ!