ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΗΦΟΥΝ/ΤΥΦΩΝΑ

Οι Δυτικοί είναι όλοι ξεδοντιασμενες αδελφές. Το χρυσάφι από την εποχή του Ωγυγου το κρατάει το Τυφώνειον ιερατείο. Οι Αμερικάνοι όπως και Άγγλοι και οι Γάλλοι στο παρελθόν προσπάθησαν να βάλουν χέρι στο θησαυροφυλάκιο αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο πόλεμος στο Ιράκ δεν είχε στόχο τα πετρέλαια αλλά κάποια υπόγεια περάσματα στην περιοχή των Αρβηλων Γαυγαμήλων. Το ίδιο κάνουν τώρα και οι Τούρκοι. Έχει κυκλοφορήσει πολύς χρυσός στην αγορά όπλων που δεν προέρχεται από τις γνωστές πηγές και αυτό τους έχει τρελλανει όλους. Παίζονται άλλα παιχνίδια που ο πολύς κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί. Γιατί ο Ομπάμα έσκυψε μπροστά στον Σαουδάραβα βασιλιά;

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στις μέρες μας..... Τα Άρ-βηλα κάποτε ήταν το παγκόσμιο κέντρο της Σεληνολατρείας.
Το όνομα ετυμολογείται από το Αάρ, δηλαδή την Σελήνη στην βαβυλωνιακή γλώσσα και το Βαΐλο δηλαδή τον γνωστό μας Βήλο (θεό Δράκοντα τρικέφαλο).
Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων  από τον κεντρικό ναό των Ααρβήλων βρισκόντουσαν τα "Γαυγ α(λ) μάλλα".
Προφέρονταν διαφορετικά ανάλογα την καταγωγή. "Κάουχ Αλ Μάλλα" οι Άραβες ή "Κάουγκ αλ Μάλλα" οι Καρδούχοι (Κούρδοι)
Οι Πέρσες το βάρυναν ακόμα περισσότερο. Γκάουγκ α(λ) Μάλλα, το λέγανε.Κάουγκ είναι το οχυρό όπως το Κούγκι που έφτασε και στην Ελλάδα (Σαμουήλ κλπ) και μαζί με το μάλλα δηλαδή το θησαυροφυλάκιο κατέληξε στο Γκάουγκμάλλα. Δηλαδή το Φορτ Νοξ της εποχής εκείνης.Ίσως τώρα κάποιοι να καταλάβουν γιατί έτρεχε στις ερημιές ο Αλέξανδρος.
 http://www.anixneuseis.gr/?p=70739
 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%BB
 (ΓΑΥΓΑ)-ΜΗΛΑ = ΚΥΑΝΗ(Ατλάντεια/Κρόνια)
 Το τοπωνύμιο Γαυγα-Μηλα κρύβει Την έννοια του "θησαυροφυλακίου των Ατλαντείων".
Ο Μ. Αλέξανδρος δεν πήγε τυχαία στα Γαυγά-μηλα.
Ούτε βέβαια ο Ηρακλής πήγε να πάρει "γαυγά" "μήλα" και μάλιστα χρυσά.
Ένα εκατομμύριο στρατιώτες είχε παρατάξει ο Δαρείος για να προστατεύσει τα Γαυγά- Μήλα.
Η συνέχεια αυτής της ιστορίας παίζεται στις μέρες μας. Τα Άρβηλα/Γαυγάμηλα ήταν ο τελικός προορισμός των Αμερικάνων στον τελευταίο πόλεμο και συνεχίζεται ακόμα.
Τώρα τα Άρ-βηλα (Αάρ-Μπαΐλο) λέγονται Ερμπίλ ή Ιρμπίλ και εκεί δίνει τα ρέστα του ο Ερντογάν με το δημιούργημά του την ΙΣΣ για τον έλεγχο της περιοχής.Γιατί;
Έτσι και τα καταφέρει..... υποδουλώθηκε η Ευρώπη ολόκληρη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ..τοση δυναμη εχει ο χρυσος; Εκτος από ανταλακτικο μεσο ,τι άλλο χαριζει στον κατεχοντα;

Ανεμος

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά και ανησυχητικά. Είναι το πρώτο ιστολόγιο που αναφέρεται σε τόσο σπάνιες και συγκλονιστικές πληροφορίες. Μήπως υπάρχει καμία βιλιογραφία ή πηγή ή έστω και υπόδειξη και γιά μας;

Αναγνώστης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ Άνεμε...ναι τόση δύναμη έχει ο χρυσός γιατί αυτός που θα τον συγκεντρώσει όλον τον πλούτο και χρυσό του πλανήτη στα χέρια του...μπορεί να προκαλέσει παγκόσμιο οικονομικό κράχ όποτε θέλει.Με συνέπεια να κατακτήσει δικτακτορικά την Παγκόσμια Εξουσία και κυριαρχί επι του πλανήτη και όχι μόνο. Μην ξεχνάς ο βασιλιάς της Φρυγίας Μίδας ζήτησε απο τον Διόνυσο, την ΔΥΝΑΜΗ να μετατρέπει σε χρυσό ότι αγγίζει.

Ο χρυσός (στα λατινικά Aurum) στο σύμπαν θεωρείται παραδοσιακά ότι προήλθε από πυρηνοσύνθεση σε υπερκαινοφανείς αστέρες, που τροφοδοτούν τους δίσκους σκόνης από τους οποίους σχηματίζονται τα διάφορα αστρικά συστήματα...αλλά έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Αναγνώστη...το ιστολόγιο ΖΕΥΣ-ΕΛΕΥΝΩΝ είναι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα....καθότι εδώ μέσα θα βρεί κανείς να διαβάσει γνώσεις και απόσταγμα μελέτης των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ Ελλήνων.Για να είμαι όμως απόλυτα ειλικρινής είχα και έχω τον καλύτερο δάσκαλο.