ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

Yuri Alexandrovich Bezmenov.
https://en.wikipedia.org/wiki/Yuri_Bezmenov
Ήταν ένας πρώην πράκτορας της KGB, όπου αποστάτησε στις Η.Π.Α. τον Φεβρουάριο του 1970, ντυμένος σαν χίπης… μέσω Αθηνών!
Το 1983 κατάγραψε κάποια βίντεο με τακτικές υπονόμευσης ενός κράτους, το σενάριο ήθελε αυτές τις τακτικές να τις χρησιμοποιούν οι Σοβιετικοί εναντίων των Η.Π.Α. στην πραγματικότητα όμως τις χρησιμοποιούσαν οι Η.Π.Α. εναντίων των συμμάχων τους!
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Ελλάδα… Η Ελλάδα έστω και αν ανήκει στο δυτικό μπλοκ, έχει δεχθεί υπονόμευση τόσο από τις Η.Π.Α. όσο και από την Γερμανία, δηλαδή από δύο «συμμαχικές» φιλικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα την τελική γενοκτονία του πληθυσμού της!
Η γενοκτονία μας, δεν βρίσκεται κάπου στο μέλλον… από κάποιον, η κάποιους υποθετικούς εχθρούς, που έλκουν την καταγωγή τους από ένα μακρινό γαλαξία, η έστω κάποιον κοντινό αστρικό σύστημα!… η γενοκτονία μας είναι εδώ, την ζούμε, την γλεντάμε!
Αυτά που έλεγε ο Yuri πριν από 33 χρόνια… έχουν εφαρμοστή στην νεότερη Ελλάδα, βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο υπονόμευσης… το ίδιο και η Τουρκία… και όχι μόνο η Τουρκία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: