ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ C.I.A

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:
Μπορείτε να ρωτήσετε δημόσια πρόσωπα, όπως τον Δ. Λιακόπουλο (και όχι μόνο), που εργάζονταν στο Ν.Α.Τ.Ο. πριν από 25 περίπου χρόνια…. να σας πει την γνώμη του. Όπως και να έχει μετά την διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και το πέρας του Β΄Π.Π. το Οικουμενικό Πατριαρχείο πέρασε στην επιρροή της C.I.A. κάτι που όμοιο του, δεν είχε γίνει στο παρελθών, για παράδειγμα από την Mi6, και αυτό λόγο του πολύ σοβαρού αυτοκρατορικού ρόλου των Οθωμανών… από την στιγμή όπου εμφανίστηκε το έτερο δυτικό εξάμβλωμα στο Αιγαίο, δηλαδή το νεότερο τουρκικό κράτος, το Οικουμενικό Πατριαρχείο εδώ και 67 χρόνια πέρασε στην επιρροή της C.I.A., σε συνάφεια τότε με τον υπαρκτό σοσιαλισμό στην άλλοτε Ε.Σ.Σ.Δ. και όσο αφορά το Άγιο Όρος με τους μοναχούς που σωστά δεν έβλεπαν με καλό μάτι τον άθεο κομουνισμό προσέγγισαν τον αγγλοσαξονικό παράγοντα.

 Εδώ και 67 χρόνια ότι βγαίνει από αυτούς τους 2 ορθόδοξους πόλους έχει την επιρροή και συγκατάθεση της C.I.A. ότι ξεφεύγει από αυτή την επιτήρηση, τότε είτε διαβάλλεται, είτε διαβρώνεται κατά την πορεία από εμβόλιμους «πιστούς» ελληνικής καταγωγής, ειδικά προερχόμενους από τις Η.Π.Α. που λόγο της συγκρούσεως Αγγλοσαξόνων και ιουδαιοχαζάρων παρουσιάζουν σημάδια βαθιάς εσωτερικής συγκρούσεως, σε όλα τα επίπεδα. Αν κάποιος μελετήσει ιστορία αντιλαμβάνεται ότι η άνοδος του υπαρκτού σοσιαλισμού έγινε μέσω των ιουδαιοχάζαρων τραπεζιτών, με δικούς τους ανθρώπους, όπως ο Λένιν, Τρότσκι κ.λ.π. ένα από τα ρητά της προπαγάνδας των τότε Χάζαρων σοσιαλιστών ήταν και το «η θρησκεία είναι το όποιο των λαών».

 Στις μέρες μας, η Ορθόδοξη Εκκλησία Ελλάδος δέχεται σε τρία μέτωπα επίθεση, το α) μέτωπο είναι αυτό στην κορυφή της ηγεσίας της εκκλησίας, που έχουν τοποθετηθεί και με την συγκατάθεση και επιρροή του Οικουμενικού Πατριαρχείου ανάξιοι οικουμενιστές Αρχιερείς, το β) μέτωπο είναι από τους πολιτικούς και την πολιτεία, που χρησιμοποιούν την ισχύ του κράτους και το γ) μέτωπο είναι αυτό που αποσκοπεί στις λαϊκές μάζες των εύπιστων πιστών, μέσω καθοδηγούμενων δήθεν «προφητειών», που όχι μόνο αντιφάσκουν μεταξύ τους, αλλά και δεν εκπληρώνονται! Με αποτέλεσμα οι πιστοί, να κουράζονται και τελικά να χάνουν έστω και την όποια αγαθή πίστη τους σε κάποιες αληθινές προφητείες!Ακόμα και στο πολιτικό πεδίο, η πρόσφατη κατάσταση με τον Αρτέμη, E.N.D. κ.λ.π. ήταν στημένη made in U.S.A. και με εδώ συνδέσμους… αποσκοπούσε στις μάζες ώστε να χάσουν την εμπιστοσύνη και την ελπίδα τους, σε νέα πολιτικά σχήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: