ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Sacred Heart

Και μια αφιέρωση...

Στον επερχόμενο Ηρακλή... αυτόν που θα ενώσει σε Πρεσβεία Ειρήνης Ενιαυτό... τους δύο αεί περιστρεφόμενους πόλους... τον Παρνησσό και τον Καύκασο.
..."Οι παλαιοί μιλούν για το χειμώνα
οι νέοι εγκωμιάζουν τον ήλιο
και ο χρόνος γλιστρά ακριβώς μακριά.
Τρέχω προς το πουθενά
γυρίζω όπως μια ρόδα
και ένα έτος γίνεται μια ημέρα.
Κάθε φορά που ονειρευόμαστε
τότε εμείς πετάμε,
έτσι, εδώ είναι το όνειρο
απλά για εσάς και εμένα"...
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηρακλης του Προμηθεα δεσμωτη. Πιστευεις στην ανακυκληση πολιτισμων; Αν ναι, δεν θα πρεπει να διαλυθει ο παρων γηινος πολιτισμος και οσοι επιβιωσουν να ξαναρχισουν απτο μηδεν; Η αλλιως πως θα γινει;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι μπορούμε να πούμε ότι ο χρόνος επαναλαμβάνει τον εαυτό του, μερικές φορές με περίεργο τρόπο! Επειδή το κύκλωμα είναι μαθηματικά κλειστό, έχει την φασική τάσσει να επαναλαμβάνεται, έστω και με κάποιες αποκλίνουσες αλλά βασικές λεπτομέρειες. Αυτό τον φαύλο κύκλο της επανάληψης προσπάθησαν να τον σπάσουν στην «αρχαία» Ελλάδα μέσω της γνώσεως, το πείραμα απέτυχε… η γνώση κρύφτηκε για όσους θα είχαν την φασική τάσσει να ξανά επιχειρήσουν κάτι ανάλογο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η Ν.Τ.Π. δεν είναι κάτι το καινούργιο… μπορεί ο Τζ. Μπους Α΄εκ μέρους των ιουδαιοχαζάρων τραπεζιτών, να την ανακοίνωσε επίσημα στις αρχές της δεκαετίας του 1990… αλλά είναι μια κατάσταση εδώ και πολλών εκατοντάδων χιλιετηρίδων, αν όχι εκατομμυρίων ετών...Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπου στην ουσία είναι ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης του πλανήτη, που για άλλους είναι θετικό και για άλλους είναι αρνητικό, έτσι είναι η φύση των πραγμάτων. Στην αρχαία Ελλάδα δεν μπόρεσαν οι τότε Έλληνες να εφαρμόσουν με επιτυχία την δική τους παγκόσμια πρόταση (Ν.Τ.Π.) και να μετουσιώσουν έτσι τον άνθρωπο σε Έλληνα. Όλως τυχαίως… έχω το Λεξικό της Ελληνικής Αρχαιολογίας, του Αλ. Ραγκαβή εκδ. 1888… θα αντιγράψω χωρίς να αναφέρω την σελίδα …

»Μετά την νίκη του δε ο Ζευς ηθέλησεν, ίνα νέαν να εισαγάγει τάξη πραγμάτων, να εξολοθρεύσει το κτηνώδες και τραχύ γένος των ανθρώπων, και να πλάσει έτερον κρείττον αυτού»....

Η Ν.Τ.Π. μέσα στις χιλιετηρίδες είναι ένα σκεύος, ένα εργαλείο… αν δεν είσαι άξιος να χειριστής εσύ το σκεύος.. τότε θα βρεθούν άλλοι ανάξιοι και με αυτό το σκεύος θα σου/μας αλλάξουν τα φώτα.Αυτό συμβαίνει στις μέρες μας. Η αναφορά στο όνομα του Ζευς (όχι Δία) έχει να κάνει με νομοτελειακό συμπαντικό νόμο της θυσίας, πέρα του γαλαξία μας, που φέρετε να υπάρχουν και εκεί ανθρώπινα όντα, με ανάλογη συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που γραφεις για την γνωση μου εφερε στον νου ενα αρθρο που διαβαζα χθες για την διαφορα της γνωσης απο την αληθεια και ελεγε οτι η πρωτη καταπιανεται με την κατανοηση του κοσμου της πλανης, του ματριξ, ενω η δευτερη με τον αληθινο εξω κοσμο.

http://antexeistinalitheia.gr/gnosi-i-alithia/

Διονυσος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Διόνυσε...η γονιδιακή γνώση είναι 100 φορές ισχυρότερη από την επίκτητη.Μόνο η επιστροφή στον ελληνικό πολιτισμό, μπορεί να νοηματοδοτήσει την ανθρώπινη ύπαρξη.

Unknown είπε...

Δεν ειναι φοβερο κομματι φιλε Μαυραετε;

https://www.youtube.com/watch?v=WrQyPHzzfCA

Ελενη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα αγαπητή Ελένη...ναι καλό είναι...αλλά πρόσεξε τι θα ανεβάσω τώρα.

Unknown είπε...

Ωωω, μα δεν μπορω να πω....Πώς θα μπορουσα...;

Nice choice

:-)

Ελενη