ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΙ ΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΩΝ

Γράφει ο ΑΡΡΙΩΝ :

Εκείνη η των Η.Π.Α. ομογένεια, εφοπλισταί κ.λ.π. αλλά και εσείς, η εντός πεφωτισμένη ολιγαρχία, κανένα αντάρτικο μυστικό θα χρηματοδοτήσετε επιτέλους; Ή μόνο παπαδίστικα κληροδοτήματα εις τα άπατα θυλάκια του Αλβανολιάπη Αθηνών και του Νέας Ρώμης Τουρκολυμαίου; Για να σώσετε δήθεν την άθλια κακομοίρικη ψυχούλα σας; Λίκνον που σας ελίκνιζεν! Ορέ μπορεί να σώση ποτέ ο χειρότερος τον καλύτερον; Αυτοί είναι χειρότεροι των πολιτικάντηδων. Οι τελευταίοι τουλάχιστον ψεύδονται ως προς τα γήινα ενώ οι πρώτοι και προς τα ουράνια! Εξάλλου ναούς και εικόνας έχομεν χιλιάδες του φαγείν μέχρι και τας κότας. Όπλων χρείαν επείγουσαν έχομεν και Ελλήνων μαχητών.
Ναι, μαχητών, Μελάδων και όχι δημοσιοϋπαλλήλων μπάτσων και καραβανάδων.
Τι να περιμένει γαρ το έθνος εξ αυτών των τελευταίων; Και με τον διάολο ακόμα φίλοι, αρκεί τον μισθουλάκο εξασφαλίζειν. Προσκυνημένοι, γιουσουφάκια όλοι των κατάντησαν. Δεν βλέπετε τα χάλια των; Δούλες των κομμουνορουβικώνων και καθαρίστριες των λαθροβρωμιάρηδων.
Άντε, για ξηλωθείτε λίγο ευπατρίδες!
Ο Σόρρος, απέναντι, την δουλειά του κάνει, φανερά κι αντρίκια, γιατί πιστεύει σ' αυτό που κάνει και γι αυτό ηθικά είναι πολύ ανώτερός σας.
Εσείς εφοπλισταράδες έχετε καθόλου ανδρισμό κι Ελλάδα μέσα σας ή μόνο χοντροπαπάδες;
Στο κάτω κάτω επένδυση θα κάνετε... Αν μεγαλώσει το έθνος εσείς έχετε κερδίζειν και επωφελείσθαι τα περισσότερα εξ όλων των πτωχών Ελλήνων.
Μέχρι και οι μεγαλοαστοί Τούρκοι το κατάλαβαν αυτό και επενδύουν εις το μεγαλείον της πατρίδος των. Εσείς που κρύβεστε;
Η Ελλάς κομμουνιστοκρατείται νεοταξικά και χάνεται, δεν το βλέπετε; Αλβανόσκυλα, Σκοπιανόσκυλα, Τουρκόλυκοι όλοι κατεπάνω της και οι αμερικογερμανοί και οι εντόπιοι πολιτικοί λακέδες των της έχουσι δεμένα τα χέρια. Ράκος κατήντησε, ροζ ξεφτίλα, παράδειγμα προς αποφυγήν, ¨κίνησις κεφαλής εν τοις έθνεσι¨!
Και τότε αν χαθή η πατρίς αυτή, μετά δεν θα έλθη και η δική σας σειρά, Νοταράδες μου; Την προδοσίαν πολλοί ηγάπησαν όχι όμως και τον παραδόπιστον.

Αιδώς, εμπρός, ευπατρίδες, αν έχετε αίμα ακόμα ελληνικό εντός σας.
Μετανοείτε εθνικά και λάβατε θέσεις μάχης. Ποτέ δεν είναι αργά.

Νυν υπέρ πάντων ο αγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: