ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:
Ας γράψουμε την γνώμη μας...Aυτό που λέγεται "Ελληνική Δημοκρατία¨τελείωσε....κάτι άλλο έρχεται.ΔΕΝ θα το λένε Νέο Βυζάντιο...Θα είναι μια συνομοσπονδία πολλών κρατών... που ΘΑ υπάγεται σε μια κεντρική εξουσία.Για παράδειγμα η σημερινή Τουρκία θα διαλυθεί σε άλλα 3-4 κράτη, όλα τους δημοκρατίες.

 Αρχικά θα ενωθεί η χερσόνησος του Αίμου (Βαλκάνια) με την Μέση Ανατολή... το α΄μέρος του Γ΄Π.Π. Αυτό θα γίνει πολύ δύσκολα, και με ποτάμια αίματος... και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου... παράλληλα θα υπάρξουν απίστευτα καιρικά φαινόμενα (που εσείς θα λέτε ότι είναι από το Haarp, ενώ δεν θα είναι)... σημεία στον ουρανό (που εσείς θα λέτε ότι θα είναι blue beam project, ενώ δεν θα είναι)... έχουμε μπει ήδη σε αυτή την διαδικασία.

 Αναγκαστικά θα υπάρξει αυτή η λύση, διότι διαφορετικά ΔΕΝ θα έχουμε μέλλον στην χώρα των Ελλήνων... κάτι το οποίο για τους εχέφρονες διαφαίνεται ήδη... ομοίως δε μαζί με εμάς, δεν θα έχουν μέλλον και οι υπόλοιποι λαοί η έθνη της περιοχής.Αρκετοί από αυτούς που διαβάζουν αυτές τις γραμμές δεν θα προλάβουν να τα δουν αυτά, λόγο θανάτου... χωρίς όμως να σημαίνει ότι, ούτως η άλλως θυσία τους, θα πάει χαμένη. Δυο αρχηγοί θα αναδειχθούν, ο ένας στον ANΘΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ που είναι η Κωνσταντινούπολη... ο άλλος δεν θα είναι στα Ιεροσόλυμα... δεν μου επιτρέπεται να γράψω το που θα είναι.

 Στην αρχαία χώρα της Αιγύπτου.. κάτω από την πυραμίδα της Γκίζας και υπό του πνεύματος αυτών που την έκτισαν... αυτός που φέρει στον δεξιό Μηρό τον αστερισμό του Ωρίωνα, που πατεί ταυτόχρονα σε δύο κόσμους (Αλ Γαουζά) και εναντιώνεται στο Ταύρο (το Θηρίο)... και οι Ρωμαίοι τον ταύτιζαν με τον Δικέφαλο Αετό... αυτός και μόνο αυτός ως επτάδα θα στέκει ορθός ανάμεσα στην εξάδα... και θα υπογράψει πρεσβεία ειρήνης ανάμεσα στους αντιμαχόμενους, για την λήξη του α μέρους του Γ΄Π.Π.

ΥΓ. Και αυτά δεν είναι προφητίες... αλλά ανήκουν στα Αρχέτυπα, εδώ και πολλές - πολλές χιλιάδες χρόνια....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να υποθεσω ότι αυτος μαλλον είναι ο "Λεοντας" που αναφερεις σε προηγουμενη αναρτηση.....
Οσο για την τελευταια παραγραφο ....αν εχεις καποια διαθέσιμα links ..θα βοηθουσαν.

Ανεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Άνεμε δεν υπάρχουν λίνκς γιατί η Γνώση δεν βρίσκεται μέσα στο διαδίκτυο αλλά στα βιβλία...σχετικά με την τελευταία παράγραφο...τα Αρχέτυπα λειτουργούν με μαθηματικούς κώδικες, αυτοί οι κώδικες υπάρχουν μέσα μας....και λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα και σε διαφορετική μορφή σε κάθε επίπεδο. Υπάρχουν έξω από εμάς στον ορατό υλικό κόσμο, αλλά και πέραν αυτού, στον αόρατο κόσμο και αυτό ισχύει για όλα τα αρχέτυπα, που χρησιμοποιούν μαθηματικούς μετρικούς κωδικούς ως βήματα, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό σύμπαν.