ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

Προφανώς η συμμαχία Ρωσίας – Τουρκίας θα συνεχιστεί για αόριστο χρόνο… τα συμφέροντα τους πλέον είναι κοινά στο Ανατολικό ζήτημα…
Οι Η.Π.Α. δεν θα ανεχθούν για πολύ ακόμα την Τουρκία και για αυτό θα προσπαθήσουν να την διαλύσουν… οι Ρώσοι έχουν βάλλει τις Η.Π.Α. να διαλύσουν την Τουρκία. Αυτό το γνωρίζουν οι Η.Π.Α. για αυτό και ως αντάλλαγμα διαλύουν με πολιτικούς τρόπους και την Ελλάδα!
Δεν θα μείνει τίποτα από τα υπάρχων στα 2 κράτη.
Είτε μας το πουν οι Η.Π.Α. είτε δεν μας το πουν, ότι έχουμε δικαίωμα να αυξήσουμε τα ναυτικά μας μίλια έναντι της Τουρκίας… εμείς δεν θα το πράξουμε, και καλά θα κάνουμε… εκτός αν μας παραχωρήσουν όλο τον 6ο στόλο!
Όταν ο αδικημένος δεν μπορεί με την ισχύ του να επιβάλει το δίκιο του… τότε πέφτει στην ηθική του συμφέροντος του ισχυρού.. είτε λέγεται Η.Π.Α. είτε λέγεται Ρωσία.
Θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου… η Τουρκία έχει θέσει κάποια ζητήματα στις Η.Π.Α. τα οποία δεν θα γίνουν δεκτά. Παράγοντες των Η.Π.Α. είναι που έδωσαν την πληροφορία στους Ρώσους για το επικείμενο πραξικόπημα στην Τουρκία… με αποτέλεσμα να παίξουν μπάλα οι Ρώσοι.
Η πολιτική των Η.Π.Α τα τελευταία 4 χρόνια ήταν αλλοπρόσαλλη έχει ενοχλήσει πολλούς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό των Η.Π.Α. δεν είναι δυνατόν από την μια οι Η.Π.Α να ζητάει (χωρίς την δική της οικονομική βοήθεια), από την Γερμανία ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους, και από την άλλη να μας βάζει εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές στο εσωτερικό της πατρίδας μας, υπό το πρόσχημα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, που οι ίδιες δημιούργησαν μέσω του πολέμου που ξεκίνησαν σε όλη την Β. Αφρική και Μέση Ανατολή!…

Δεν υπάρχουν σχόλια: