ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΣΠΗΛΑΙΟ-ΣΥΣΤΗΜΑ-ΜΑΤΡΙΞ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:
Η κατάσταση μέσα στο πλατωνικό σπήλαιο δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια… είναι θέμα δομής του σπηλαίου και όχι μόνο των ψυχών μιας και αυτά τα 2 είναι μεταξύ τους συνυφασμένα. Το «σπήλαιο», το «σύστημα», το «μάτριξ» κ.λ.π. δεν μπορεί να καταρρεύσει, κάτι τέτοιο δεν συμφέρει ούτε τους «καλούς», ούτε τους «κακούς»… έτσι το ίδιο το σύστημα αυτομετασχηματίζεται και επανεκκινείται… δίνει αναβολές γεγονότων, και ευκαιρίες σε όλους, οι τελική επιλογή είναι δική μας. Στο σύστημα άνηκαν όλοι οι ηγέτες και οι επαναστάτες του πλανήτη, και οι καλοί και οι κακοί… Ο πλανήτης που έχουμε έρθει ίσως είναι μια κόλαση για άλλους πολιτισμούς σε άλλους πλανήτες… μέσα λοιπόν σε μια κόλαση (αποκοπή από τι), δεν μπορεί κανείς να περιμένει καλοσύνη.

 Ο πλανήτης μας δεν είναι πλανήτης της καλοσύνης… είναι πλανήτης κρίσεως, μαθήσεως και παθών. Μετά την αποτυχία των Ελλήνων, να μετουσιώσουν των πλανήτη σε κάτι άλλο πνευματικά ανώτερο, ήρθε ο Ιησούς Χριστός… αγαπάτε αλλήλους…. εγώ ειμί η οδός… για να την «κάνουμε» εκτός γαλαξία, γιατί ο γαλαξίας μετά την αποτυχία των Ελλήνων, έχει κλείσει ως κεφάλαιο προς κάτι το καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πας σε άλλον πλανήτη με την σημερινή δομή σάρκας, εξ’ άλλου δεν ήρθες για αυτό εδώ!… και για αυτό η αιχμαλωσία μας είναι πολυεπίπεδη. Όσοι μπορούν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, μέχρι το σημείο που μπορούν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα, μ' αυτα που γραφεις ειναι σαν να συμφωενεις με αυτα που λεει ο Π. Μαρινης, οτι ο κοσμος που ζουμε ειναι περιοχη μαθητειας, και η ψυχη με τις πολλες επανεσαρκωσεις της θα ζησει σε πολλα ειδη πολιτευματος και καταστασεων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή...το Μάτριξ δεν δεσμεύει όλες τις ψυχές το ίδιο, καθότι και οι ψυχές δεν είναι όλες ίδιες.Οι επανεσαρκώσεις ΔΕΝ αφορούν ένα εξελιγμένο όν. Τα εξελιγμένα όντος όντα… έχουν την θέση και τάση να διαφύγουν από αυτόν τον φαύλο περιοδικό γαλαξιακό κύκλο, που κάποιοι όλο αυτό, το τοποθετούν σε ένα Θεό που κάνει σχέδια, η παίζει πεσσούς. Κανενός η φύση δεν ήρθε από απόλυτο τίποτα, αν γνωρίσει εαυτόν θα το καταλάβει, η φύση του πλανήτη επιβάλλεται στην φύση του κάθε ανθρώπου εξ’ ου και πάσχων, λίγοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν. Συνήθως ο άνθρωπος δεν είναι Ον, ίσως όμως μετουσιωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Αν ξεφυγουμε απο την παγιδα να σκεφτομαστε ασπρο-μαυρο, δηλαδη την παγιδα της διττοτητας και ανοιξουμε την καρδια μας, μονο τοτε ανοιγει η πορτα διαφυγης.

Διονυσος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Διόνυσε, η καρδιά ενός ενάρετου ανθρωπου έχει την ικανότητα να κατακτήσει το Όλον....Η καρδία μας είναι ο ένας και μοναδικός πραγματικός Οφθαλμός μας.

Γιάννης είπε...

Καλησπέρα. Όταν λες οτι οι Έλληνες απέτυχαν να βοηθήσουν τον γαλαξία να ανέβει επίπεδο και έπειτα ήρθε ο Χριστός, τότες αυτό σημαίνει οτι και η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν υπάρχει λόγος να συνεχιζουμε να υπάρχουμε, αραγες νομοτελειακά θα εξαφανιστουμε απο αυτον τον πλανήτη??

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Θέλω να πω φίλε Γιάννη ότι ο πλανήτης μας, ο κόσμος που ζούμε δεν είναι ούτε αγγελικά πλασμένος, ούτε τα ελληνικά ιδεώδη και ανθρωπισμός κυριαρχούν στον πλανήτη.
Παντού πόλεμοι, φτώχεια, αρρώστιες ,αδικία, ψέμα, κλεψιά, απατεωνιά, πουτανιά, καταστροφή του περιβάλλοντος....εξαφάνιση της όποιας ελευθερίας είχε ο άνθρωπος, πνευματική σκλαβιά κ.λ.π

Τα βλέπεις και εσύ ο ίδιος γύρω σου...έχουμε γίνει ένας πλανήτης ....άσυλο ανιάτων.!! Οι Έλληνες είμαστε συμπαντική φυλή....θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε είτε σε αυτόν τον πλανήτη, είτε κάπου άλλου. Αν καταστραφεί και αυτός ο πλανήτης...η μάχη θα συνεχιστεί κάπου άλλου.
Τίποτε δεν τελειώνει...όλα γυρνάνε-γίνονται ξανά και ξανά με μικρές παραλλαγές.

Γιάννης είπε...

Και πάλι σε ευχαριστώ που μου απαντάς τόσο σύντομα. Συγγνώμη αν οι απορίες μου φαντάζουν αφελείς, αλλά εχω περί τιυ ενάμιση χρόνου που έχω,ας το πω αφυπνιστεί γύρω απο την πλούσια αρχαία ελληνική ιστορία, οι πληροφορίες ατελειωτες και επομενως παλεύω να τα βαλω σε μια σειρά. Συνεχίζω να διαβάζω τα αρθραε σου και θα επανέλθω με τυχόν περαιτέρω απορίες.