ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

Οι λέξεις ως βασικό μέρος της προπαγάνδας, μπορούν να σχηματίσουν εικόνες που επηρεάζουν άμεσα και πρωταρχικά το συναισθηματικό μέρος στις μάζες. Έτσι υπάρχει πάντα η λέξη κλειδί  "θερμό επεισόδιο" η " ατύχημα" στο Αιγαίο....που κατευθύνει-προγραμματίζει  το συναισθηματικό μέρος της μάζας, ώστε να το επηρεάσει μέσω του συναισθήματος και με έμμεσο τρόπο σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.Όταν αλλάζει η λέξη "κλειδί" τότε ...σαν αποτέλεσμα ,αλλάζει όλη η προτεινόμενη φράση και κατά επέκταση η εικόνα που έντεχνα ήθελε να παρουσιάσει ο εκπαιδευμένος δημαγωγός – δημοσιογράφος-μπλόκερ.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχε μπει ήδη εισαγγελέας και να μαζέψει όλους αυτούς για διασπορά ψευδών ειδήσεων κάτι που συμβαίνει κατά επανάληψη και τακτά χρονικά διαστήματα! Βεβαίως το ίδιο συμβαίνει και τώρα… υπάρχει ένα κρεσέντο δημόσιου και ελεύθερου αυνανισμού… όπου ο καθένας έχει το δικαίωμα να μετέχει πιστεύοντας το τραγούδι των νεότερων σειρήνων.Η ουσία πέραν του δημόσιου αυνανισμού και της παραπληροφόρησης είναι η εξής: ΤΙ αερομεταφερόμενα μέσα και έμψυχο υλικό σε ειδικές δυνάμεις διαθέτει αυτή την στιγμή η Τουρκία στα παράλια  στον Έβρο και γενικά στα σύνορα με την Ελλάδα;;;. Τα υπόλοιπα είναι για τους μαλάκες… και από μαλάκες έχει στοκ η χώρα των Ελλήνων. 
 
Η κύρια αρματική δύναμη της 1ης Στρατιάς, που θα σηκώσει το βάρος μιας επιχείρησης στον Έβρο, βρίσκεται στο Αφρίν, ενώ και η κύρια δύναμη που θα επιχειρήσει εναντίον νησιού ή νησιών στο Αιγαίο, βρίσκεται κι αυτή στο Αφρίν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: